Skriešana

Reitings 632
Reģ: 19.03.2010
Šodienai nepiemērots jautājums, bet - kur Rīgā var skriet? Pa ielu nepatīk - stopē krustojumi. Uz zāli skriet pa celiņu arī negribu.
28.02.2012 16:29 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Briedi, ja skrien ar telefonu, tad ir tāda aplikācija Endomondo, kas ar GPS nosaka tavu maršrutu, laiku, aptuvenas kalorijas, ātrumu, distanci. Var pievienot atsevišķi pulsa mērītāju.
05.03.2012 17:53 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
kopš mani sakoda suns - maršruts - Donoru centrs, Dzegužkalns, Laku rūpnīca, tilts pār kanālu, gar Olimpiju, Daugavgrīvas iela, 5.tramvaja sliedes, atsildīšanās vietējā stadionā - es labāk izvēlos sporta zāli. Piedevām izvairos no ledus, jo kājas mēdz tizloties.
Vispār labāk lienu Imantas mežos -gaiss, mazāk cilvēku -skrēju padsmit km 2x nedēļā.
Garmin pulksteņi :) dārgi, bet ir to vērts.
05.03.2012 18:04 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Pēdējo reiz gan ārā skrēju rudenī, bet tad vienmēr pa Viesturdārzu, reizēm līdz Kronvalda parkam, pa Skastes ielu vai Pētersalu.
05.03.2012 18:23 |

Reitings 5709
Es varu ieteikt skriet ar iPod'u un Nike sensoriņiem. Dikti parocīgi un forši. Tas tā - ja gribas nedaudz ieguldīt tajā.

Man pašai ir divi maršruti - caur Mežaparku vai gar Arēnu Rīga. Atkarībā no noskaņojuma, laikapstākļiem, diennakts laika... Iedvesmojāt atsākt! Šodien gan (vismaz man) ir pavēss, bet pēc nedēļas jau sola tiešām siltāku laiku.
05.03.2012 18:31 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Iesaku izmantot jau šeit pieminēto Endomondo programmu! Regulāri izmantoju šo aplikāciju- pēc tam ērti paskatīties, kādas sportiskās aktivitātes es veicu, teiksim, pirms mēneša, tāpat precīzi zinu veikto attālumu.
05.03.2012 18:50 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Paldies, meitenes! :) Vispār gan skrienu bez telefona, jo viņš kabatā aizņem diezgan daudz vietas (man Galaxy S2), bet laikam būs jāpamēģina. Pagaidām man ir tikai parasts, skriešanai atvēlēts rokas pulkstenis, bet gribētos ko jaudīgāku - ar visu pulsa mērītāju.
switched on - Tu varbūt zini kko vairāk par pulsa mērītāju? :)
Salomē - paldies par ieteikumu! Viņiem arī var pielikt pulsa mērītāju? Neesmu par tiem sensoriem interesējusies, būs jāpaskatās. Ipods tomēr mazāks, kā mans telefons, ja ņemt līdzi, jo es skrienot mūziku neklausos. Man patīk izbaudīt to mieru un klusumu, sakopot domas, kā arī jūtos neomulīgi, ja nedzirdu, kas notiek apkārt. Tagad kā reiz no skrējiena, tik laba sajūta :)
05.03.2012 20:07 |

Reitings 5709
Briedi, par pulsometru nezinu, bet nooooteikti vari atrast visu info. Nike+ ražo pulksteņus, cik zinu, tur arī pulsometrs bija. Es, skrienot, pulsam tik ļoti nesekoju līdzi, jo zinu slodzi, kāda man ir optimāla.
Man patīk, ka tajā Nike+ app saglabā visu skriešanas info - ātrumu, kaloriju patēriņu, laiku, km utt. Kā arī tas, ka var izvēlēties dažādus workout un taisīt pašam savu - uz noteiktu attālumu vai noteiktu laiku utt. Tas man šķiet dikti ērti.
05.03.2012 20:16 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Paldies! :) Tieši tas principā arī ir tas, kas man interesē - ātrums, laiks, distance un pulss. Pulss, jo man patīk dažādot treniņus - vienu noskriet ļoti lēnām, pa kalniem/lejām - muskuļu slodzei, citu treniņu pavisam ātri - tīri izturībai, sirdij, citu vidējā tempā - maksimālai cīņai ar liekajiem tauciņiem. It kā jau apmēram zinu, kas un kā, taču vienalga gribētos zināt, kas par manu trenēšanos būtu sakāms tādam mazam aparātiņam :D Novilku jau to pirmīt pieminēto Endomondo programmu, rīt izmēģināšu un tad jau redzēs, varbūt sanāks tikt cauri tikai ar sporta pulksteņa iegādi, kuram iebūvēts pulsa mērītājs - nebūtu slikti :)
05.03.2012 20:37 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Uh, es gan šodien nebiju tik drosmīga, lai dotos skriet. Man vēl pārāk auksti.
Salomē
, es savukārt dzirdēju, ka nākamnedēļ solot baigos salus naktīs, tātad arī aukstus rītus. Bet nu turu īkšķus par siltu laiku. :)
05.03.2012 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits