sāksim ar to, ka tu viņu gribi atpakaļ, bet viņš tevi negrib. kā tu taisies būvēt ar viņu attiecības?ilūzijās, lūdzoties, pazemojoties? pieņem to, ka viņš ir ar citu. lai cik tas ātri vai vēlu notiek, tā vairs nav tava darīšana. tas ir katram individuāli. tici man, nav tāda labākā vīrieša, kurš pārspētu visus citus. lai citi saka ko grib. vnk liec viņiem aizvērties un pasaki, ka nerunāsi par šādām tēmām, jo jūs esat šķīrušies. vai tiešām draugiem un radiem tik ļoti ir jāgrauž savējais, redzot tomēr, ka vīrietis ir kopā ar citu? ko viņi gaida no tevis, ka tu skriesi pakaļ, uz ceļiem lūgsies un tad viss notiks, kā tu vēlies? nepaļaujies tik ļoti uz citu cilvēku izteikumiem un kkādiem nepamatotiem viedokļiem. ja visiem citiem viņš liekas tas ideālais, tad paši dzīvo un kopā guļ ar viņu. es tavā vietā tos cilvēkus nostādītu konkrētā situācijā un pateiktu, lai beidz tevi terorizēt, ja vēlas ar tevi komunicēt. viņi no sākuma apvainosies, bet tas darbojas. nevienam nav tiesības līst tavā dzīvē un noteikt, ar ko tev būt kopā.
tev būs jaunas attiecības un jauns vīrietis. ir pietiekoši daudz vēl forši un jauki vīrieši. varbūt viņš bija tuvu ideālam, bet, iespējams, ka te vajag pavisam ko citu. cits vīrietis nenozīmē, ka viņš būs sliktāks. saproti, ka tev vajag būt kopā ar tādu cilvēku, ar kādu tu vēlies, nevis ar kādu tevi vēlas ieraudzīt citi.
bijušo tu atcerēsies vienmēr, bet tikai kā? ar laiku tu viņu atcerēsies kā bijušo draugu, ar kuru jums bija piedzīvoti visdažādākie mirkļi.
nevienu brīdi tagad nenožēloju, ka esmu kopā ar to cilvēku, ar kuru esmu. un kāpēc nožēlot?ja redzi, ka nav tavs, tad šķiries. nāks cits. kkādi strīdi, kas ir attiecībās, uzreiz nenozīmē, ka ir jānožēlo, ka esat kopā. tik cik tu būsi laimīga nākošajās attiecībās, bijušās attiecības nav tam katalizators. tas atkarīgs tikai no otra cilvēka, ar kuru tu esi kopā (no viņa mīlestības, attieksmes, vārdiem un darbiem) un pats galvenais no tevis pašas (vai tu viņu vsp mīli un jūties ar viņu labi). ar bijušo tam nav nekāda sakara. nu un tad,ka jums bija ļoti jauki brīži, bet bija arī slikti, vai ne? nu tā būs arī nākošajās attiecībās. tikai jūs abi veidojat tos labos un sliktos brīžus