Tik slikti nebiju sen guleejusi!! Aizmigu tikai ap pus 4 no riita,esmu mazliet apslimusi,dzeru vitamiinus,bet eedusi neesmu pilniigi neko,negribas.
Vispaar loti savaadi juutos shodien! :/ Aizbraukshu uz polikliiniku un satikties ar draudzeni,varbuut labaak paliks. Vakaraa skatiishos kaadu filmu. Taads domaajamais garstaavoklis uznaacis,kursh man nemaz nepatiik. * Atceros,kaa mees beerniibaa visi siikie pagalmaa speeleejaam "paroles" ,kaa puikas mociija muus,meitenes! * Veel spilgta beerniibas atminja,kaa viens sliktais puika iespieda man rokas pirkstus durviis,taa,ka man viss bija asiniis! Mamma apsaiteeja rocinju,veelaak gaaju taalaam speeleeties uz smilshu kasti,man bija taads dzelzs spainiitis ,atceros,ka paarsitu galvu tam puikam ar savu dzelzs spaini :D Maza buudama maaceeju sevi aizstaaveet! :D Smiekliigi atcereeties. *Mana ome ar opi vienmeer nesa konchas no tirgus,taadas zhelejkonchas zaljaa papiiriitii ,ar sauli virsuu,pat atceros ka sauca vinjas "Dienvidnakts" ,loti gardas bija. Un atceros,kaa omiite lutinaaja,kad paliku pie vinjas,vinja ljaava man sakult olas dzeltenumu ar cukuru ,citreiz veel kakao pieliku klaat,man dikti garshoja.. :))) * Vel atminjaa gadiijums,kad mammai bija dzimshanas diena,es izdomaju sakartot maju,izmazgat griidas utt ,kamer mamma lidz vakaram straadaaja.Mazgaju gridu ar to slotu(ari tagad vel ir tas slotas,kaats un tad galaa lupata taadaas kaa streemelees),un man taa slota sapliisa.Atceros mamma atbrauca majas un bija loti prieciga,un tad es saaku raudaat,mamma prasa,kas noticis,es taada saku:" Makaronu slota sapliisa" :D Mamma taa smeejaas!:D