Ja vienreiz pieļausi tādu naudas neatdošanu un rēķinu nomaksāšanu, tad zini, ka viņa to izmantos arī turpmāk! Silti iesaku dabūt no viņas naudu līdz pēdējam santīmam, pēc iespējas ātrāk. Pati taču zināja, ka būs jāmaksā, ja reiz iet dzīvot atsevišķi no vecākiem. Galvenais nepieļauj nekādus kompromisus (par pārtikas pirkšanu utt.), saki lai atdod naudu un viss. Vai arī, lai meklē jaunu dzīvokli.
Man bija draudzene, kurai "nekad" nebija naudas (tas viņai netraucēja pirkt drēbes), bet viņa vienalga nāca tusēties, kā rezultātā es viņai izmaksāju dzērienus. Jo man vienkārši besīja ārā tas, ka viņa izdzer visus manus kokčikus, tādēļ vieglāk bija nopirkt viņai pašai savu. Pēc ballītēm viņa palika pie manis pa nakti un vēl nodzīvojās pie manis visu nākošo dienu. Tā tas turpinājās kādu pusgadu, varbūt pat visu gadu.. Tad vienreiz viņa tā starp citu man izmeta, ka es nekad viņai neko neesmu izmaksājusi. Tad man mērs bija pilns!!! Tagad mēs tiekamies reizi gadā, jo, paldies Dievam, viņa nedzīvo LV. Cilvēks viņa nav slikts, bet kas attiecas uz naudas lietām- tur mums ceļš iet katrai uz savu pusi.
Ir vnk tādi cilvēki, kuri kāps tev uz galvas un beigās pat nejustīsies vainīgi. Zinu, ka tas ir grūti, bet tev jāsaņemas un tas vienkārši jāizdara.