mana situaacija bija bik savaadaaka - vinju pametu es (fantastika gultaa, jautri iztrakoties briivajaa laikaa, bet dumsh kaa zaabaks). sis man turpinaaja zvaniit, mekleet fb utt, liidz piekritu pameeginaat. pametu otru reizi peec paaris nedeeljaam un domaaju, ka sis nozeeloja, ka deva man otru iespeeju. tai vietaa,lai kopiigi pavadiitu atvaljinaajumu,sis palika ar biljeteem uz rokas viens pats. iemesls kaapeec devu vinjam iespeeju? biju nogarlaikojusies un nekaa interesanta tuvumaa nebija. kaapeec pametu? taapeec ka otro reizi saejot kopaa zinaaju, ka vinsh ir tikai pagaidu variants un manu uzmaniibu bija pieveersis cits puisis. man paziistami dzeki arii sii pasha iemesla dazkaart atgriezaas pie savaam bijushajaam un tad vinjas atkal pamet. es personiigi kaadu, kursh mani buutu pametis, atpakalj nenjemtu. pats vainiigs, ka pa veelu attapaas. ja ir tieshaam juutas, tad manupraat calis neriskees meiteni zaudeet un tad meeginaat attieciibas atjaunot. taa dara tikai tad, ja ieprieksheejaa meitene vinjam nes kaadu labumu, bet no juutaam ne smakas.