man ir jautājums - cik tu esi gara?
man parametri ir maaaazliet līdzīgi tavējiem, bet esmu gara, man gurnos ir 95, viduklī 62, krūtis 77 cm, cisku nemērīšu, jo neuzskatu, ka to parametrs ir tik būtisks.. ar šādiem parametriem izskatos nu tā, varētu būt tievāka, jo arī ir tieši ar gurniem problēmas.
par miegu varētu piekrist, tas ir ļoti svarīgi, bet es tomēr neieteiktu uzreiz tev ļoti strikti kā ar nazi nogriezt- to ēdīšu, to neēdīšu ;)
jo tad, kad tu par to iedomāsies - to es nedrīkstu!!!! tev sagribēsies vēl vairāk tā visa un diezgan liela iespējamība pārēsties, jo tu jutīsi to trūkumu vēl 10x vairāk, nekā viņš ir.. tādēļ, ieteiktu tev no visa pa bišķiņam, ok, maizi tu vari neēst un tos miltu produktus, bet kartupeļus tu vari ēst vienkārši nedaudz mazāk, saldumus neaizliedz pilnībā, piemēram, vari apēst kādu rindiņu šokolādes pa dienu - tas par sliktu nenāks, jo ar saldumiem ir tā, ka tos jebkurā gadījumā ir jāierobežo, bet mazlietiņ jau var, kaut to pašu tumšo šokolādi ;)
un varētu vēl tev ieteikt pašai sulas spiest, vai arī, ja ir pieejamas vasaras ogu spiestās sulas, kuras var šķaidīt ar ūdeni (protams, pašu spiestas), tad tās arī būs veselīgas, jo galvenais ir, lai tas uzturs ir veselīgs, lai viss, ko tu pārsvarā ēd, būtu veselīgā veidā taisīts un pats par sevi veselīgs, tā arī veselīgi pazudīs tie cm :)