Es savējo nopirku janvārī cenu klubā . Nopirku mehānisko nevis elektrisko ( cenu atšķirība apmērām 100 ls) un noteikti nenožēloju izvēli.
Vecāku mājās agrāk bija elektriskais, bet lielu nozīmi maksāt tik lielu naudu par to es neredzu. Manam nav automātisko progrmmu, bet ir manuāli 8 pārslēdzami stirpumi, un patreiz man augstāk par 3 nemaz nav vajadzīgs. Viss pārējais pa lielam neatšķirās. Arī šis rāda patērētu laiku, distanci, kalorijas, pulsu utt.
Esmu ļoti apmierināta, jo man vienmēr ir bijis grūti saplānot sporta zāles apmeklējumus pa vidu darbam. Tad sāku skriet (ja patīk, iesaku www.noskrien.lv, lielākai motivācijai) , bet pēc kāda laika sapratu , ka locītavas netur līdzi un tad nācās to kādu laiku pamest... bet tagad atkal auksts un žēl tā laika, kas jāpavada meklējot, ko uzvilkt, kā satuntulēties... un cik atļauties skriet lai atkal nepārpūlētu locītavas.
Kad nolēmu iegādāties trenažieri, noskaidroju, ka epliptiskais trenažieris ir labāks cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar locīavām vai muguru. Tas nav tik efektīvs kā skrejceliņš, bet noteikti ir efektīvāks par riteni.
Es parasi uz epliptiskā trenažiera minos 20 min, tad esmu ju kārtīgi iesilusi un ir enerģija taisīt vēderpreses, muguras, kāju un dibena vingrinājumus + vel nopirku 0,5 kg hantelītes rokām (iepriekš izmantoju 0,5 l ūdens pudeles). Un kopumā sanāk normāls ikdienas treniņš mājās.
Lielākie plusi:
+ varu trenēties jebkurā laikā - kaut 2 naktī.
+ nav jadomā par speciālu apģērbu, vienīgi ērtāk ir ar botām kājās.
+ nauda nepazūd vējā, jo, kad nopērku spota kluba abonomentu un salsimstu vai sakrīt daudz darba, tad abonoments beidzas un nauda kā izmesta, bet trenažieris vienmēr gaida , kad atgriezīšos, kaut vai pēc pusgada :D