Dublinaa. Braucu uz Riigu 2x meenesii, bet pavisam atgriezties netaisos. Arii Dublinaa neplaanoju palikt uz visiem laikiem, lai gan man te ir ljoti forss darbs un citas privileegijas.
Esmu Turcijā un tāpat vismaz 1x-2x mēnesī cenšos uz LV atbraukt Citreiz vnk ir tāda nepieciešamība un nesūdzos par tādu ceļošanu šurpu-turpu Par atgriešanos 50:50!
Es esmu Londonaa. Shobriid pat nedomaaju par atgrieshanos,man te ir darbs,miiljotais cilveeks blakus,un veel viens pluss ir tas,ka mans teevs dziivo ar savu gjimeni man gandriiz vai kaiminjos.Vismaz zinu,ka ir kaads no gjimenes uz kuru vareeshu paljauties,ja nu kas. Bez pashas valsts kaa taadas varu mieriigi iztikt,vieniigi ljoti pietruukst radi,kuri ir LV! Tas ir vieniigais,kas skumdina.
kaut kā stulbi apgalvot, ka LV smird dēļ tās situācijas. drīzāk smird visi tie, kuriem tā lielā vara,jo noveduši līdz tādam stāvoklim, ka cilvēki brauc un negrib atgriezties, zinot, kas viņus gaidīs mājās!
Ne visi brauc prom no Latvijas tikai dēļ tās "situācijas", kas tur pašlaik ir. Man, piemēram, vienkārši patīk ceļot un padzīvot dažādās pasaules malās un iepazīt kultūras. Diezgan stulbi aprobežoties ar to vienu vienīgo iemeslu, kāpēc cilvēki aizbrauc.