manējam gribētos, lai es būtu mīļāka. es reti čubinos (dažreiz divatā, kad esam ar citiem, tad vispār nemaz), īsti nemāku teikt mīļas lietas un nelietoju nekādus mīļvārdiņus utt. viņš saka, ka ir pieradis un tas nekas, bet zinu, ka viņš tomēr gribētu, lai piestrādāju pie tā, jo viņš pats ir daudz mīļāks
un vēl tas, ka man raksturs vispār ir diezgan skarbs, mēdzu dažreiz izspļaut kaut ko nejauku un tikai pēc tam domāt. joki arī man mēdz būt visai melni :D
par tiem, kas saka, ka neesi viņa vērta utt. manā dzīvē bija līdzīga situācija, tikai mana puiša draugi un pat brālis teica, ka mūsu attiecībām vispār nevajadzēja būt un ka es stulbi daru, ka vispār ar tādu kā viņš saejos. puisim pirms manis bija "pielipusi" tusētāja slava, nu, tur viss komplekts -- ballītes, gadījuma sakari utt. laikam pārējie tikai to redzēja, bet puisis ļoti izmainījās pa to laiku, kad bijām kopā
ja par tevi arī tā saka pagātnes dēļ, tad neliecies ne zinis un dzīvo ar draugu pēc labākās sirdsapziņas. tās nav tavu draugu attiecības, bet gan tavējās