Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

UK,Zviedrija, Nīderlande

Reitings 16
Reģ: 03.02.2012
Esmu darba meklējumos ārzemēs...
Interesē konkrētas valstis:UK,Zviedrija un Nīderlande.
Pazistāmo man tur nav,tāpēc doma ir braukt caur kādu no darba iekārtošanas firmām,bet to ir daudz un uzmetēju daudz :-D
Esmu dzirdējusi daudz maz labas atsauksmes par Westflex,bet vai tiešām ir ok?
Caur kādām darba iekārtošanas firmām esat braukušas?Kāda Jums ir pieredze ar to visu?Kādas izmaksas?Vai ir atmaksājies tur strādāt?
13.02.2012 14:42 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Es ar sāku plānot aizbraukt uz vasaru pastrādāt. Esmu jau bijusi, toreiz braucu uz dullo, darbu atradu ātri, bet nu man stāsta, ka UK r vairs tik rožaini neiet. Vispirms apspriedīšos ar tur esošajiem draugiem un ja nekā, tad aģentūru. Skatos uz acorn pusi, bet arī labprāt atsauksmes dzirdētu...
Dzīvošana ir dārga, īpaši Londonā, kur merto biļete pirmajām zonām maksā ap 100 mārciņām, ēdiens arī nav sevišķi lēts, īpaši, ja vēlies ēst normāli, nevis pārtikt no saldētajām picām. dzīvokļu cenas un darba piedāvājumus vari apskatīt gumtree.com
vai ir vērts? domāju, ka jā. Pat pelnot minimālo, UK, atšķirībā no šejienes, var izdzīvot, tomēr viss atkarīgs no tā, kur tu nonāksi un ko darīsi.
13.02.2012 15:17 |

Reitings 16
Reģ: 03.02.2012
ACORN noteikti nav tā labākā firma! Esmu dzirdējusi tik daudz sliktas atsauksmes un nevienas labas.Ierakstot google arī izlec sūdzības vien...
13.02.2012 16:26 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Man arī Acorn interesē.. Būtu labi kādu reālu pieredzi dzirdēt.
13.02.2012 16:32 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Zveidrijā un Nīderlandē gan bez attiecīgās valsts valodas grūti atrast kaut ko, izņemot kādus pavisam melnos darbiņus.
13.02.2012 16:35 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
visi saka - slikti, slikti, bet labāku neviens neparāda :D
par valodu piekritīšu, par piemēram viesmīli diez vai tikt bez valodas, bet tādām šuvējām, pakotājām, istabenēm utt gan.
13.02.2012 16:41 |

Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
Nu Niiderlandee-tieshi Amsterdamaa, darbu bez valodas ( tikai ar anglju) ljoti viegli atarast. Restoraanos un viesniicas pieteik ar anglju, bet Dutch skaitaas kaa plusinjsh, un visi jau taas pamatfraazes aatri iemaacaas. Starp citu Amstedamaa ( pashaa centraa) diezgan daudz latvieshu meitenes straadaa :)Vieniigi tagad nav sezonas, kkad marta beigaas, apriilii saaksies :)
13.02.2012 16:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits