psihopātiskā rīšana

Reitings 102
Reģ: 25.06.2010
man ir problēma - jau gandrīz 2 gadus cīnos ar anoreksiju un kompulsīvo pārēšanos... pēdējā laikā gan aktuālāka ir kompulsīvā pārēšanās, jo katru reizi, sākot ēst, nespēju apstāties.. vnk riju visu peēc kārtas, līdz plīstu pušu.. esmu izmēģinājusi teju visu: ēst bieži un mazākām porcijām, ēst augļus un dārzeņus, nodarbināt sevi ar ko citu, lasīt grāmatas par to, ieklausīties sevī utt. bet, jo vairāk pūlos, jo sūdīgāk sanāk.. man ir 17 gadu.. svars tgd ir normāls, bet vienu dienu es nenormāli pierijos (sevišķi vakaros), citu dienu - ēdu minimāli.. ko man darīt?
18.02.2012 00:21 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Meitenes - lai tā ēstu vajag taču diezgan daudz naudas, lai sapirktu visu to, vai ne?
Jūs jau tā ideja par vēlmi pieēsties rodas, kad esat veikalā?
02.03.2012 20:58 |

Reitings 102
Reģ: 25.06.2010
taa kaa neesmu pilngadiiga un dzivoju ar vecaakiem (saprotams), tad visu eedienu
peerk vinji.. jaa, mani biezhi suuta iepirkties, arii es peerku paartiku, bet tas jau ir
visiem, ne tikai man vieniigajai.. jaa, nauda gan biskinj aiziet, bet.. taa tam ir jaabuut..
nav jau taa, ka tiek sapirkti 40 kg paikas (rezieem tas ir briivdienaas), bet nu taa, normaali..
vnk es zinu, ka eedot vjg apstaaties, bet nespeeju.. un beigt par to visu domaat arii..
juutos psiha..
te eedu, te needu, te eedu.. kaa lai ato beidz vienreiz pashas speekiem? luudzu dalieties
sava pieredzee.. ;(((
05.03.2012 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits