Labvakar !
Uzreiz vēlos pateikt, ka nevēlētos saņemt riebīgus komentārus, laikam tiešām būšu viena no nezinītēm un pat, ja zini tad vēlos zināt citu meiteņu viedokļus !
Man pēdējo reizi dzimumakts bija vecgada vakarā, janvārī mēnešreizes bija kā nākas - viss vietā, bet tās bija krieni mazākas un ilga us pusi mazāk nekā parasti !
Pēc datumiem manām mēnešreizēm bija jāsākas šodien, bet tas tā nav, un parasti man sāp krūtis pirms MR, bet tagad arī tā nav ! Un man ļoti stipri sāp vēdera lejasdaļa, stipri velkoša sajūta ! Bet tas, kā man to paskaidroja ārsti, bija no kāda iekaisuma ! Tāda sajūta, ka sāp urīnpūslis !
Bet vai varētu būt tā, ka man ir bijušas mēnešreizes 2 nedēļas pēc dzimumakta un es varētu būt stāvoklī ?
Nekādu citu pazīmju man itkā nav, varbūt vēders vienkārši ir ietekmējis mēnešreizes ?
Un vai TAD, ja man taisīja sonogrāfiju vēderam tā sieviete nebūtu pamanījusi , ka esmu stāvoklī, ja būtu ?
ATVAINOJOS, KA ESMU NEZINĪTE, BET MAN IR NELIELS UZTRAUKUMS TĀPĒC JAUTĀJU JUMS, PALDIES JAU IEPRIEKŠ !
iešu pie ginekologa un zinu, ka jūs neesat ginekologi, bet varbūt kāda dalīsies ar viedokli utt pirms esmu bijusi pie ārsta !