Atļaušos iebilst tām, kuras apgalvo, ka kredīts mājoklim arī ir dzīvošana pāri saviem tēriņiem un labprātāk visu savu mūžu nodzīvotu īrētā dzīvoklī (Gurri, Lapsiņai un citām)...
Es diemžēl ikdienā redzu, kā notiek mētāšanās pa īrētiem dzīvokļiem un kādu ietekmi tas atstāj uz ģimeni, uz bērniem, kuriem katru reizi pie dzīvesvietas maiņas nākas mainīt arī skolu, draugus, ārpusskolas nodarbības.. Nestabilitāte un mūžīgā sēdēšana uz čemodāniem.. Maksāšana saimniekam uz rokām, par ko viņš brauc ceļojumos, bet Tu pat nevari atļauties bez saimnieka ziņas pārlīmēt tapetes... Piedodiet, bet es nenovēlu šādu dzīvi savai ģimenei un bērniem. Tad jau labāk es maksāšu procentus bankai, bet zinu, ka dzīvoklī saimniece būšu es...
Protams, ideālā variantā ir iekrāt naudu un tad pirkt dzīvokli, tikai diemžēl mūsdienu dzīvē tas nav iespējams vidējam cilvēkam. Tieši tāpēc, kā Piparene saka - ir jāizprot sava naudas plūsma un ir jāapzinās, cik lielu kredītu, cik lielas saistības vari uzņemties, nepārvērtējot savas iespējas, lai pēc tam nebūtu jākož pirkstos!