Labrīt, oficiāli atklāju šo nedēļu!
Kā jums iet un kā pavadītājāt nedēļas nogali?
Dienas jautājums: Ko ēdat brokastīs?
Iesakiet, gribu pamainīt savam puisim ēdienkarti.
Šodien brokastīs pagatavoju laša fileju citronu mērcē ar kūpinātiem foreles gabaliņiem, Chardonnay Francijas vīnu un saldajā ēdienā eklers.
brokastīs parasti ēdu jogurtu vai auzu pārslas.
varbūt kāda no Jums zin, kurā vietā filmēts šis videoklips? :) http://www.youtube.com/watch?v=hKJYjjTXDx8
Nikolette, varēji uzrakstīt, lai to nelasa tās, kas vēl nav redzējušas balvu pasniegšanu vai arī vienk nezina uzvarētājus. Es visu rītu sekmīgi izvairījos, gaidot, kad varēs lejupielādēt ceremoniju, bet nu vienu jau zināšu :D
aij, es jūtos štruntīgi, bacilis saķēris mani ļoti nepiemērotā laikā ;(
Nu, tā kā tēmas autore ir bandita/ramona/korpulentā, tad būtu muļķīgi iedomāties, ka viņas/-a rakstītais varētu būt nopietni domāts. Bet es tik un tā atbildēšu un pie reizes pareklamēšos - ēdu rudzu miltu kūku, ko drīzumā ielikšu arī blogā. http://silva.prieksgatavot.lv/
Bandita ir paspējusi būt par Ramonu un tagad ir korpulentā?
Nu gan ātros tempos pieņemās viņa svarā. Kad es te pēdējo reizi biju, tad tik skandināja, ka mēs visas resnas tizlenes,cik viņa pati slaida. :D
Ņam ņam, nu piedod! :D Es tiešām neidomājos, ka tik veiksmīgi var izvairīties no ziņām twitterī un visos iespējamos medijos. Labi, ka neko neuzrakstīju par citiem uzvarētājiem, par kuriem man liels prieks.
Sveikas!
lasiju zinjas un nespeju noticet ka sola +7 grādus :))
brokastīs vājpiena biezpiens ar sojas mērci un āboli!
šodien darīšanu diena,taisos uz banku,tad uz skolu un tad uz VID.
un vēlāk vienam draugam jāpalīdz līgumu sastādīt...
Nikolette, tāpēc es twitter nemaz neskatījos - mācība no iepriekšējiem gadiem un pasākumiem :D Baaac, pagaidām tikai "sarkano paklāju" var noskatīties..nu, nekas, kamēr to skatīšos, gan jau uzradīsies arī pati ceremonija :D
Pumčik, izlasi 6dienas beztēmu, tur es jau uzrakstīju ;)
Mans bioloģiskais pulkstenis mani pamodināja kā ik rītu pulksten 11.44 :D
Lielisks laiks, lai uzsāktu dienu!
Šīs dienas plānā nekas graujošs vai ļoti interesants :)
Aaa.. jāturpina ievelkāt jaunie apavi :D
Kas vēl tāds? Brokastis vēl neēdu, jo nebija šobrīd tādas vēlmes :)
Brīvdienas riktīgi pa mierīgo :)
Nē, nav cietas, ja tā Tu to bji domājusi :)
Vienkārši sanāca par izmēru mazākas, jo mans izmērs bija par lielu un tā kā lv nav iespēja dabūt izmēru ar pusītēm ņēmu to mazāko + iegādājos kaut kādu staipīšanas līdzekli, tad nu tagad staipu tos apavus :)
iipashaa, man arī ir ar pusi,bet ņemu lielāko,jo vakarā kājas mazliet piepampst.
Neatceros, kas man bija, bet es vienās kurpēs šņabi lēju, bet neatceros kādā sakarā. :D Arī laikam,lai ievalkātu.