Gribētos daudz, DAUDZ jums pateikt, padalīties, nolādētais internets, vienmēr jāpiedomā, ko rakstīt. Bet nu jā, laikam es arī ar vienu kāju varētu būt jūsu klubiņā. Šogad ļoooti daudz esmu sapratusi - tieši pa šiem diviem mēnešiem. Esmu meklējusi atbildes uz jautājumiem un laikam pamazām sanāk atrast. :)
Naudas psihoterapijas seansiem man nesanāk, tāpēc jādomā pašai atbildes, bieži sanāk aplam, kaut kā ne tā sadomājos.
Man ir bijušas reizes, kad gribas izgriezt smadzenes, jo tā shēmošana, domāšana, analīze - man visu laiku vajag domāt, iedziļināties, tāpēc cilvēkiem vienmēr ar mani grūti, jo man nepietiek ar "viss būs labi", nepietiek ar paviršām attiecībām, gribas dzīvot, bet nezinu, kā to darīt. Ja vajadzētu dzīvot, kā es gribu, es laikam ceļotu pa pasauli apkart, neko vairāk dzīvē negribu kā izrāpties no savas komforta zonas un redzēt pasauli.. Kaut kā maksimāli bagātināties garīgi - tas ir mans mērķis, bet vienīgais, par ko apkārtējie brēc ir nauda, vajag daudz naudas, vajag to un to un to.