Draugs neļauj rīt vai " Tievējam kopā" !

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Sveikas ! Ievada nebūs -stāstu.

Vakar vakarā pie filmas ēdām ar draugu picu. Apēdusi vienu ceturtdaļu sniedzos pēc otras,kad no mana drauga daiļrunīgās mutes atskanēja - Es negribu uz vakaru pieēsties..īstenībā tev arī nevajadzētu...
Es nedaudz apstulbusi,acis izbolījusi ar picas šķēli rokā jautāju šim- na*uja? Uz ko šis pasaka,ka grib lai es palieku tieva nevis resna !
Nu ta iedomājās ko tādi vārdi meitenei nozīmē ! Pirmo reizi viņš kaut ko tādu pateica.. Vēlāk jau protams lūdzās piedošanu zvērēja,ka esmu ellīgi seksīga... saprotu ka esmu uzņēmusies pa 6 kg,bet agrāk es biju ritīgi tieva un gāju uz trenažieriem,tagad vienkārši ,nu normāla 63 kg uz 172 cm.
Sāpīgi jau bija pat ļoti.. bet pašai jau ar gribas nedaudz atgūt formu palaidusies jau esmu .. Lieki piebilst ,ka no rīta šis to picu apēda un man uztaisīja brokastis ne jau no tām vieglākajām kaloriju ziņā ar kurām es viņu arī pasūtīju d*rst. Jo jā,esmu apvainojusies .. uz taisnību laikam jau ,bet tik un tā !lai pāris dienas pamokas.
Tas tāds Intro visam,bet galvenais es vēlējos piedāvāt kādai vai nevēlas apmainīties skype nikiem un varētu pa tievēt kopā,padalīties kā pa dienu gājis,kas ēsts,varbūt par sacensties,lai lielāks stimuls un interesantāk.. Kaut kā tā :) Man jau patīk tādas līdz 1200 kcal dienā ilgstošas dietas + sportiņš.(minimāls,haha )
Tā nu skatās pašas meitenes ja kāda vēlas un kādai vēl ir uz nerviem krītošs puisis pirdiens kuru tik un tā mīl ,rakstiet skype -keidzh69

P.S jums čaļi ir aizrādījuši par svaru? Ir likuši tievēt? Dalāmies :)
17.02.2012 22:42 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Esmu savējo nez cik reizes sūtījusi prom, lai tad iet pie tām, kam kauli izspiežas, jo viņa dēļ nekļūšu par tādu gandrīz vai anorektiķes tipa meiteni,kādas viņam patīk, bet viņš tik atbild, ka neiešot, jo mani ar tak varot "uzlabot". Tādas dusmas:( Galvenais, ka pats arī nesporto un kad aizrādu, tad pasaka, ka večiem tas normāli - var droši būt resni, jo LV tāpat smuku meiteņu gana, gan jau kādai patiktu.

hahahahaha, fuj Tavam draugam. Es uzskatu tiesi preteji.
Ja sieviete normali ed un vinai ir normala vielmaina, tad vina var but seksiga tapat. Turpreti virietis, kas nesporto un rokas ka cisini ir vienkarsi pretigi. Virietim jabut specigak. Nevajag jau kachaku vai ari 6paku obligati, bet vinam ir jabut SPECIGAM.
20.02.2012 12:54 |

Reitings 105
Tur jau nav ko apvainoties! Viņš gribēja, kā labāk. Turklāt, viņam pilnīga taisnība, ka vakarā nav ko ''rīt'', bet brokastīs gan drīkst! Slaida auguma pamatlikums - ēd brokastis kā karalis, pusdienas kā hercogs, bet vakariņas kā nabags.
Es esmu 172cm gara un sveru nemainīgi 56kg, neskatoties uz to, ka man ir sēdošs dzīvesveids un vairākus mēnešus neesmu nevienu hanteli pat redzējusi un skriešanas botas put plauktā. Kādreiz daudz un regulāri sportoju, dzeru daudz ūdeni un domāju, ka tas man palīdz to vielmaiņu noturēt labā līmenī.
Vēl jau februāris, ziema, maz saules, gribas daudz ēst, bet martā gan atsākšu iet uz sporta klubu, iesaku Tev arī ;)
20.02.2012 12:58 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
nekaada- jaa ir anoreksija, adziistu. Tikai gribeju piemetinaat to, ka sievietes jebkura no mums var buut skaista, ja vien pati jutas labi un nav nekadas jeegas tievet kaut kaadu calu deel. Visbiezaak tieveesana ari beidzaas vai nu ar esanas trauceejumiem, vai nu svars atnaak apakal. Ja uz savu galvu tievee. Vislaabaak buutu pasportot un attureeties no saldumiem, treknaa, bet ne pavisam izsleegt, jo tad uznaaks rijamleekmes.:
20.02.2012 14:43 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Mans vīrietis ir radis pie sievietēm ar topmodeļu augumiem. Nu, varu teikt paldies mammai un tētim un Dieviņam, ka man tāds ir.
Mans svars vispār ir nemainīgs, vielmaiņa tāda.
Lai arī uzskatu, ka svars ir personīgs jautājums un nevienam no malas nav tiesību komentēt , šitos pāru izteicienus: " jāmīl un jāsamierinās, kāds nu otrs ir/paliek" neatbalstu. Nu negribētu es sev blakus vīrieti ir lielu vēderu un resnām roķelēm. Pilnīgi saprastu arī sava vīrieša neapmierinātību, ja pēkšņi kā par brīnumu uzēstos un teiktu, ka nekas traks jau nav, tikai 5-10kg vairāk, ja skaidri zinu, ka viņam patīk slaidas sievietes. :) Sevi ir jākopj.
p.s. es nerunāju par iedzimtām vainām,ģenētiku, bet gan uzbarotiem kg.

Šis mani vnk fascinē :D
Kā tu vari komentēt kko par lieko svaru un sevis kopšanu tā sakarā, ja tev slaids augums ir dabas dots, nevis esi viņu nopelnījusi, smagi svīstot sporta zālē un ierobežojot ēdienkarti līdz minimumam?!
Man šķiet, dabiski slaidiem cilvēkiem vispār vajadzētu šādās tēmās turēt muti. Ne tu zini kā ir tad, ja tev ir liekais svars, ne arī zini kā ir ar to cīnīties. Tev tikai tagad liekas, ka ja paliktu resnāka sēdētu uz diētām un svīstu sporta zālē. Gribētu dzirdēt, ko tu teiktu, ja tev jau no bērnības būtu problēmas ar lieko svaru. Gan jau no tavas bravūras nebūtu ne smakas.
21.02.2012 16:34 |

Reitings 272
Shii meenesha "Unaa" bija raksts tiiieshi par to,ko tu tagad staasti!!!
Viirieshi ir nenormaalaakie egoisti!!! Pashi driikst noeesties liidz bezsamanjai, bet sievieteem liks noskrieties un nosviist pamatiigi sporta zaalee,lai tikai vinjam buutu skaista slaida sievete blakus!!!!
27.02.2012 20:08 |

Reitings 10987
Ja neaptiik cilveeks tad kaadel vispaar jaasatiekaas?
Katram ir tiesiibas but taadam kaads ir. Galvenais sevi miileet un but harmonijaa ar sevi un apkaarteejiem. Pasaulee ir vieta jebkuram gan resnam, gan kaulainam.
28.02.2012 01:43 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Jā,kad esmu superlabā formā,tad sveru 48kg(172cm).Manējais laikam visu laiku ir pieradis pie tā,ka esmu tieva,tāpēc,ja kāds kg ir pienācis klāt,tad šim nav pieradis,ja ir kur iekniebt :D
28.02.2012 01:56 |

Reitings 10987
Dolly, vai ar veseliibu viss kaartiibaa? Izklausaas ka esi druscin par tievu. Loti ceru, ka tas nav pusbada rezultaats.

Ugg tai pat laikaa nenormaali ieniistu tos vaardus ""ir kur iegraabties"
28.02.2012 01:59 |

Reitings 1376
Man nav iebildumi,ja mamma,māsa vai draudzene aizrāda par maniem ēšanas paradumiem un formu,bet NE PUISIS!!
28.02.2012 02:01 |

Reitings 1376
MADasaHatter,jā es kopš bērnības esmu bijusi kaulu kambaris :D
28.02.2012 02:02 |

Reitings 10987
Laimiigaa..:D
28.02.2012 02:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits