Darbs tāds, ka visiem pilnīgi vienalga, kad es aizeju, tāpēc gadās, ka mājās esmu jau 12, gadās, ka tikai nākošajā rītā, viss pēc noskaņojuma, jo vienkārši sēdēt noteiktu laiku darbā nebūtu lietderīgi.
Darbā un ceļā uz to esmu no 8:00-18:00, pēctam sporta klubs, atkarībā no nodarbību sākuma vai tur darāmā, mājās esmu 20 vai 21os.
Ja arī kas cits pēc darba darāms, tad mājās ne ātrāk kā 20os
Man ir pusslodzes darbs. Tajās dienās, kad strādāju, izeju 7.00 no rīta un mājās 18.30 vai 19.00, atkarībā, ar kuru vilcienu atbraucu. Ļoti reti ir tā, ka esmu mājās vēlāk, jo tad nevar izmācīties un mājas darbus apdarīt:D
Strādāju 12h, darbs sākas 7os, respektīvi beidzās 19os :)
Mājās esmu apmēram 19.10, dzīvoju 5min attālumā :) Super, no rītiem varu nedaudz ilgāk pagulēt ;)
Darba grafiks salīdzinoši brīvs un visu laiku mainās. Vairāk tāds gabaldarbs.
Bet tā kā ir skola, tad mājās darba dienās parasti neesmu ātrāk par 21.30. Parasti sanāk 22.15.
parsvaraa darbs no 9.30-22iem un mājās esmu ap 23iem bet ir arī īsās dienas kas man skaitās īsās salīdzinot ar tām garajām no 14-22iem!
reaali 1x nedēlā brīvdiena jo otrajā brīvdienā uz skolu un skola no 9-17.30....kas tad taa vairs par briivdienu!
Man darbs parasti līdz kādiem 17:00, bet tas atkarīgs vai man daudz vai maz darba, citreiz varu tikt ātrāk mājās.
Bet nu parasti mājās esmu uz 18:00, ja ir skola vakarā, tad esmu mājās vai nu ap 20:00 vai nu 21:30.
Universitaatee katru dienu citi laiki. vienu dienu 8:15, citu 16:00. Maajaas naakshanas laiki arii atshkjiras. Bet es straadaaju 5dienu un dazhreiz 6dienu naktiis, tad maajaas esmu 5 no riita.