Labriit!
shoriit pamodos laiciigi, biju jau riita pastaigaa ar sunci! tagad iegrimu graamatas lasiishanaa..
Vakar vispaar bija TADA diena.. bija sarunaats savaakt draudzeni, bet pirms tam gribeeju suni liidz vetam aizvest, izstaigaajos ar suni, piedarbinaaju mashiinu, un ielaidu suni par aizmugureejaam durviim mashiinaa.. aiztaisiiju taas un gaaju uz shofera durviim, tajaa briidii suns skreeja man pretti un uzkaapa uz pogas, kur no iekshas aizsleedz durvis. viss, es staavu aaraa aukstumaa suns, ar manu somu, kuraa tel., maks, aizsleegtaa mashiinaa.. :D draudzenei nevaru nekaa pateikt, lai negaida mani, ka nebuusghu..tas bija traki.
tad saceelu augshaa visus kaiminjus.. kaadas 2 h, meegjinaajam ar otru pulti, kkaa atdabut durvis, bet bez panaakumumiem, bija 2 varianati, saukt atsleedzniekus, kas solija 30-50ls atveert durvis vai sist stiklu.. kad jau atmetu ceriibas, un gribeeju no kaiminjienes tel. saukt tos atsleedzniekus, suns uzkaapa uz logu atveershanas podzinjas un attaisija nedaudz prieksheejo logu, tad nu beidzot peec visiem stresiem tiku mashiinaa!! :D
beigaas ar draudzeni izstaigaajaamies pa veikaliem, nopirkaam man jaunu guess somu un maku, viiram bikses!
pieedaamies, driizaak apaareedam :D bijaam uz kino - Cilveeks uz dzegas, patika!! vispaar jautra vakardiena izveertaas, beigaas maajaas biju jau ap pusnakti..:)
shodien uz nagiem, un jaagaida virs no speeleem maajas, vakar vismaz vinjam labi gaajis - uzvara! skatiisimies kaa shodienas speele ies..jaacer, ka arii uzvarees!
Jauku dienu! :))