Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Divas puses

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Sveikas, meitenes !

Versos vairàk pie padoma - kà dzivot tàlàk. Probléma jau nav liela, bet neliek mieru... ir tà, kad vienu dienu gribàas dzivot ta jauki, kà pieklàjas savos 22 gados ( visu ta pa smuko un gudro,mainit sevu izturesanas veidu un domasanas veidu), bet jau nakamaja dienà domas mainàs un vélos jau dzivot tà kà ir vai ari pavisam savàdàk, trakàk. Isti nezinu ko tagad ar sevi darit, jo neesmu izpartusi, kuru pusi tad velos, vei nenemt neko galva un dzivot tà kà ir, vairàk vadoties péc savàm izjutàm, kaut gan nevienmér tàs ir tàas pasas labàkàs. Jutos, kà krustcelés ....
Kàdas jusupràt ir domas saja situacijà, vai pasàm tà ir atgadijies ???
20.02.2012 17:34 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kādu konkrētu rīcību Tu domā ar "smuki un gudri" un kādu ar "savāsāk un traki"?
20.02.2012 17:38 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
gadījies ir, domāju, ka nevar tā uzreiz vienā dienā visu izmainīt.. forši ir tas, ka tu sāc ar sevi, jo tad arī mainīsies viss tev apkārt.
es tev ieteiktu pamainīt tavu ikdienu, jo tā darīju es pati :)
bet pašā sākumā, ieteiktu tev izprast, kura no tām pusēm tev tuvāka.
20.02.2012 17:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka kaadreiz iespaido kaads cilveeks uz lielaam izmainaam!Man taa bija Latvijaa!Satiku cilveeku,kurs loti izmainiija manu dziivi-tas nebija mans viirs,tas bija cilveeks ,kurs bija mans draugs-maakslinieks!Vinaa bija kaut kas taads,ko es veeleejos maaciities!Es vinu satiku paaris gadus atpakal un teicu,ja vins man nebuutu ielicis to domu, mainiit kaut ko dziivee-es varbuut buutu tiesi tas cilveeks kas biju...!
Es domaaju ,ka ir taadi gadiijumi ,ka mees "uzskrienam virsuu" pareizam cilveekam!
20.02.2012 17:48 |

Reitings 700
Gruti pat izskaidrot par to smuki un gudri, iespejams, kaut ka godigak pret sevi un citiem dzivot, bet uz to trakako pusi tad slieksies domat tikai un vienigi par sevi. Dzivoju tagad viena un man apkart notiek tik daudz lietu, kuras nespeju aptvert un nokert. Dazbrid ir situacijas, kad gribas rikoties negodigi (ne jau launa nozime)
20.02.2012 17:50 |

Reitings 700
Protams, kad nevar viena diena visu izmainit, censos to darit jau paris menesus, jo esmu nonakusi tada situacija, kad var vieglak sevi ietekmet. Jau septinus menesus nedzivoju latvija un vairs neesmu ta meitene, kas aizbrauca prom. Bet tomer gribas vel sevi pilnigak mainit, lai domas tik biezi nemainas, jo tas man metajas pa galvu un mainas ik pec pus stundas. Ir gruti pienemt, kadus nopietnus lemumus...
20.02.2012 17:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Saprotu ,ka tu dziivo manaa sapnu zemee!Es visu laiku sapnoju beidzot tur nokluut un redzeet ,kaartiigi izbaudiit visu...!
Es ssaku laikam ar savu uzvediibu!Ieveeroju ,mainot savu uzvediibu ,mainiijas apkaarteejo cilveeku attieksme pret mani!Tas bija tik sen ,bet atceros tik skaidri,ka atmetu visus "skalos lamu vaardus",kuri kaadreiz tomeer izspruka araa...!Es saaku tikties ar cilveekiem ,kuri man kaut ko vareeja dot gariigi!Tas nenoziimee ,ka vecos draugus izmetu no sava saraksta,bet taa dziivee laikam ir,ja mees mainamies ,mainaas arii uztvere,attieciibas ar draugiem kaadreiz!Sapratu ,ka man nevajag daudz draugu apkaart,lai buutu laimiiga.Jutos laoti labi ar paaris cilveekiem ,bet tie bija pilniigi "manaa energijaa"!
20.02.2012 18:08 |

Reitings 700
Ja, si zeme ir burviga, ta mani fascine, cilveki, kultura, virtuve. Bet ir aspekti, kuri seit ir japiecies, ir lietas, kas ir labakas Latvija, bet te pie tas burvibas, kas valda, var neskatities uz to, jo lielakas baudas te ir sarunas un esanas kultura.

Paslaik, man ir labs draugs, kas man saka, tas lietas, kam nekad neesmu pieversusi uzmanibu, mana laba to neviens nav darijis, visi palikusie draugi Latvija vienmer ir klusejusi par sliktajam ipasibam, bet teikusi tikai tas labas, lidz ar to, sliktajam ipasibam vairs nepieversu tik lielu uzmanibu, likas viss jau ir labi.
21.02.2012 10:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits