Sveikas ! Ievada nebūs -stāstu.
Vakar vakarā pie filmas ēdām ar draugu picu. Apēdusi vienu ceturtdaļu sniedzos pēc otras,kad no mana drauga daiļrunīgās mutes atskanēja - Es negribu uz vakaru pieēsties..īstenībā tev arī nevajadzētu...
Es nedaudz apstulbusi,acis izbolījusi ar picas šķēli rokā jautāju šim- na*uja? Uz ko šis pasaka,ka grib lai es palieku tieva nevis resna !
Nu ta iedomājās ko tādi vārdi meitenei nozīmē ! Pirmo reizi viņš kaut ko tādu pateica.. Vēlāk jau protams lūdzās piedošanu zvērēja,ka esmu ellīgi seksīga... saprotu ka esmu uzņēmusies pa 6 kg,bet agrāk es biju ritīgi tieva un gāju uz trenažieriem,tagad vienkārši ,nu normāla 63 kg uz 172 cm.
Sāpīgi jau bija pat ļoti.. bet pašai jau ar gribas nedaudz atgūt formu palaidusies jau esmu .. Lieki piebilst ,ka no rīta šis to picu apēda un man uztaisīja brokastis ne jau no tām vieglākajām kaloriju ziņā ar kurām es viņu arī pasūtīju d*rst. Jo jā,esmu apvainojusies .. uz taisnību laikam jau ,bet tik un tā !lai pāris dienas pamokas.
Tas tāds Intro visam,bet galvenais es vēlējos piedāvāt kādai vai nevēlas apmainīties skype nikiem un varētu pa tievēt kopā,padalīties kā pa dienu gājis,kas ēsts,varbūt par sacensties,lai lielāks stimuls un interesantāk.. Kaut kā tā :) Man jau patīk tādas līdz 1200 kcal dienā ilgstošas dietas + sportiņš.(minimāls,haha )
Tā nu skatās pašas meitenes ja kāda vēlas un kādai vēl ir uz nerviem krītošs puisis pirdiens kuru tik un tā mīl ,rakstiet skype -keidzh69
P.S jums čaļi ir aizrādījuši par svaru? Ir likuši tievēt? Dalāmies :)