Vakar uz muguras pamaniju salīdzinoši lielu dzimumzīmi, kas nekad tur nebija bijusi! Drošības labad nolēmu, ka būs jaaiziet un jāparāda ārstam...
Lūdzu iesakiet kādu LABU dermatologu, kas tiešām ir labs :D
Laikam uz cena šoreiz nebūs ierobežojošais faktors!!!
Krabi, tas bija pasen un dzimumzīmes man bija daudz, paskaties izcenojumos, bet, cik atceros, tad par dzimumzīmju noņemšanu no visas sejas man sanāca kkās ap 80-90Ls, nu, bija vēl vairākas konsultācijas.
Es iesaku dermatoloģi Kristīni Roznieci :)
Onkoloģijas centrā izņēmu pie cita speciālista ar lāzeru, samaksāju pāri par 50ls par vienu dzimumzīmi, jo bija nelabvēlīga,beigās rēta pat palika kaut arī ar lāzeru viss tika darīts :(
Es pirms dažām dienām biju lāzercklīnikā pie superīgas dakteres Anitas Ābelītes. Pārbaude maksāja 15Ls un par dzimumzīmītes noņemšanu ir jāmaksā 15-25Ls atkarībā no lieluma.
Nē, nejaucu!
Man ar lāzeru izgrieza viņu, tā nebija vienkārši noslīpēšana vai kā parasti, kad grib izņemt dzimuzīmi, man izgrieza visā pilnībā, tāpēc arī rētiņa palikauz kādu 1cm ;)
Man mammīte nesen pamanīja dzimumzīmi uz kakla Sak, "es labāk tevi zinu, tev tai vietā nekas nekad nav bijis "
Man ir hormonalās problēmas , kas to varēja izraiisīt,bet sabiedeja tik un tā , arī griezīšos pie speciālista
Par jaunu dzimumzīmu parādīšanos, kā tādu, tiešām nav jāuztraucas. Tas jādara tad, ja jaunu vai jau esošo forma sāk mainīties vai izskatās netipiski.
Ja jābūt uzmanīgam ar katru, tad man ārsta kabinetā vien būtu jādzīvo, jo ik pa laikam kāda parādās.