Man uz zoda pēc pumpām un ādas sēnītes ir palikuši vairāki pigmenta plankumi, no kuriem vēlētos atbrīvoties. Kādu sejas krēmu, serumu vai citu līdzekli varētu man ieteikt? Ir doma iegādāties ANEW serumu ar glikolskābi, varbūt ir kādas atsauskmes par šo līdzekli?
Nuuu, ja grib tikt vaļā no vasaras raibumiņiem, tad esmu dzirdējusi metodi ar citronu, paņem paberzē ar citronu, viņš skābs un balina.
Pati neesmu mēģinājusi, tapēc nevaru pateikt cik tas ir iedarbīgi un vai tā drīkst darīt ;)
Nu palasot un izdarot secinājumus no google, es darītu tā - izspiestu citronu sulu, vates kociņu iemērktu citrona sulā un paberzētu tos tumšos pigmentus un tā katru dienu vai pārdienu. Pēctam obligāti jāliek tur sejas krēms.
Var jau ar tiem vates kociņiem, bet es lasīju un pati arī vienkārši sagriezu citronu šķēlēs un katru vakaru ar citrona šķēli notīrīju seju. Vispār jau labāk iesaku iet pie kosmetologa, kur ar speciālu aparātu palīdzību izlīdzina ādas toni. Es eju reizi divos mēnešos pie kosmetoloģes uz sejas tīrīšanu un man veic šo procedūru arī. Esmu ļoti apmierināta, jo plankumi uz sejas ir manāmi samazinājušies.