Cik atminos no Tavām diskusijām un ierakstiem, ka Jums viss ir forši un labi, kāpēc Tu tik traki satraucies? Netaisi problēmu, tur kur tās nav. Ja Jums ir laba saskaņa jau garīgā līmenī, Jums viss izdosies arī seksā... Tu taču jūti pēc viņa pieskārieniem, attieksmes, kā viņš iztures pret Tevi. Manuprāt, sekss, ir tik skaista un neatņemama attiecību sastāvdaļa, neredzu iemeslu no tā atteikties!
Varu pastāstīt par savu pieredzi - tagad satiekos ar vīrieti, ar kuru man veidojas brīnišķīgas attiecības. Daudz ko spiežam arī uz garīgumu, tomēr viņš spiež vairāk, es mazāk. Tad mēs nonācām līdz gultai... Izrādās, viņam nav bijušas daudz meitenes, viņam vienmēr ir svarīgāk likt justies labi otrai pusei, nevis "paņemt savu". Viņš ir tik maigs un kaislīgs gultā, vienkārši labākais vīrietis, kāds man ir bijis! Es iepriekš jutu no viņa puses, ka viņš nesteidzas ar seksu, bet es laikam izdarīju nelielu spiedienu un pēc manas iniciatīvas sākām gulēt kopā. Tagad viņš saka, ka viņš ir mainījies iekšēji, jo viņam ir tik daudz devis tas, ka esam kopā ne tikai garīgi, bet arī fiziski, seksuāli. Un mums joprojām ir lieliski kopā - garīgi tuvāki paliekam arvien vairāk, tas ir baigais atbalsts ikdienā.
Nav tā, ka tiklīdz parādās seksuālas attiecības, tas ir vienīgais, kas saista divus cilvēkus. Vienkārši pašas attiecības paliek pilnvērtīgākas, ciešākas. Gribas dot otram siltumu, mīļumu, apmierinājumu.