Es ļoti ātri aizmiegu, bet tas ir izskaidrojams ar to, ka pēdējos 3 mēnešos man nav bijušas īsti brīvdienas un pēdējais mēnesis ir bijis ļoti grūts. Tad nu vakarā vienalga vai 21:00 vai vēlāk eju gulēt aizmiegu momentā, praktiski, kā apguļos un nolieku galvu uz spilvena tā esmu aizmigusi. Kād mācījos vidusskolā tad varēju iet gulēt cikos gribu, bet no rīta vienalga skrēju bezmaz pakaļ autobusam līdz pieturai, lai tikai paspētu uz skolu laikā, jo regulāri aizgulējos.
Es no rītiem lieku modinātāju aptuveni 1h ātrāk un to stundu līdz īstajam celšanās brīdim snauduļoju un cenšos pamosties. Tagad manai kaķenei ir jauna metode, kā neļaut man pamosties, kā zvana modinātājs, tā viņa ielien gultā apguļās man uz krūtīm un sāk murrāt un pieglaužas, tas nomierina un es parasti aizmiegu. Kaķene reizēm arī parūpējas par modinātāja atslēgšanu ,esmu tā pāris reizes pamatīgi aizgulējusies.
Cik esmu dzirdējusi par miega fāzēm, ja esi vienā miega fāzē ir ļoti grūti pamosties, savukārt otrā miega fāze var ļoti ātri pamosties un tu esi izgulējies kaut arī būtu gulējusi tikai 2 h