Sveikas, sen neredzētās laktas biedrenes. nesen, pēc pamatīgas izvillošanās, atstāju savu pēdējo gailēnu vienu. Nu esmu nedaudz uzčubinājusi spalvu un jūtos gatava doties pretī jaunām virsotnēm - kā intelektuālām, tā jutekliskām.
Ikreiz, kad izšķiros iecerētā (ikkatrs ir mana lielā mīla!), atšķiru savu lielo Vīrišķu Bloku un piefiksēju, kādas pēdas brašulis atstājis apziņas plauktiņā, ko dēvēju par gultzinību nodaļu.
Tad nu nācu pie secinājuma, ka ikkatrs, ko esmu ielaidusi savā midzītē, tur ienesis pavisam jaunas vēsmas. Kopš tāltālās pagātnes, kad saldajos 16 dāvāju savu jaunavību augstprātīgam neprašam, kurš pēc pāris sāpīgiem grūdieniem uzskatīja savu misiju par paveiktu, esmu krietni pieņēmusies prātā un mežonīgo pērtiķu deju dancoju vien ar tādiem, kuros redzu ugunīgu bauddeves potenciālu. Tā nu smēlos Blokā glabātās ziņas - izrādās, puisis, kuru uzskatu par savu pirmo pilnvērtīgo seksa partneri, stundām ilgi apmierinājis mani ar mēli (t.i., lasījis priekšā Bairona dzeju), savukārt vīrietis, ar ko mīlējos savas 21.dzimšanas dienas ballītē, savas vīrietības niecīgos izmērus kompensējis ar neparasti prasmīgiem pirkstiem. Mans tumšais bruņinieks, mani pamezdams, man dāvināja, iespējams, vērtīgāko mantiņu, kāda šobrīd atrodas manā īpašumā - taurenīti, kurš mani nekautri aijājis baudpilnā svētlaimē garlaicīgu pārbraucienu laikā, toties mans šaurbiksis gudrinieks mani aplaimoja vienlaikus samīļojot teju visas ķermeņa atveres (ieskaitot ausis). Un nav teju nekādas atkārtošanās. Man laikam paveicies, jo, atklāti sakot, nespēju sevi iztēloties darām vienu un to pašu ar vairākiem pēc kārtas. Tai pat laikā, labi apzinos, ka arī fantāzinja nav neizsmeļama, un drīz man nāksies samierināties, atklājot, ka jau kuro reizi laizu putukrējumu no spalvainām krūtīm vai redzot mutei tuvojamies kārtējo kājas īkšķi. Jācer vien, ka īkšķis mani spēs pārsteigt vispaz ar formu vai apmēriem.
Tad nu vēlējos pajautat Jums, manas dāmas - kā jūs tiekat galā ar rutīnu - to, kura iestājas nevis ilgstoši mīlējoties ar vienu partneri, bet gan saprotot, ka jau kurais mūjābele ceļ priekā vienus un tos pašus netīros trikus?