Tātad:
Viss kārtībā, meitene ļoti, ļoti uzmanīga un cītīgi strādā. Var redzēt, ka grib iemācīties frizēt un uz savu galvu tur neko pati negriež nost, bet visu laiku konsultējas ar pasniedzēju, kura kārtīgi arī nočeko, vai viss tiek darīts pareizi. Vispār man žēl, ka viņai nācās piedzīvot manus matus, kas ir ļoti nepaklausīgi, spurojas uz visām malām un ar kuriem bieži pat profesionāli frizieri strādā vairākas stundas mēmās šausmās, bet nekas - lai mācās. :D
Tām, kas baidās, ka nogriezīs nost spaiņiem matu - viņa tā nedara. Es biju gatava mierīgi atvadīties no vismaz 5-7 centimetriem, "apgriežot galiņus", bet viņa pārliecināja, ka mati ir veseli un vajag tik kādu centimetru nost. Tā arī nogrieza un viss smuki. Esmu ļoooooti apmierināta un tiešām nav pamata uztraukumam. Tas pats arī varētu attiekties uz krāsošanu/balināšanu - pasniedzēja visu laiku ir tuvumā un visu kontrolē, skatās, lai meitenes tur nepieļauj kļūdas un palīdz izvēlēties visu.
Vobsh, iesaku un domāju, ka vēl tur kādu reizi mierīgi varētu aiziet. Var redzēt, ka meitene ļoti grib iemācīties profesiju un cenšas apgūt jaunu tehniku, bet nedara to pati uz savu galvu un viss sanāk smuki, kārtīgi. :)