Psihoterapeits

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Kapec man nesaglaba ko uzrakstu!Ja atkartojas-piedodiet!:)
Man ir tada lieta,ka velos parunat un mekleju palidzibu no "malas". Vai kada nezin labu,bet ne parak dargu psihoterapeitu?
Tas nav saistits ar skirsanos,ta jutos jau LOTI ilgi.Man nekas neinterese.Mana ikdiena ir darbs-majas. Shad tad kkur izbraucu,bet mani neinterese NEKAS ko darit ari darba dienas.Esmu laimiga iekrist gulta pec darba un neko nedarit.Visu laiku jutos nomakta,neapmierinata ar dzivi,liekas,ka neesmu istaja vieta un laika.Man gruti sanjemties kko uzsakt,man atri viss jaunais apnik.Apzinos,ka esmu simpatiksa,smuka,bet tapat esmu NENORMALI neparliecinata par sevi.Es pat zinu tam iemeslu,bet man jatiek no ta valja,jo gribu kadreiz normalu gjimeni...Ceru,ka sapratat ko domaju.
Vai kadai ir bijis lidzigi?Un vai ir verts apmeklet psihoterapeitu?
23.02.2012 09:09 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
:D šodien man nesanāk. varētu vēl 5dien nedaudz pēc sešiem.
23.02.2012 11:58 |

Reitings 1668
Es atkal 5dien nevaru, man kursi:( Es kkad nakamoned!
23.02.2012 12:04 |

Reitings 6037
Nāk.ned. varētu tad 1dien, 3dien un 4dien pēc pieciem.
23.02.2012 12:05 |

Reitings 1668
Ok,nodzivojam lidz.nak.ned.un tad atkal uzardam so temu:)
23.02.2012 12:09 |

Reitings 6037
Ok, vai rakstam privāti cosmo :)
23.02.2012 12:11 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Man bija līdzīgi kā Mardzita, tagad pēc šķiršanās nespēju uzticēties vīriešiem un baidos pielaist sev klāt, bet ceru, ka tas pāries :)
23.02.2012 15:50 |

Reitings 1668
Neskatoties uz to,ka vins man darijis pari,nespeju iedomaties, ka man japieskaras citam viriskim...Bet laiks dziede retas.
Tu aizgaji?Ka sanjemies,ka tagad pardzivo so skirsanas periodu,ja drikst vaicaat:)?
23.02.2012 15:59 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Gribētos daudz, DAUDZ jums pateikt, padalīties, nolādētais internets, vienmēr jāpiedomā, ko rakstīt. Bet nu jā, laikam es arī ar vienu kāju varētu būt jūsu klubiņā. Šogad ļoooti daudz esmu sapratusi - tieši pa šiem diviem mēnešiem. Esmu meklējusi atbildes uz jautājumiem un laikam pamazām sanāk atrast. :)
Naudas psihoterapijas seansiem man nesanāk, tāpēc jādomā pašai atbildes, bieži sanāk aplam, kaut kā ne tā sadomājos.

Man ir bijušas reizes, kad gribas izgriezt smadzenes, jo tā shēmošana, domāšana, analīze - man visu laiku vajag domāt, iedziļināties, tāpēc cilvēkiem vienmēr ar mani grūti, jo man nepietiek ar "viss būs labi", nepietiek ar paviršām attiecībām, gribas dzīvot, bet nezinu, kā to darīt. Ja vajadzētu dzīvot, kā es gribu, es laikam ceļotu pa pasauli apkart, neko vairāk dzīvē negribu kā izrāpties no savas komforta zonas un redzēt pasauli.. Kaut kā maksimāli bagātināties garīgi - tas ir mans mērķis, bet vienīgais, par ko apkārtējie brēc ir nauda, vajag daudz naudas, vajag to un to un to.
23.02.2012 16:18 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es iedošu bildi - man šķiet trāpīga! :)

23.02.2012 16:20 |

Reitings 1668
Man tapat...Ka paradijas mums abiem vairak naudas(vinjam)saka atkal-sitais suds, sitais leetucis...Kad nebija mums ko est(tikko kad sakam dzivot kopa) bija laimigs par skidru zupu.Nauda saboja cilveku. Un ne jau tos,kam kas trucis,vins nak no turigas gjimenes.
Es ar gribetu,visu uzmest un pazust,lai neviens nezin kur esmu un liek mani miera...
23.02.2012 16:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
WaRRior!Tas bija labi!
23.02.2012 19:39 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
nedomāju, ka tik daudz meitenes savāksies :O
Nu jā man ir līdzīgi kā Jums vēl tik nāk klāt kautrīgums un esmu tāda diezgan klusa :/ Parasti negribas nekur iet, bet vismaz viena draudzene mani cenšas pierunāt iet patusēt un kad kkur aizeju nemaz nav tik traki kā sadomājos:D
23.02.2012 20:20 |

Reitings 11
Reģ: 29.01.2009
Ļoti līdzīgi... Kā jau te iepriekš tika minēts - sliktas attiecības ar mammu, tēvu būtībā nepazīstu...
Teorētiski esmu smaidīga, aktīva, laimīga meitene, taču bieži vien ir depresijas lēkmes - liekas, ka manī iekšā ir sāpīgs tukšums. Tāda sajūta, ka kliedzu, bet nav skaņas. Daudz raudu, kaut gan neviens to īsti nezina (draugs zina to, kā man ir tikai viņam esmu to pasniegusi daudz maigākā formā).

Un nē, laimīgas attiecības šo situāciju neatrisina. Man ir draugs vairāk kā 5 gadus. Ļoti mīlu viņu un viņš mani. Bieži dzirdu, ka mani dievina un mīl. Pats ir teicis, ka esmu viņa ideālā meitene. Bet tāpat - iekšā sāpe...
23.02.2012 22:28 |

Reitings 6037
Tā paskatoties un secinot, beigās ļoti daudz cilvēku (vairāk sievietes?) ārēji ir smaidīgi, jautri utt., bet iekšā izrādās viss jūk un brūk un ir gandrīz vai dziļi nelaimīgi, nesaprasti un bieži vien mokās kompleksos un pašpārmetumos. Vai tas ir 21.gs. sabiedrības zīmogs un atstātās pēdas uz cilvēku? Būtībā jau tagad tā ir - tev jābūt aktīvam, skaistam, augstai izglītībai, lieliskai karjerai, mīlošam vīram un jaukiem bērniem un tam visam pa visu vēl ikdienas problēmas un reālās cilvēka iespējas un vēlmes. Un ja tu tāds neesi un kaut kas no tā nav - tad kā? - visi izbrīnā iepleš acis, kaut pašiem īstenībā nav labāk, bet vajag mācēt pasniegt..
Vispār tāda gara filozofija no manas puses sanāca. Vienkārši sāku domāt - vai tomēr mūsdienās neuzņemamies par daudz? Kā savai draudzenei teicu par mūsu vienu paziņu - nu ja tas cilvēkas jūtas laimīgs un labi ar vidējo izglītību, nestrādājot un tikai esot ar vīru un bērnu, tad lai! Kāpēc tev tas liekas slikti un nepareizi? Mēs katrs esam savādāks un ne visiem vajag un gribas to pašu, ko mums... Galvenais būt saskaņā ar sevi :) bet pati to neprotu, jo dzīve 21.gs.spiež skriet uz priekšu un tik pelnīt, pelnīt, pelnīt, lai nomaksātu rēķinus. Riebjas...
24.02.2012 09:10 |

Reitings 453
Es gan nelasīju visu diskusiju , bet varu pateikt tikai vienu - tev vajag nevis psihoterapeitu , bet psihologu! Psihoterapeits ir ārsts un ārstē smagas stadijas , nevis vnk nevēlēšanos kko darīt un vispasaules apnikumu! Psihoterapeits izraksta zāles un tādā garā - tev tas nav nepieciešam , pietiks ar pāris konsultācijām pie psihologa un dzīve atkal jaukāka kļūs!
24.02.2012 10:16 |

Reitings 122
Šķiet, ka īstajā laikā atkal pieslēdzos cosmo.lv! :) Visi jūsu apraksti derētu arī man. Tagad ir sarežzģīta situācija ar studijām, drauga nav, dzīvoju pie vecākiem, draugi pārsvarā jau ģimenes izveidojuši vai studē tālāk un stažējas ārzemēs, tikai es sēžu un domāju - vai man to vajag? un ko es vispār gribu? vai es vispār kaut ko gribu?

Nesen satikos ar vecajiem klasesbiedriem no vidusskolas un sapratu, ka pilnībā nav pa ceļam - pilnīgi atšķirīgi cilvēki. Tagad saprotu, kāpēc nebiju "populāro" meiteņu pulciņā skolā.

Par to, ko rakstīja priori - par izlikšanos, sava veida masku sabiedrībā - pilnīgi piekrītu. Man ir paziņas (kurus uzskatīju par draugiem, ar kuriem varētu parunāt par šo depresīvo tēmu), kuras domā, ka ar dažādiem izsaukumiem :"Saņemies taču. Beidz tēlot upuri.." u.tml. būs līdzēts. Nav jau runa, ka galīgi NEKO nedaru. Vienkārši nedaru neko tādu, kas ietilpst kādā no sabiedrības uzspiestajiem modeļiem : skola, draugs, darbs, bērns .. Un ja neviens no šiem manā dzīvē nav, ko tad? Vai es kko daru nepareizi? Kas vispār ir pareizi? un sākas jautājumi, uz kuriem atbildes man nav..
24.02.2012 12:42 |

Reitings 477
Mardzita Sheep
Jūtos pilnīgi tāpat ka Tu. Un iemesls tāds pats, tikai pati nevaru visu izbeigt un sākt normāli dzīvot, jo baidos, ka ļoti sāpēs.
26.02.2012 10:23 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
meitenes, kā ar mūsu domu par tikšanos? :)
03.03.2012 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits