iesniegums policijā par izteiktiem draudiem

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Sveikas, meitenes. Varbūt kāda ir saskārusies un zin kas un kā notiek? Mans bijušais draugs nekādi nevar pieņemt to, ka esmu aizgājusi. Nu jau mazliet aizgājis par tālu. Tā kā mans draugs nav Latvijā - es baidos par sevi.
19.02.2012 19:15 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Vispār šausmīgi! Bija man attāli pazīstama meitene - ārkārtīgi glīta ar skaistu augumu un tā, bet šajā gadījumā, diemžēl, zināja, ko no dzīves vēlas. Aizgāja uz klubu izklaidēties un tur viņu (tāds pēc skata ne viņas gaumē) puisis lūdza, lai viņa sniedz viņam vienu deju. Meitene, protams, atteica, jo klubā ne mazums vīriešu un kāpēc ņemt pirmo, ja var pagaidīt un satikt varbūt ''īsto''. Un tad, kad meitene devās prom no kluba puisis ar saviem draugiem viņu kādā šķērsielā sagaidīja. Tagad meitenes dzīve ir piesaistīta ratiņkrēslam. Ir jābūt ļoti uzmanīgai.. Arī man reizēm gribas jautāt, ''kur tādi rodas?''.
19.02.2012 20:51 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Baidos, jo ir sitis un aiz matiem ir slīcinājis vannā, lai tikai dabūtu manu telefona paroli
OMG!
To nu noteikti vajag pieminēt iesniegumā! Saki, ka par to neziņoji, jo draudēja izrēķināties un baidījies par savu dzīvību!
19.02.2012 20:56 |

Reitings 590
Paldies, meitenes, par padomiem.
Mans draugs nav Latvijā. Kad bija LV uz ZS - tad satikās ar ex - bet tas visu pasniedz, ka es izprovocēju, ka arī tagadējo draugu izmantoju utt. Protams, ka mēģinājām ignorēt, nekas nelīdz. Visu laiku uznāk tādi periodi, ka kaut ko jaunu izdoma, tad nedēļu ir miers. Draugs viņam zvan un runā, bet ex tikai viņam saka - viss ok, neko nedaru, bet mani satiekot uz ielas šņāc - Tev ir piz*ec. Un tā jau vairākus mēnešus. Ceru, ka pavisam drīz viss sakārtosies un mēs dosimies prom no LV. Neticu, ka cilvēks tik šausmīgi mīl, ka var pateikt: nevis Tu nosprāgsi dabīgā nāvē, bet pati sev galu padarīsi. Un ja nebūsi ar mani, tad nebūsi ne ar vienu - vismazāk jau ar viņu.
19.02.2012 21:34 |

Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
Zini,mans bijušais ari bija psihs - pa dzērumam man degunu un augšžokli salauza tikai tāpēc, ka redz es ar bērna tēvu nessarunāju kaut ko viņam pa prātam,pats nestrādāja, dzīoja uz mana rēķina dzerstijās un ar draugiem tusēja. Mana mīkstā sirds šo izgājienu piedeva un nerakstiju policijā iesniegumu, bet vajadzēja!
Un tad bija arvien trakāk - tika čekots ar ko un ko es runāju, līsts manos e-pastos, profilā draugiem.lv, šie profili dzēsti un mainītas t paroles, ja viņam tās nedevu, pat paskatīties uz citu puisi nevarēju, kur nu vēl runāt - vienalga vai radinieks vai bijušais klases biedrs ai kolēģis.
Un tad kad slimnīcā gulēju - manas ģimenes zeltlietas pazuda, ko gan atklāju tikai pārvācoties uz citu dzīes ietu. Tāpat man neesot mājās, mans portatīvais dators tika aiznests uz lombardu,jo redz puisi aizsūtiju padzīvot pie mammas uz laukiem. Un, lai pa sau naudu šo datoru varētu izpirkt,nevienam par to nedrīkstēju teikt, vēl nācās ar viņu kopā paadīt ziemassēkus.
Tad vēl bojāja manu atpūtu ar māsu, pa dzērumam pat atļāvās manam 4 gadīgajam dēlam iespert pa kaklu, jo redz pagāja viņam garām, paldies dieva, bez nopietnām sekām.
Kad neplānoti paliku stāvoklī, tad tik īstā jautrība sākās - dzerstījās katru dienu pēc darba, ar viņa algu bija pamaz pat iņa vajadzībām. Pa dzērumam bija gatavs mani sist, tikai tāpēc, ka redz transportā ar kādu sakasijās, izkāpa ārā un sakāvās, un es tad tā vainīgā, ka savus draugus viņam sūtu virsū, kaut gan to cilēku nekad nebiju redzējusi. Noveicās, ka viņa draugs bija līdzās, kas spēja viņu savaldīt, kad viņam jau halucinācijas rādijās..Bet tas nervu stress..zinot, ka mājās vēl ir arī bērns..to pāris stundu garumā, nenovēlu nevienam!
Liels bija mans atvieglojums, kad pēc kārtējās dzerstīšanās un tusiņiem viņu uz 6 mēnešiem ielika cietumā, jo bija policijas meklēšanā par nesadarbošanos ar prokuratūru.
Un tad tik nāca kaudzēm vēstules, gan ar to cik ļoti ani mīlot, gan ar to, ka ar mani un radiniekiem irēķināšoties, ja meita (tiko dzimusi) nepaliks pie viņa vai ari nedzīvosim kopā.
Kronis visam bija tas, ka policijā norādija, ka policijas kontrole notiks manā dzīes vietā un policija pat nepajautāja manu viedokli, vai es piekrītu!
Tā kā apcietinot viņam bijapalikušas mana dzīvokļa atslēgas, tad varēja brīvi tajā iekļūt. Teica,ka tās atdos, ja nevēlēšos turpināt kopdzīvi. Vienā vakarā atdeva, nākošajā rītā viņam bija jāizvācas. es protams viņa atslēgu eksemplāru atdevu māsai glabāšanā un nākošajā dienā mani gaidija jauns pārsteigums - izejot no mājas viņš bija savācis manas atslēgas!!! No mājas nevarēju iziet kamēr māsa man neatveda otras atslēgas!
ar to man reiz pietika! Noskaidroju visu informāciju un atbildīgajai tiesai, kas bija nozīmējusi policijas kontroli manā dzīves vietā viņam nezinot uzrakstiju vēstuli izskaidrojot situāciju! Uz ko viņi gan atbildēja,ka tas neattiecas uz viņu izsskatāmo lietu, bet savas drošības aizstāvēšanai es arot griezties sava rajona policijas iecirknī,ko arī darīju, ar visiem pierādījumiem, kas man uz to brīdi bija, diemžēl jēga no tā bija maza - nekā noziedzīga viņi tajā nesaskatija un uzskatija, ka esot par maz pierādījumi, tāpēc lieta tika izbeigta.
Vēlāk bija terorisms meitas dēl, ka ja meita nebūs pie viņa, tad mātes viņai ari nebūs. Tika rakstītas gan neskaitāmas sms, gan vēstules. Lai nebūtu atkal ar iņu piespiedu kārtā jādzīvo kopā, jo viņa radiniekiem viņa izdarības bija vienaldzīgas,ka tik tālāk no viņie, biju spiestamainīt dzīves vietu.
Uzrakstiju vēl vienu iesniegumu policijā par draudiem un vajāšanu, tikai viņiem neinteresēja nedz sms, nedz vēstules - viņiem neesot tiesības lasīt privātu korespondenci, pat ja es viņiem uztāju,lai izlasa!
Viņš momentā uzzināja par iesniegumu policijā un sekoja draudu sms, jo policija pieprasija paskaidrojumu. bet atkal policija uzrakstija, ka nekā krimināla tur nav un ka tie nav draudi viņu izpratnē, un ka vispār nevarot būt drošs, kas pēc 5 minūtēm uz ilas notikšot. ja gribu, varu algot apsardzi.Un vispār tā, kā iesaistīts ir bērns, jautājums jārisina bāriņtiesai. Bāriņtiesa savukārt sūta uz policiju. Un pēc visām apsekošanām un tā, ka paši man zvanija, ka viņš pa dzērumam ne ko tur sastrādājis beigās pateica, ka bērns jau var dīvot arī pie tēta, tas nekas, ka bērnam tajā brīdī bija tikai 4 mēneši!
Vot tādā lūk alstī mēs dzīvojam! Tā kā visticamāk kamēr negulēsi zārkā, nez vai policija ko lietas labā darīs!
man vismaz šobrīd puslīdz no bijušā ir miers!
19.02.2012 21:38 |

Reitings 704
Sanative, KĀ tu to visu izturēji??? Tas ir prātam neaptverami.
19.02.2012 22:11 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
ārprāts :( novēlu tev tikt vaļā no tāda ķēma... nenormāls vnk.
20.02.2012 10:27 |

Reitings 43
starp paziņām nav daži spēcīgi puiši? lai noķer šo, sasit līdz bezsamaņai un pasaka, ka nositīs, ja tev tuvosies. tā ir vienīgā iespēja. varmākas saprot tikai vienu valodu :(
20.02.2012 10:42 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Tas ir briesmīgi..esmu to piedzīvojusi,kad biju maza.. Mammu vajāja viņas bijušais un manas māsas tēvs..Pārvācāmies pat uz citu pilsētu un visādi citādi mēģinājām 'bēgt',lai tik dzīvas paliktu..pagāja kādi 2 vai 3gadi kamēr viss murgs beidzās.
20.02.2012 10:52 |

Reitings 535
Man bijušais vīrs darudēja ,vaktēja mani pie darba ,zvanījās utt.Gāja traki ,uzrakstīju policijā iesniegumu ,pateica ka neredzot reālus darudus un negribēja pieņmet ,ņēmso baigi kāmēr pieņēm vismaz panācu to ka viņam uzzvanīja manā klātbūtnē un paziņoja ka ir iesniegts iesniegums un tiri pir ,tas līdzēja un nomierinājās .
20.02.2012 11:02 |

Reitings 535
sanative atvaino man pati vainīga ka ļāvi ka tevi šitā pazemo un sit un to ka tavam bērnam iesit un tu vēl paliec ar viņu kopā vispār nav aptverams ,es jau būtu sen savākusi mantas un aizgājusi.
20.02.2012 11:07 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
piekrītu, ka pēc pirmā fiziskā nodarījuma jau jālaižas lapās. tādas lietas nepiedod. vēl vairāk - jālaižas lapās jau, pirms tas ir noticis - ja ir pazīmes, ka vīrietis varētu būt vardarbīgs (piemēram, draudi).
20.02.2012 11:45 |

Reitings 590
Es došos rakstīt iesniegumu, kaut vai tas būs tikai papīrs kaudzītē. Kaut kā ar to visu ir jāsāk cīnīties, lai nedomā, ka sievietes ir klusētājas un var iebiedēt.
20.02.2012 11:48 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
es nekad nesapratiisu taadas "cieteejas" sit, pazemo vēl BERNAM iesit, bet nee, viss kartiba, veel otru beernu uztaisa.. vienmeer ir izeja! pirmaa jau neguleet ar taadu moraalu kropli un ja arii ar varu piespiež iet uz policiju jau ar izvarošanas istenosanu! bet nu labi, ko es tur liidisu citu dzives, vieniigais ko velejos pateikt, ka vienmer ir izeja lai tas beigtos pat nesaacies, vai ja sliktakaja gadijuma arii sacies - beigtos atrak
20.02.2012 11:50 |

Reitings 535
krii81 aizeju noteikti un palūdz lai uzvana viņam un pasaka ,ka ir tāda lieta kaut ar viņi nepieņem iesniegumu lai visma zuzvana
20.02.2012 12:06 |

Reitings 590
Tikai man jautājums. Viņš nedzīvo Rīgā, bet kur man labāk iet - te Rīgā - vai tajā pilsētā? It kā jau vajadzētu būt vienotai sistēmai. Bija arī izveidojis dr.lv profilu ar manu foto, tad to jau laikam ar var pieminēt, jo IP adreses uzzināt nav problēma.
20.02.2012 12:13 |

Reitings 535
arto ir stūlba padarīšana ,itkā jāiet uz to rajona policiju kur tev tie darudi bijuši
20.02.2012 12:21 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Vienīgais, kas mani izbrīna ir , ka pēc tam , kad tiek salauzts deguns, meitene ir palikusi stāvoklī no tā ķēma...bet tādu gadījumu nav mazums, tikai jābrīnās kā cilvēks var tā sevi pazemot, ļaut sist un tad vēl gulēt ar tādu cilvēku..
es neko nepārmetu , man tikai ir žēļ šīs meitenes.
20.02.2012 12:21 |

Reitings 535
sadoamzohistes tās ir ,piekauj un tad liekas gūltā kaifo laikam ,man ar pacēla roku uzreiz sakrāmēju viņa manta sun teicu lai lasā sprom gāj agrūti utt ,nepieļavu ka mani sit un pazemo
20.02.2012 12:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Tiešām izklausās pēc sadomazohisma, bet diemžēl tādu sieviešu nav maz..
20.02.2012 12:35 |

Reitings 349
krii81:
Iesniegumu vari rakstīt savas dzīvesvietas tuvākajā policijas iecirknī, jo izskatīs tas iecirknis, kura teritorijā notikums noticis, piem., ja notikums Rīgā, tad izskatīs Rīgā utml.
Iesniegumu vari uzrakstīt pašrocīgi izklāstot visu no A līdz Z un aiznest iesniegt policijā, vai arī doties pie inspektora, kurš Tevi uzklausīs un uzliks visu uz papīra Tavā vietā un atbildēs uz Taviem jautājumiem.
Visticamāk, jau, ka saņemsi atteikumu ar pamatojumu ka netiek saskatīti draudi dzīvībai. Toties, ja puisis neliksies mierā, tad raksti katru reizi, lai par viņu krājās informācija, kas zina, varbūt Tu neesi vienīgā, kuru viņš neliek mierā.
Bet jā, kartu reizi, kad viņu satiec, vai viņš zvana, mēģini to kkā ierakstīt, lai vari pievienot iesniegumam, arī sms izdrukas, ja tādas ir, obligāti pievieno.
20.02.2012 20:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)