Sveikas.
Varat drosi izteikt savas domas:))
Īsumā-
Pēdējā pusgadā mana dzīve iet uz labo pusi. Esmu ļoti laimīga ar savu puisi. Man nav viss, bet vienalga priecājos par savu dzīvi, par to cik skaista tā ir.
Mana bijusī kursa biedrene, ar kuru dalījāmies bēdas un priekos, izlaidumā šķirāmies ar labām emocijām, runājam par to, ka noteikti vajadzetu satikties. Bet es kkā pēdējos mūsu draudzības mēnešos jutu, ka viņa mani nedaudz nezinu kā pateikt, apskauž vai kkā tamlīdzīgi.
Pēdējā laikā sarakstījāmies draugos, bet visas tās sarunas man nelikās īstas. Te nu nesen skatos viņa mani vsp ir izslēgusi no saviem draugiem un manu puisi arī.
Nav jau baigā problēma, bet vnk ļoti zemu nokritās vērtējums par šo cilvēku. Kāpēc vajag liekuļot..smaidīt, tēlot labiņo, ja iekša kkas ir . Uz maniem jautājumiem protams neatbildēja.
Tad nu esmu nolēmusi izslēgt viņu no faceboka( jo no turienes vina mani neizmeta, jo tur es lieku daudz bildes). Un izslēgt viņas radienieces 2, lai viņa mani neredz. Pati tā gribēja.
Meitenes, sakiet esmu normāla? Nu vnk jūtu to negatīvismu, slikto karmu,auru vai ka to nosaukt. Negribu nekādus kontaktus ar šo cilvēku.