var izmantot kakla karbonādi vai kādu fileju manā receptes gadījumā. sagriežu gaļu mazos gabaliņos, uz lielas uguns kadas 5 min apcepu. pēctam pieleju klāt ~400 ml ūdeni un gaļu sautēju uz vidējas uguns. sautēšana ir apmēram 20-25 min ilga. pa to laiku izvāru rīsus, pavisam gatavus. sagriežu kādus zaļumus vai, piemēram cukini gabaliņos un lieku klāt gaļai, pasautēju vēl kādas 3-5 min.. paņemu glāzē ielieku ~2 ēd. k. miltus un pārleju ar ūdeni, izmaisu.. to visu pieleju klāt pannai, maisu, kamēr tāda biezākas konsistences mērce ir. pielieku visādas garšvielas, kas nu patīk vai pa rokai - gaļas kopējo, bazilku, kariju, mazliet sāli. tad pagaidu, kamēr mērce uzvārās. uzreiz, kā sāk burbuļot, griežu uguni nost. pielieku visam klāt rīsus un uzmanīgi apmaisu. parasti plovu lieku tāda ovāla stikla traukā un vēl pa virsu uzkaisu kādu garšvielu, un apmēram 5 min turu mazliet vēsākā vietā, pārsegtu, lai mazliet garšvielas savelkās un arī atdziest.. mans plovs nav ar tomatu mērci un laika gaitā esmu sapratusi, ka plovs bez tomātu mērces man garšo labāk :)