Ko jūs gribētu mainīt savos puišos?

Reitings 98
Reģ: 17.09.2010
Jums ir kāda lieta,ko jūs vēlētos mainīt savos puišos?
Man piemēram ir ļoti daudzas rakstura īpašibas,ko es gribētu izskaust savā puisī.Man gribētos,lai vinš vairāk par mani rūpējās,modernāk ģērbjās un paseko līdzi savam izskatam,lai viņam būtu smalkas manieres,pievērstu uzmanību sīkumiem un nebūtu tik nenormāli skops,kādreiz sagatavotu man kādu pārsteigumu,kādreiz izdarītu ko spontānu un neprātīgu.
Ups pēc šī garā pentera man rodas jautājums,vai es viņu vēl mīlu.:D
20.02.2012 00:12 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Patiesībā,nekādas īpašības negribētu mainīt.Viņam ir mīnusi,bet es zinu,ka arī man ir mīnusi.Neviens nav ideāls.Viņš mani mīl ar visiem maniem mīnusiem un es viņu-ar visiem viņa.
20.02.2012 19:00 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man savējā tieši patīk tās īpašības, ko citi reizēm definētu kā mīnusus.. (neminēšu konkrēti, jo padomāsiet, ka es kaut kāda jukusī esmu :D ..bet man patīk! :P)
Brīžiem tieši šķiet, ka viņš varētu būt.. nepareizāks. Ne tik pedantiski kārtīgs, punktuāls, mērķtiecīgs.. Bet tas tikai tad, kad pati gribu slinkot un jūtos vainīga par to. :D
20.02.2012 19:13 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Neko nevēlos mainīt. Ja atskatos kāds bija mūsu attiecību sākums, tad šobrīd esam smuki pieslīpējušies viens otra raksturam un sadzīvojam draudzīgi :) Ja kas nepatīk, tas tiek izrunāts.
Ir tikai viena lieta, es ļoti vēlētos, lai viņš atmet smēķēšanu (bet tam, protams, ir jābūt viņa paša lēmumam). Iemesls ir nevis tas, ka man traucē, ja viņš smēķē, bet gan tas, ka man tad arī kārojas uzvilkt dūmu, un pēc tam sākas pārmetumi sev, ka uzpīpēju, jo nevēlos būt smēķētāja. Draugs, respektējot mani, cenšas nesmēķēt manā klātbūtnē un tomēr mans asais deguns sajūt cigarešu smaržu..
20.02.2012 19:29 |

Reitings 118
Reģ: 26.11.2010
PILNĪĪĪĪĪĪGI NEKOO! :))
20.02.2012 19:50 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es arii pilniigi neko negribeetu mainiit,jo ja kko izmainiitu,tad vinjsh nebuutu vairs tas cilveeks,kuru iemiileeju!!! :) Vinjsh ir pats labaakais,kas ar mani jebkad ir noticis!!
20.02.2012 20:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!