Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Buku par vīru.

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Pilsoņa pienākums izpildīts, tagad nesas prāts uz delverībām.
Kā jums, dāmas, patīk Jancis no O -kartes skatuves? Neteikšu, ka viņš man kāds skaistuma etalons, bet balss piesaista. Un tāds kārtīgs latvju vīrietis - šķiet, varūtu būt visai omulīgi patverties viņa brašajās skavās. Zinu zinu, sieva cieši ieķērusies piedurknē. :D Un es jau te neapsveru nopietnas iespējas jauko ģimenīti laukā jaukt, bet pasapņot par man vienai veltītu `You are so beautiful` viņa samtainajā basā taču ikkatrai ir ļauts.
18.02.2012 17:44 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Man gan šķiet tieši pretēji - atgādina to vienu čali no multenes "Eds,Edis,Edijs", tāds garš, garu kaklu un dumjš. Ļoti nevīrišķīgs, ne pārāk gudrs un ķērcošā balss mani galīgi nesaista. Negribētu tādu sev par vīru, ja man miljonu piedāvātu. :D
18.02.2012 17:47 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
ciba, ņemot vērā, ka tu esi resna, tev nemaz neizdotos izjaukt "jauko ģimenīti", un queen par miljonu māti pārdotu, vecu turku apprecētu un man kurpes nopucētu.
18.02.2012 17:52 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Sapņo tālāk...
18.02.2012 20:31 |

Reitings 806
Reģ: 29.01.2009
par vīru viņu neiekāroju, bet Jāni zinu (nevis pazīstu) jau pasen. Barrel koncertos vienmēr sanāk kārtīga iztrakošanās, turklāt vakars, kad redzēju viņus pirmoreiz, zināmu iemeslu dēļ palicis ļoti spilgtā atmiņā. to, ka balss viņam laba, biju pamanījusi, taču negaidīju, ka dziedājums būs tik, salīdzinoši, tīrs. viņa grupai tās dziesmas tādas vairāk trakulīgas, ne augstā muzikālā sarežģītībā balstītas. uzzinot, ka Buks startēs šovā, bija drusku amizantas izjūtas. domāju, ka viņš pārsvarā piedalās jauna piedzīvojuma pēc, jo nešķiet, ka lētas popsas žanrs, uz kuru diezgan neslēpti `spiež` šova veidotāji un Račš, būtu viņam saistošs. ar paziņām smējāmies, ka rokenrola mekā Fontaine Palace šo vairs uzstājamies negaidīs. :D lai veicas čalim.
18.02.2012 20:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits