Interjers pie puķainām tapetēm

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
Meitenes, varbūt kāda zin kā iekārtot istabu, ja tapetes ir puķainas? Liekas nošāvu greizi izvēloties tādas.. :( Kādu dīvānu, skapi un aizkarus, lai izvēlas? Kā arī dekoratīvos priekšmetus..Un gribas arī kādu gleznu(Gossip Girl stilā),bet nezinu kā saskaņot..Varbūt kādai padodas šīs lietas un var dot kādus ieteikumu? :)

http://content6-foto.inbox.lv/albums185772350/mfashion/eeeeeeee/ee-014.jpg
18.02.2012 19:22 |

Reitings 156
Paldies meitenes par atsaucību! :) mēģināju ielikt kaut ko zaļu, bet galīgi nemāku un neiet klāt :/
Četras sienas nebūs puķainas paldies dievam, jo aizkari domājams būs vienkrāsaini (tas sanāk viena siena) + pie vienas šaurās sienas Iebūvējams skapis vienkrāsains ar spoguli (tā sanāk tākā otra siena savienojumā ar koridoru, nu to caurumu, kur es stāvēju un fočēju).. Tagad atliek izvēlēties tās gleznas kādas būtu labāk un uz kuras sienas likt.. Ieejot dzīvoklī uzreiz nevar redzēt stūri, kur būs dīvāns.. nu sanāk, ka siena ar skapi ir blakus durvīm..tik paejot tālāk atklājas istaba :)
19.02.2012 15:57 |

Reitings 156
Tad nu izvēlējos tādu dīvānu kā abolits ieteica un domāju pasūtīt audumus apmēram tādus - spilvena viena puse tāda un otra tāda, lai var mainīt, kad apnīk :)

te būs gaišā versija:
http://content22-foto.inbox.lv/albums185846822/mfashion/eeeeeeee/qqqq-modified-jpg2.jpg

un te tumšā:
http://content22-foto.inbox.lv/albums185846826/mfashion/eeeeeeee/qqqq.jpg

tik nesmejaties par manu paint mākslu.. :D
ar tām gleznām gan grūti..tad to gaišo vai tumšo, vai vispār abus rāmjus kopā :/ ieliku apmēram tādas bildes kādas gribētu, vienā bildē ir mans suns, nezinu vai gudri likt tādu pie sienas :D
māksla ir mana vājā puse :(

ā un kopš bērnības sapņoju par baltu pūkainu paklājiņu ar stikla galdiņu :):D
19.02.2012 16:08 |

Reitings 156
zapte5 - paldies nē, man jau tā trauma no tiem paklājiem, pat uz zemes negribas tādus likt :D (krievu stila)
19.02.2012 16:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam negribeetu sienas raibas,pukainas ,loti kraasainas,jo tad peec laika apniktu ,buutu gruuti arii ar maakslas darbiem...buutu par raibu!
Manaa maaja loti daudz viss ir no koka -taados bruunos tonos-atdziivinu koka sienas ar savaam spilgtajaam gleznaam!Esmu ieveerojusi ,ka jo vienkaarsaaks iekaartojums ,jo labaak var varieet ar dizainu-pec laika paarbiidiit meebeles ,pamainiit spilvenu un maaja atkal izskataas citaada!
Ja taas tapetes ir jau pukainas-protams nevajag pleest nost.bet tad visu paareejo es pirkut loti mieriigu ,vienkraasainos tonos!Izveeleetos kaut ko no tiem toniem ,kas tapeetees,peerkot diivaanu-noteikti ne spilgtu!
Ja istabaa jaapavada ilgs laiks un viss ir loti spilgts ,tas var loti nogurdinaat un radiit pat taadu nemieru ,uzbudinaajumu!
Kados tonos tev ir tapetes?Es laikam palidu garaam!?
19.02.2012 16:32 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
nezinu, ko tu domā ar gossip girl gleznām, bet tās, kas ir paintā nudien neder. dzīvnieka bilde pie sienas arī īsti nē, labāk savu suņuku ielikt parastā rāmītī, ko uz galda var likt ;) nu man tas interjers nelīmējās kopā ar kkādu sievieti ar nagiem vai taureni.. tām tapetēm ir romantiskais stils, līdz ar to, ja gribi kādu bildi pie sienas.. tad arī jābūt maigam, nevis uzbrūkošam, kā tās sievietes bildei
19.02.2012 16:35 |

Reitings 16208
Zeel ,ka es nevaru atveert to tapesu izskatu!JAA-ar makslas darbiem ir jaabuut uzmaniigai,jo viens solis un viss buus par daudz un kaitinosi...labaak vienu darbinu,bet taadu!Patika tiger domas-liekas sapratu ,ko vina domaa!
19.02.2012 16:39 |

Reitings 156
emmanuelle - es ieliku linku gan forumā, gan pēdējā komentārā ar sazīmētu dīvānu utt.. :) nezinu kāpēc nerāda bildi te, links ir jāiekopē pašai adrešu joslā..
man negribējās neko pliku, jo sienas ir plašas un tētis bija kategoriski pret lētām sienām tā teikt.. :) jāskatās vai apniks vai nokaitinās, bet diezvai..jo viņas ir siltas ar persiku nokrāsu un man patīk krāšņums, bet nepatīk, ja ir kkas piebāzts(mēbeļu ziņā)..tikai nemāku visu tā saskaņot, lai izskatītos pārdomāti un ar brīvības noskaņu..
19.02.2012 16:42 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Emmanuelle - kapēc nevari atvērt? nokopē linku un gatavs, ieraudzīsi tapetes ;)
19.02.2012 16:42 |

Reitings 156
nevarat ieteikt kādu bildi? :) zinu, ka gribu gleznu, bet nezinu kāda ies klāt, lai viņa ''nepazustu'' te.. zinu šīs nav tas labākās, bet es akcentēju to vai likt baltā vai melnā rāmi, lai redzetu paintā kā iet klāt, jo viena rakstīja, ka baltu, cita, ka melnu..ceru sapratāt :)
19.02.2012 16:46 |

Reitings 156
tiger - tagad paskatoties tiešām pamanīju, ka tā meitene izskatās uzbrūkoša :D
žēl, nāksies Gossip Girl ieviest koridorā :D
19.02.2012 16:48 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
manuprāt, gleznas ir baigi darām - tikai saraibina vēl vairāk un stils arī īsti neatbilst.
ja liktu gleznas, tad noteikti tikai stikla pārklājuma rāmītī bez izteikta ierāmējuma. pašu gleznu ar platām baltām malām un zīmējumu toņkārtās pietuvinātu telpas tapešu rakstam.
vai arī iegādātos dažādu formu baltus fotorāmīšus un liktu pie sienas tādā sistemātiskā nekārtībā.

http://www.flickr.com/photos/iheartnorwegianwood/2330236762/in/gallery-cwid-72157623163421465/

Vai arī apsvērtu ideju par kkādu spoguļu ievietošanu, piemēram, baltā rāmītī vai tās apaļās spguļu daļiņas. radīsies to pašu motīvu atspoguļojums, tikai mainīsies dimensijas.
19.02.2012 17:07 |

Reitings 156
Renē - mēģināju ielikt tapešu gammas krāsā un tā glezna burtiski pazuda :/ un tādas kolāžas arī pagrūti sakombinēt, ja nav mākslas izjūtas.. :D bet jāpamēģina kā izskatīsies :) jo gleznu nu ļoti ļoti gribas..

starpcitu, kā Tev sanāca ielikt bildi, lai viņa rādītos komentārā? :o
19.02.2012 17:13 |

Reitings 7908
nu jāskatās dzīvē, kā tev tur izskatās. jo liekot kaut ko izlecošu var sanākt bezgaumīgi. ;)

atver bildi atsevišķā logā, nokopē linku, cosmo nospied ievietot attelu un tajā lodziņā iekopē to linku :)
19.02.2012 17:16 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
sugarlips

Ja tev visas sienas ir ar tām puķainajām tapetēm, tad tas ir par raibu- kas par daudz, tas par skādi :)
Es tavā vietā pārlīmētu trijām sienām tapetes, vienkrāsainas,kā raibajām tapetēm pamattonis (atstātu to,kas sanāk pretim durvīm, kad nāk iekša).

Mēbeles izvēlētos tumšas, kā grīda.

Tumšs stūra divāns tajā stūrī,kur pati esi zīmējusi. http://www.ekolignum.lv/pictures/items/2609.JPG

Priekšā tumšs žurnālgaldiņš http://4istabas.lv/upload/files/image/products/1606/medium/zurnalgalds-venti-71_1.jpg

Pie dīvāna balts, pūkains paklājs http://www.beautyline.lv/images/adas-lielas-un-mazas_big.jpg uz tumšās grīdas tas izskatīsies ideāli!

Pie sienām gleznas liec gadījumā,ja ņem vērā manis teikto,par vienkrāsainām tapetēm.

Dienas aizkarus iesaku likt gaišus. Ja nedzīvo pirmajā stāvā, tad nakts aizkari nemaz arī nav vajadzīgi (ja vien netraucē mēness gaisma). Ja tā, tad abus vari likt dienas aizkarus interesantā kombinācijā. Baltus vai krēmkrāsas un tumši brūnus kā dīvānam: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDk0ms3f1rGlNI8FFo0mXxNKtBess_CWIhpgv2515h3rt81TAcwLdnzY9P

Plaukti tumši, protams, akcents griestu lampa.. tur jau vari izpausties pati :)
19.02.2012 17:17 |

Reitings 7908
ak, jā, mēbeles es noteikti liktu pilnībā baltas vai stikla elementus pārsvarā, lai radītu kaut kādu vieglumu, ko šobrīd nomāc lielā laukuma tumšā grīda.
19.02.2012 17:23 |

Reitings 156
Chiepina - noteikti nepārlīmēšu, jo tikko salīmēju un gan jau apradīšu, jo tā nav istaba četrās sienās.. :)

ideāls dīvāns!!!!! :O es viņu ņemšu noteikti, jo kontūras vēl labākas nekā tam, ko noskatīju un ieliku paintā :) Paldies! :)
lampa paliks tā pati, no spoguļa stikla un ir neitrāla :)
aizkarus domāju saskaņot ar aizkaru pārdevēju, ceru viņa spēs ko labu ieteikt, jo tgd prātot grūti, jo ir tik daudz veidu..
19.02.2012 17:29 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Lai izdodas =)
19.02.2012 17:32 |

Reitings 156
tā pamēģināsu te ielikt bildes..

19.02.2012 17:35 |

Reitings 156
labs..sanāca ielikt bildes :)

Renē - mēģināju baltu dīvānu un viņš nogrima :) vajag tomēr viņam to atspēriena punktu :D
19.02.2012 17:37 |

Reitings 16208
Es arii beidzot redzeeju !Renee-loti tuvu domas ,manai gaumei!Meeginaasu kaut ko ieteikt no savas puses!Ja negribi mainiit tapetes un griidu(eSaprotu tevi loti labi ,jo tie ir atkal izdevumi-peec kaada gada vareesi mainiit)!Noteikti diivaanu gribeetu loti gaisu,arii gleznas taadas loti "vieglas"-kaut ko loti nomierinosos tonos,jo taas piukes tapetees ir jau diezgan speeciigas!Es liktu vienu lielu akvarelli vai kaadu foto -zem stikla-taadu kas mazliet "nonem pukes"-taadu palielu-taadu skatu uz ko tu gribeetu skatiities visu laiku...atkal pilniigi gaisu-taadu pat varbuut duumakainu...Tur uz sienas noteikti nevajag lielu akcentu!Vieniigais akcents ,kas man buutu -varbuut kaads spilvens-ne vairaak ,kaa triis!Tur vareetu pameeginaat kaadu kontrast toni,ka gleznaa pa labi!To lielo darbu liktu tiesi pretii vairaak uz kreiso pusi!Virs diivaana varbuut kaut ko pavisam mazu,bet nekaada gadiijumaa ne ellu-par "smagu"-vareetu buut turpinaajums tai lielai gleznai...kaut kas atlak gaiss ,kas saskan tonos ar lielo darbu un diivaanu!Paklaajs atkal loti mieriigs,jo taa siena tomeer ir taada speeciiga!Lai notuseetu to griidu liktu pat varbuut paklaaju pa visu griidu-vienkraasainu-vareetu buut ziedu kraasaa-kaut kas taads!stikla galdins loti laba ideja-vareetu buut koka-taads mazliet avangardisks dizains, un virsuu stikls!Varbuut kaut kas nodereeja no manis arii!
augseeja atteelaa jau var redzeet cik labi izskataas ka diivaans jau "gaisaaks"Ja neliec speeciigas kraasas spilvenus,tad taa glezna virs diivaana nemaz varbuut nav slikta-augseejaa atteelaa!Veiksmi!
20.02.2012 03:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)