Interjers pie puķainām tapetēm

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
Meitenes, varbūt kāda zin kā iekārtot istabu, ja tapetes ir puķainas? Liekas nošāvu greizi izvēloties tādas.. :( Kādu dīvānu, skapi un aizkarus, lai izvēlas? Kā arī dekoratīvos priekšmetus..Un gribas arī kādu gleznu(Gossip Girl stilā),bet nezinu kā saskaņot..Varbūt kādai padodas šīs lietas un var dot kādus ieteikumu? :)

http://content6-foto.inbox.lv/albums185772350/mfashion/eeeeeeee/ee-014.jpg
18.02.2012 19:22 |

Reitings 32
Reģ: 22.07.2010
es laikam ramjos liktu kko no japanu, kiniesu makslas, piemeram Hokusai ksilografijas (Mākslas vai poligrāfijas nozare, kurā attēlu iegrebj koka platē un no tās novelk uz papīra; attiecīgā darba tehnika. ( vsk. )
Šādā tehnikā darināts mākslas darbs; kokgriezumi, kokgrebums.), ko var daudz atrast google un izprintet ari nevajadzetu but loti dargi, tu vari ari dabut attelu uz limpleves un pasutit lai uzvelk uz kartona vai citiem pieejamiem matrealiem (pakonsulteties reklamas agenturas, kuri printe matrealus).

20.02.2012 05:29 |

Reitings 32
Reģ: 22.07.2010
gribeju pievienot ari geishas, bet nevareju atrast autoru kuru domaju.. vina geisas ir iipasaaas :D paskatisos rit ja sanaks laika makslas valodas mapes un pameklesu autoru :)
20.02.2012 05:35 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
Paldies visām meitenēm.. Daudz kas noderēja! :)
Vēl esmu gleznas meklējumos un būs jāizmēģina visādi varianti, lai atrastu īsto.. :)

Paldies abolits par centību, bet man diemžēl nepatīk zīmēti dabas skati :( fotografēti vēl varētu, bet tā nē.. bet geishas ļoti interesanta doma, ja viņa būtu fotografēta un tā :) nu tākā GossipGirl stilā tieši :D par japāņu stilu arī sāku piedomāt, jo esmu izvēlējusies tās japāņu jeb ķīniešu puķītes vāzē likt un varētu arī saskaņot ar gleznu :)
20.02.2012 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits