meitenes, kurs dzeks pusvienos nakti speciali nak pie jums lai paliktu pa nakti un vienigais drebes gabals ko novelk ir āras jaka!!!!???
džekiņš tik foršs un mīļš tiesam, bet zem ta jau biezas segas ar dzinsam un dzemperi, kad istaba ir tiesam karsts!? ja vel tas butu tikai viens tāds gadiums... es tiesam neizprotu, man ar vinju vispar tads interesants stasts, satiekamies aptuveni menesi..
vai ne!
ja mani tas neuztrauktu tad jau nerakstitu, jzem tās pašas segas guļ blakus. man tas liekas pat mazliet pretigi.. dzinas, zekes, un biezais dzemperis! nu.. fui... =// nezinu ko gaidit no vinja! bet citadi nav kur piekasities!
dīvains čalis ko lai saka, ja jau mēnesi satiekaties un šis ar drēbēm guļ..
ļoti iespējams ka kautrīgs un tu viņam varbūt būsi pirmā ( tas tā ja noģērbsies) :D
es naktskreklina un vinjsh itka filmu skatoties aizmieg visas drebes, bet nu cmon! man laikam tiesam pasai vins jaizgerbj! :D
kautrigs laikam paliek tikai gultā...
Un kāpēc nevari viņam pajautāt, kāpēc viņš piesmērē ar āra drēbēm Tavus palagus? :) Brrr, tiešām riebīgi-gribētos pēc katras tādas vāļāšanās gultas veļu pārmazgāt. :)
Gan jau ka vienkārši kautrējās, neredzu jēgu prasīt, vnk pateiktu - man labāk patiktu ja gulētu bez drēbēm - varu iedot pidžammu vai lai paņem savu! :D
nu bērnudārzs....
Man pašai ir tieksme pa dienu ar drēbēm ielīst gultā, bet es ta vismaz zinu kur esmu staigājusi un kādus sūdus savākusi, bet svešam ni un ni.
Ja tā ir kautrība, tad jau laikam ļoti liela kautrība. Diezgan smieklīgi. :D Ja man tā būtu, tad es netaisītu diskusiju, bet gan paprasītu, vai viņš nevēlas izģērbties.