Sveikas lēdijas
Tātad,es agrāk Latvijā biju pieaudzējusi us tape matus (ar silikona līmlenti viņus pieliek un nevar just baigi ,kad aiztiek galvu ,redzēt ar nevar) 56 cm gari bija,pilnai galvai pietika . par matiem frizierei samaksāju 60 latus un par darbu 20 (par 15 minūšu pielīmēšanu,ko man jebkura draudzene varēja izdarīt,jo tas ir elementāri,bet to es tad nezināju)Friziere pati teica,ka matus pasūta internetā ,bet kur protams neteica ;D
Un pēc 3 mēnešiem man viņi atauga riktīgi un bija jāņem nost un jāpārlīmē atkal tuvāk galvai. Paši mati ,ņemot vērā ,ka viņus krāsoju un taisnoju un lokoju,bija ļoti labā stāvoklī.
Nu vot un tad es uztaisīju lielāko kļūdu ,jo izdomāju,ka gribu izbalināt blondus galus (mati bija tumši brūni) Un tad es arī tā balinot sabeidzu tos matus un dabūju sviest ārā.
Par cik uz Latviju braukt netaisos,meklēju ebayā ko līdzīgu.
Atradu arī 56 cm garus US tape matus . Dārgākie kas tur bija bija pa 60 paundiem. Par cik Anglijā dabīgie mati kā tādi ir lētāki nekā Latvijā tad summa skan pilnīgi loģiska.Atsauksmes arī bija labas. Piegāde pa brīvu. Un pielīmēs man viņus draudzene.Jo tas tiešām ir viegli,un pat ja ļoti grib var mājās pati izdarīt,bet būs sarežģītāk.
Ko es gribēju teikt! Man viņi atnāks pēc 7-14 dienām. Es pirmo šķipsnu uzreiz izmazgāšu ,pafēnošu,palokošu,vēlreiz izmazgāšu un paskatīšos kādi viņi paliks. Ja viņi tiešām būs kvalitatīvi,kādi es domāju viņi arī būs,tad es varu aizsūtīt tām,kas vēlas linku uz to ebay pārdevēju un preci.(Ja kāda arī vēlas pieaudzējamos matus labus ) krāsas dažādas
ā un lai noņemtu viņus ir jānopērk speciāls noņēmējs kkur 3 lati maksā ebay
Un vēl saku par šo metodi jo man bijušas gan treses gan kapsulas ,bet šī metode ar silikona līmlentiņu man patīk vislabāk .Un neviens nekad nebija pamanījis ka man pieaudzētie mati atšķirībā kā ir,kad pieliek kapsulas,kuras lien ārā . Pamanīt varēja gan,kad bija atauguši jau kādus 4 cm,un nebiju pārlīmējusi.
Skatās meitenes,ja interesē rakstiet,kad man viņi atnāks padalīšos kāda kvalitāte :)