Ilgviļņi ?

Reitings 307
Reģ: 18.09.2009
Sveiki, šodien sāku apdomāt iespēju ielikt ilgviļņus matos, bet radās jautājums vai viņi bojā matu? Un kā ir tad kad ilgviļņi iziet? Man stāstīja, ka ir iespējams, ka ilgviļņi neieziet un tad pie saknēm mati taisni bet gali lokaini. Tā var būt?
29.02.2012 16:33 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Gangster, Tev tik skaisti mati PIRMS!
Mani briesmīgie mati ir līdzīgi Taviem ilgviļņu matiem,bet nu jā,kam taisni,tā vēlas čirkainus un otrādi

Paldies:) Nu jau man mati atkal ir tādi paši kā PIRMS!!! Man visu mūžu ir perfekti taisni mati un es kā vien varēdama mēģinu viņos kaut kādu loku iedabūt:D Bet man viņi ir tiiiiiik taisni, slīdīgi un nepakļāvīgi, ka ilgviļņi bija vienīgais, kas viņus piedabūja kaut uz laiciņu nebūt taisniem! Friziere, kas lika ilgviņus, nomocījās tīdama rullīšus- teica, ka mati tik slideni, ka kā ūdens starp pirkstiem izskrien. Un ar lokšķērēm arī nevar uztīt- vienu pusi tin, otra jau taisnojas.
Un vispār- cik esmu redzējusi tavus matus citās diskusijās, man viņi ļoti, ļoti patīk. Es no laimes nobeigtos, ja man tādi būtu dabiski. Bet nu tā ir- čirkainās grib taisnus matus, taisno matu īpašnieces skruļļo :D

P.S. man šobrīd kājās ir toč tādi legingi kā tavā profilbildē:D
29.12.2013 16:24 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Un vispār- cik esmu redzējusi tavus matus citās diskusijās, man viņi ļoti, ļoti patīk. Es no laimes nobeigtos, ja man tādi būtu dabiski.

Paldies :)! Manējie tikai ieveidojot (lasīt dedzinot) skaisti. :D
Par legingiem, tad zinu, kur Tu esi pirkusi :D man arī tādi ir. Tev arī uz vienas kājas alnīši ar kājām gaisā? :D
29.12.2013 22:45 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
fuj tie ilgviļņi atgādina apkaltušus roltonus :D
bet ir iespējams uztīt uz lieliem skaistiem ruļļiem, bet matus tā pat sabojās.
un tiem bio , nosaukums ir tikai bio. sastāvs diemžēl gandrīz tāds pats
29.12.2013 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits