mani top produkti:
* protams sviestinji-greifrūta,moringa un papaijas (kgan mēģināti vairāki(zemeņu nepatika)
*kolosāls krēmiņš ādai ap acīm ar alveju(mmmm...burviigs)
*tējaskoka nakts krēms
*kumelīšu acu kosmētikas nonņēmējs
aa,un kā tas darbojas-''dzimšanas dienas dāvanu (vienreizēja atlaide pirkumam Ls 7.00 vērtībā), kad Tu iepērcies pie mums savā dzimšanas dienas mēnesī''
es varu pirkt preci,kurai jau ir atlaide veikalaa+ man veel piesummees sho 7 ls atlaidi???
Man ir dzervenu dusas zeleja,forsa,bet nepatik,ka nav eko kosmetika. Man tas visas smarzas par traku,es izteretu to 7ls iespeju dekorativaja kosmetika,nopirktu kadu lupu krasu,vai acu enas.
ak jā,pavisam aizmirsu pieminēt kolosālo pēdu skrubi :)
parasti tādu nelietoju,jo citām firmām baigi neforshie,nekaa iisti nenoskrubee....bet nu shis....superiigi noskrubee,atsvaidzina un miikstina,pat kaaju kreems peec tam neprasaas
Sviesti vairāk nepatīk, izvēlos losjonus.
Alvejas sejas krēms ir labs, tonālais krēms gan nepatika, tāpat arī tuša.
Ja vēlies ko paliekošu, iesaku body shop make-up otiņas, ļoti patīkamas un mīkstas vai arī kādu skrubi, piemēram, citronu.
Sessila,klientu karte maksā 7 ls,tachu dz.d mēnesī,tu vari dabuut vinju par briivu...
bet cik pamaniiju dazhas reizes gadaa notiek akcijas,kur klienta karti var dabuut par briivu kko nopeerkot :)