Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lūdzu padomu :(

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Sveikas šajā ziemīgajā vakarā ;)

Šodien man uznāca nu tāds besis uz savu dzīvi...
Sākšu ar savu problēmu,kas man neliek mieru.
Tagad studēju neklātienē viesnīcu menedžmentu,mani sāk mākt šaubas vai vispār vajadzēja sākt. Tūlīt jau būs otrais gads cauri,bet liekas,ka tas nav tas ko vēlos.Trakums sākās ar tiem entajiem kursa darbiem,kuri jāpabeidz pa brīvo laiku,kad nav sesija,BET man tāda nav, nespēju tikt ar visu galā,laika nav,jo strādāju. Darbs - mājas, vairāk nekas. Kasu pēdējo naudu,lai varu samaksāt par studijām,attiecības arī iet greblī,kļūstu depresīva utt, doma ir pamest studijas,bet negribas sarūgtināt vecākus,jo viņi grib,lai izmācos. Bet es pat nezinu vai šajā jomā ir iespējams darbu dabūt Latvijā :( Ai, ceru,ka sapratāt manu sāpi...
Ko es gribu no jums? Padomu, kā jūs rīkotos manā vietā? ;(
26.02.2012 23:38 |

Reitings 5395
visiem ir grūtie laiki, es no skolas divreiz gāju prom. Tā arī neaizgāju, akut kā ir tas spēriens, ka negribas nepabeigt un sliktākajā gadījumā diplomu tualetē pie sienas varēs piekārt. Tā arī pabeidzu, un labi pabeidzu.
26.02.2012 23:43 |

Reitings 1080
Diplomu pie sienas man nevajag tiešām ....
26.02.2012 23:46 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
cik ilgi tev vēl jāmācās?
26.02.2012 23:48 |

Reitings 819
Aizmirsti par to spiedienu no vecākiem. Protams, vecāki saviem bērniem vēl tikai to labāko, bet galu galā, ne viņi dzīvo un dzīvos tavu dzīvi. Ja esi sapratusi, ka tas nav kaut kas ar ko vēlies turpmāk saistīt savu dzīvi, tad kāpēc turpināt un mocīt sevi? Nevajag jau tā uzreiz pie pirmajām grūtībām padoties, bet paskaties apkārt. Pameklē kādas jaunas iespējas, paplašini redzes loku un varbūt atradīsi kaut ko kas interesēs vairāk. Tad tikai pieņem lēmumu. Un vēl jo vairāk, ja pati maksā par savām studijām, man būtu kaut kā žēl lieki izsviest naudu kaut kam nederīgam. Man arī tagad tāds kā grūtais periods gan mācībās, gan citās jomās, bet es saņemos un turpinu. Atrodu lietas, kas dod stimulu un neļauj padoties. Varbūt tava izglītība var pavērt durvis uz kaut ko jaunu? Lai veicas :)
26.02.2012 23:53 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Varbūt tev nebūs žēl, varbūt tev būs žēl, ja metīsi plinti krūmos. Man arī vajag spērienu pa pakaļu, jāmeklē prakses vieta, bet man tā negribas..
26.02.2012 23:59 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
es nezinu kā ir LV atrast darbu ar šādu izglītību, bet iespējas ārzemēs tiešām ir daudz :)
27.02.2012 00:17 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
izklausās gluži pēc manas situācijas. tikai ar attiecībām, man, tfu tfu tfu, viss ok. es arī strādāju un arī studēju to pašu ko tu. pagāšnedēļ es sapratu, ka es negribu vairāk maksāt naudu par to, uz kurieni es negribu pat iet un apmeklēt lekcijas! ome arī teica - VAJAG AUGSTĀKO IZGLĪTĪBU!! bet es neklausīju viņu un rīt eju ņemt ārā dokumentus. mani tuvinieki saka, ka es iespējams izdaru ļoti pareizu lēmumu. tu vēl neesi tik veca, lai pārdomātu. man arī ir otrais gads. bet es labāk pa šo laiku izdomāšu, kas man tiešām patīk un nākamgad iestāšos tur. VEIKSMI ar lēmuma pieņemšanu! :)
27.02.2012 00:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits