Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Probleema?

 
Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Lieta taada,ka jau kadu laiku tiekos ar kadu viirieti. Mums viss ir skaisti, mums abiem ir juutas, sajaa zinjaa nav nekaadu probleemu. Siikaak neaprakstiisu, gribu tikai likt saprast,ka viss itkaa butu lieliski, bet ir viens Bet. Kad mes sakam satikties,mes vairak spiedam uz gariigam vertibam, un man ir tads interesants uzskats. Es nespeju ar virieti pargulet ne pirmaja diena, bet gribu sajust, ka esmu vinjam nepieciesama pa istam.. Un tagad,kad mes vairs nespejam istikt viens bez otra, kad mums viss ir tik skaisti, es saprotu, ka baidos uzsakt intimas attiecibas tiesi tapec, ka bail,ka tas varetu ko sabojat.. Ka tad mes busim lidz galam viens otram. Ka lai es cinos ar so sapi, kura mani nomac aizvien vairak un vairak, ka lai es parkapu tam pari? Varbut kadai ir bijusi lidziga pieredze? Es vinju patiesam velos, bet nespeju atbrivoties no bailem:(. Es sadas temas nekad nesmu seit publicejusi, bet nu man tiesam ir bediigi, es loti veletos ,lai jus butu saaudziigas izsakot viedokli.
20.02.2012 13:18 |
 
Reitings 105
Reģ: 29.01.2009
Nu ja tu baidies no tuvības ar viņu, tad varbūt viņš tev tomēr nav īstais?
Es uzskatu, ka starp sievieti un vīrieti ir jābūt ne tikai garīgajai saprašanai, bet arī tīri erotiskam, kaislīgam pievilkšanās spēkam. Visam jābūt līdzsvarā. Nu jau izklausīsies kā no Rozamundes Pilčeres, bet, ja viņa klātbūtne Tev neizraisa vēlmi iekrist viņa rokās un atdoties arī fiziski - nu tad kaut kas tur vienkārši tīri ķīmiski starp jums abiem nav kārtībā. Un tā noteikti nav vaina tevī, vai vaina viņā, bet jūs varbūt vienkārši neesat saderīgi un viss.
20.02.2012 13:34 |
 
Reitings 105
Reģ: 29.01.2009
Un tā atdošānās jau nav tikai dzīvniecisks sekss, bet tā ir arī ieiešana nākamajā attiecību dimensijā un, protams, ka nezināmais biedē, un sazin kā pēc tam var izrādīties, bet vienlaikus - vai tad stāvēšana uz vietas nav biedējošāka? ;) Un ja nu viss izdodas, jums ir jūtas, tad sekss tikai satuvinās un ievedīs jūs abus jaunā, kopīgā piedzīvojumā :)
Nebaidies un uz priekšu!
20.02.2012 13:36 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Cik atminos no Tavām diskusijām un ierakstiem, ka Jums viss ir forši un labi, kāpēc Tu tik traki satraucies? Netaisi problēmu, tur kur tās nav. Ja Jums ir laba saskaņa jau garīgā līmenī, Jums viss izdosies arī seksā... Tu taču jūti pēc viņa pieskārieniem, attieksmes, kā viņš iztures pret Tevi. Manuprāt, sekss, ir tik skaista un neatņemama attiecību sastāvdaļa, neredzu iemeslu no tā atteikties!

Varu pastāstīt par savu pieredzi - tagad satiekos ar vīrieti, ar kuru man veidojas brīnišķīgas attiecības. Daudz ko spiežam arī uz garīgumu, tomēr viņš spiež vairāk, es mazāk. Tad mēs nonācām līdz gultai... Izrādās, viņam nav bijušas daudz meitenes, viņam vienmēr ir svarīgāk likt justies labi otrai pusei, nevis "paņemt savu". Viņš ir tik maigs un kaislīgs gultā, vienkārši labākais vīrietis, kāds man ir bijis! Es iepriekš jutu no viņa puses, ka viņš nesteidzas ar seksu, bet es laikam izdarīju nelielu spiedienu un pēc manas iniciatīvas sākām gulēt kopā. Tagad viņš saka, ka viņš ir mainījies iekšēji, jo viņam ir tik daudz devis tas, ka esam kopā ne tikai garīgi, bet arī fiziski, seksuāli. Un mums joprojām ir lieliski kopā - garīgi tuvāki paliekam arvien vairāk, tas ir baigais atbalsts ikdienā.

Nav tā, ka tiklīdz parādās seksuālas attiecības, tas ir vienīgais, kas saista divus cilvēkus. Vienkārši pašas attiecības paliek pilnvērtīgākas, ciešākas. Gribas dot otram siltumu, mīļumu, apmierinājumu.
20.02.2012 13:40 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
+ pilnīgi manas domas gwen otrajam komentāram!
20.02.2012 13:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits