Drīzumā jāpošas uz draudzenes kāzām esmu itkā nopirkusi violetu kleitu un violetu plecu lakatu. Lielākā problēma ir kurpes
TĀTAD vai pie viletas kleitas un lakata ietu bēšīgas - krēmkrāsas kurpes uz platformas un nedaudz vaļēju purngalu???? doma šajā gadījumā ir pieskaņot somiņu tādā pašā krāsā.
Vai vispār zimā iederētos vaļējs purngals jo ir vel melnas kurpes padomā bet arī ar vaļēju purngalu
vai pēdējais variants ir iegādāties jaunas slēgtās
Ja kleita ir piegulosha un vienkrasaina, tad kurpes un somina varetu but ka akcents. man vienreiz uz balliiti bija tumsi violeta piegulosa kleita liidz celim, http://www.ebay.co.uk/itm/Platform-Heels-Ladies-size-5-GOLD-Glitter-Sparkly-Customised-/280826546591?pt=UK_Women_s_Shoes&hash=item416291099f un tadas lidzigas kurpes, tikai ari papedis un platforma bija zelta krasa. bilde varbut izskatas traki, bet kad uzvelk ir labais:)) un tada pati clutch somina. nu nez, taa esmu es, man patiik izcelties.:D
Bēšs un violets jā, kāpēc ne, bet viņai tur klāt vēl liekais tonis - melna bante, cik sapratu.. Tad kaut kā tad jau jāsaspēlē 3 krāsas ar somiņas, matu lentes/dekora, rokassprādzes, kaklarotas, varbūt žaketītes palīdzību.