Sāpināšana pašiem negribot

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Meitenes jums ir bijušas lietas,ko puiši ir jums pateikuši,nedomājot neko ļaunu,taču tomēr ir sāpinājuši pašiem negribot???
Man pagaidām nekas tāds nav bijis,bet man draudzene sūdzējās,ka puisis sakot,kad viņai mazāk bulciņas jāēd,bet jau pusdienās ved uz Maķīti.
28.02.2012 00:54 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es neuzskatu, ka tā ir necieņa!
Te ir jautājums par attiecību modeli - kā tajā ir pieņemts izteikties.
Tad es arī necienu savējo, ka pasaku, ja pamanu, ka vēderiņš veidojas? Es zinu, ka tas viņam ir stimuls vairāk trenēties. Un jo viņs vairāk trenējas, jo labāk jūtas.

Un runājot par izteikto citā sabiedrībā:
Ko tad man darīt, pēc jūsu uzskatiem, ja mani kolēģi mēdza saukt par bumbulīti (kaut esmu tieva, bet ik pa laikam parādās kāds tauciņš uz vēdera) - man apvainoties, iet prom no darba??
29.02.2012 09:09 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Respektīvi - drīzāk problēma ir tieši jūsu uztverē. Jūs pašas pamanat, ka kaut kas nav, kā gribētos un tie vārdi "uzkāpj uz varžacīm". Tad arī metās lūpa utml.
29.02.2012 09:12 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Manuprāt, labāk ka vīretis pasaka, ka kkad nav kārtībā, nekā saka, ka viss ok. Bet galvā padomā ka kkas nav labi un tur pie sevis.

Savādāk meitene domā, ka baigi ideālā, bet puisis sen jau nē :D
29.02.2012 09:13 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Vislabakais,ka noliek savu tagadejo meitenei un ar bijuso iereec...Vot tas ir pazemojosi! Tikai cuuka ta var riikoties. SORRY!
29.02.2012 09:20 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Tas no katra paša atkarīgs, cik ļoti viņš ļauj kāpt sev uz galvas un kā sevi pasniedz.
Zinu, ka man darbā neviens neko tādu neatļautos pateikt, jo skaidri un gaiši zinātu, ar ko tas beigsies.
Ja man otra puse nosauktu par "dirsu", visticamāk, tur arī tās attiecības beigtos, jo tā konkrēti IR necieņa. Ja aizrādītu par lieko svaru.. nedomāju, ka ārējais izskats ir noteicošais, man ir daudz citu lielisku īpašību, kuru dēļ ir vērts iemīlēt. Protams, nepatīkami, ja uzēdās, bet viss ir labojams. Bet es, protams, apvainotos, jo tā reiz sievietes ir iekārtotas.

Latvijā ir viena diezgan liela problēma.. vīrieši nedara neko, bet balkus sev grib meitenes ar perfektiem, slaidiem augumiem. Lielākā daļa vīriešu dzīvo tādi kādi ir, vairumā +/- slaidi no dabas. Bet tas, ka slaidās sievietes gribētu sev blakus muskuļainu vīrieti, daudziem neienāk prātā. Un tad nu viņi atļaujas kritizēt pat mazas riepiņas, bet pašiem no presītes ne smakas.
29.02.2012 09:44 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Koshlene +

Vistrakakis,ka tadi NARCISI sagrauj sieviesu pasapzinju, kuras vairak nespej veidot veseligas attiecibas tikai tapec,ka dzivo pasapzinjas trukuma.
29.02.2012 09:46 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
man bieži pasaka/pajauta, kapec man tik sarkana seja :@ mani tas aizkar, jo man ir problematiska/jutiga ada, kura atri iesarkst un plus vel taukaina un citreiz spid, un ja man kads jauta, ko tad es ta esmu sasvidusi, man vispar raudat gribas....
Ari par ešanu, bieži prasa, kapec es tik maz edu un ka es ta varu...
Savukart draugs citreiz joka pec pasaka, ka esmu palikusi resnaka un tas mani sadusmo, kaut gan es nemaz neesmu resna...pat apaliga ne....sveru 53 kg :) viņam vnk patik mani pakaitinat un tas man liekas stulbi.
29.02.2012 10:25 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
mums ar puisi ir diezgan diivaini joki. mes viens otru visu laiku saucam par 'poo-poo' (poo- kaka), 'bumaluu' (bum-pakalja), 'stinkaluu' (stink -smird). nezinu kapec , bet mums vienmer ir bijis tads malnais humors maajaas. par to ka esmu resna - nee nav naacies dzirdeet, uzturu diezgan veseligu dzives veidu taapat kaa vinsh. par pumpaam lai arii shad tad kaada uzmetaas vinjsh nekad taas nepiemineetu, jo kadreiz pats mocijaas ar diezgan speciigiem izsitumiem. tagad kad aada ir tiira vinsh zin cik loti nepatikami man butu ja vinsh to piemineetu.
29.02.2012 13:16 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Vai tad taa ir, ka es par jums nirgatos? - Man viena daama te ta aizradija.
29.02.2012 14:12 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ir kādreiz uzbraucis par manu ziemas riepu,kura līdz peldsezoani vienmēr pazūd,tad norādīju uz viņa paša riepu.Vēlāk kaut ko teica,ka man dibenu vajadzētu novaksēt,tur esot tāda balta pūciņa,piesolīju,ka tūlīt novaksēšu to viņa kažoku no viņa kājām,dibena,olām,krūtīm un vēdera.Vairs neko neatļaujas teikt.
29.02.2012 17:48 |

10 gadi
Reitings 391
Reģ: 10.10.2010
Nu es gan priecajos ja starp mani un puisi ir tik liela saskaņa ka mums nav kauns pateikt vai aizrādīt par kaut ko! Tas vien parada, ka attiecības ir atklātas!!! Bieži jau pati nepamanu ja pieņemos uz riepiņas rēķina un ja puisis pasaka ka mainījies uz slikto pusi es vismaz varu kaut ko mainīt!!! Es arī pasaku, ja viņam kaut kas nav tā palicis!!! Bet visam ir normas robežas - mans bijušais mani naski pamacija un aizrādīja visās sfērās - pat mācīja kā pareizi tomātus griezt salatiem un tml!!! So sick... Tas jau nav normāli!
18.03.2012 13:24 |

10 gadi
Reitings 59
Reģ: 01.03.2012
mēs esam tik ilgi kopā, ka vairs nav ne no kā jākaunās. Tomēr tādas lietas man viņš nekad nesaka, drīzāk es pati prasu un tad viņš vai nu piekrīt vai noliedz :D un ja arī aizrādītu, ka esmu uzēdusies, es noteikti neapvainotos.
18.03.2012 13:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits