Sveiki, šodien sāku apdomāt iespēju ielikt ilgviļņus matos, bet radās jautājums vai viņi bojā matu? Un kā ir tad kad ilgviļņi iziet? Man stāstīja, ka ir iespējams, ka ilgviļņi neieziet un tad pie saknēm mati taisni bet gali lokaini. Tā var būt?
Man izskatījās šādi: pirms un pēc. Tiesa gan- ta ir uzreiz no iznākšanas no frizētavas, friziere vēl ar difuzeri saveidoja. Es pati neveidoju papildus, līdz ar to nebija man tāds lielais kuplums. Bija vnk lokaini mati.
Es daudzas reizes esmu gribējusi, taču friziere vienmēr ļooooti atrunā, jo dikti bojājot matus un tie nekad vairs neesot tādi, kā iepriekš. gribetu zinat kur tava friziere izglitojusies jo sim apgalvojumam nav logiska pamata. Vispirms painteresejies kas notiek ar matu kad tiek ielikti ilgvilnji. Un matiem augot, aug ara tads pats mats ka ieprieks(mata stavokli lotiietekme partika,stress,slimibas, vitaminu trukums) jo ilgvilnji ietekme tikai mata nedzivo dalu.
Un nepiekritu, ka ilgvilnji boja matus. Ja ielikts pareizi, ielikts atbilstosais produkts konkretajam matu tipam, kontrolets laiks un frizieris atpazist matu tipus un problemas kuru gadijuma ilgvilnjus likt nevar, matus neboja.
Esmu atskatijusies jau vismaz 50 ilgvilnju liksanas, daudzasno tam atkartotas, gan garos, gan isos matos. Nekadu problemu.
Beibe.Marta Ir cilvēki,kuri bieži taisno matus un viņiem mati ir veseli,ir tādi,kuri vienreiz nokrāso un staigā ar pakulām uz galvas.
Ilgviņi bojā matus,tas cik ļoti ir individuāli no katra cilvēka matu tipa,turklāt painteresējoties vairāk uzzināju,ka bio ilgviņiem,no bio ir tikai nosaukums,jo ilgviņos nekas bio vienkārši nevar būt.
Likt/nelikt ir katra paša izvēle,tām kurā matus nebojā-forši.
Nu tieši tā.
Es vispār nesaprotu to panisko baidīšanos nodarīt matiem pāri- ja matus kopj, lieto atbilstošus līdzekļus, pēc vajadzības apgriež galiņu, sabalansēti ēd, tad nu skāde nekāda dižil ielā nevar būt. Un mati nav zobi- takš ataugs, pat ja nāksies nogriezt kādu gabaliņu:) Nu vismaz es tā uzskatu!
Gangsters
+
Man ir BIO ilgviļņi, un neteiktu, ka ļooti sabojājušies mati, manuprāt, kad taisnoju ik pa laikam bija vairāk sabojājušies nekā tagad.. Prasās pēc galu apgriešanas, bet tā ir visiem matiem. Jā, saknes aug taisnas, bet es atspraužu un ir ok, neko pamanīt nevar.
painteresējoties vairāk uzzināju,ka bio ilgviņiem,no bio ir tikai nosaukums,jo ilgviņos nekas bio vienkārši nevar būt.
Nu bet loģiski, ka ar rožlapiņu uzlējumu un lavandas putekļiem matu nepiedabūsi pēkšņi būt lokainam :D Bet, atšķirībā no ķīmiskajiem, mats ilgviļņu likšanas procesā netiek karsēts / sildīts/ dedzināts. Sastāvs arī ir saudzīgāms (nekāds īsti bio, bet nab arī tik agresīvs kā ķīmiskais) Un tas sastāvs- ož pēc kanalizācijas un puvuma:d Nekas patīkams, bet rezultāts man patika, turklāt matus man nemaz nesabojāja!!! Bet tas jau katram individuāli!
Ir cilvēki,kuri bieži taisno matus un viņiem mati ir veseli,ir tādi,kuri vienreiz nokrāso un staigā ar pakulām uz galvas.
Es protams to nenoliedzu, bet frizierim jau nu vajadzetu nojaust vai konkretos matos ilgvilnus vajadzetu likt.