Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai iespējami piedot?

Reitings 91
Reģ: 10.02.2012

Esmu tādā situācijā, ka nzinu, kā man justies un rīkoties.. Varbūt kāds skatoties no malas ar vēsu prātu var ko pateikt par notikušo.. :-/

Bijām kopā vairāk kā 2 gadus, bet pedējā laikā bija visādi kašķī, kuri ieilga, tad sākās vēsums no manas puses utt Punktu visam pielika, kad atklāju, ka viņš draugos sācis saraksti (tādu, kas ir ārpus neintrālas sarunas robežām), izšķīrāmies.

Pēc 2 mēnešiem viņš man teica, ka grib mani atpakaļ. Es stipri šaubījos, no vienas puses vēlējos šo cilvēku blakus, no otras sāpināja viņa attieksm un uzticība bija iedragāta. Bet puisis teica, ka viņam esot bjis tā, ka izbeidzies rozā briļļu periods, ka esot licies loģiski, ka es viņam esmu, un ja es nebūtu uzzinājusi par viņu saraksti, viņi nemaz nebūtu tikušies. Stāstot, ka esot sapratis, ka gribot būt ar mani, ka esot novērtējus un tml.

BET mans galvenais jautājums bija - kas starp viņu un sarakstes meiteni ir noticis. Tas bija izšķirošais jautājums, vai es dotu otru iespēju. Viņš oateica, ka reiz aizgājuši atpūsties draugu lokā, bet viņa neesot likusies saistoša.

Tagad esam atsākuši attiecības jau 4 mēnešus, viss ir savādāk nekā iepriekš. Vairāk kopīgu lietu, vairāk izrunāšanās, sapratnes, mīļuma. It kā viss iet uz augšu.

Bet es uzzināju ,ka viņš man ir smagi samelojis. Izrādas ar to veceni bijis kopā pāris nedēļas un, protams, nolaidis arī. Un viņš man par šo sameloja!!! (e) Ja es būtu zinājusi, nekad neņemtu atpakaļ, būtu dzīvojusi tālāk bez viņa!!!

Tagad nezinu, kā justies.. No vienas puses sāp tas fakts, ka gulējis ar citu, pēc maniem uzskatiem nav iespējams pēc kā tāda atgriezties pie bijušā cilvēka :-/ Tā ir nodevība noklusēt man tik svarīgu faktu, kas būtu noteicošais - būt vēlreiz kopā vai ne. Es pat nezinu, vai varu to uzskatīt par krāpšanu.. :-/ No otras puses, tas ir noticis pagātnē, kad nebijām kopā, tobrīd bija sakrājies daudz negatīvā un tas vadzis lūzis, bet tagad pēdējos mēnešus attiecības ir citādas, biju laimīga, ka ir uzlabojies tas, kas iepriekš bija ne tik labi, bet tagad uzzinot tādu lietu... Sirds raujas uz pusēm, gribas viņu blakus, bet vai var piedot, ka noklusēju ko tādu..

Atvainojos par garumu, vnk sirds pilna :%27-( Ko jūs darītu - vai spētu norīt tādu krupi? Jeb pieliktu visam punktu? :-/

10.02.2012 12:51 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es nesamierinātos. bet nezinu, kā būtu tādā situācijā. no malas jau viss savādāk izskatās, kamēr pats neesi iesaistīts.
10.02.2012 12:54 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Grūti saprast-Tu besies par to, ka viņš sameloja par to otru sievieti vai par to, ka viņam viņa bija? Manuprāt, neko, kas notiek, kamēr pāris ir sķīries, nedrīkst otram pārmest. Jums attiecības vairs nebija-viņš varēja gulēt kaut vai ar 36 sievietēm. :)
10.02.2012 12:55 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tieši tā, ko gan no malas var teikt, kamēr pats neesi ar to saskāries. Visdrīzāk būtu greizsirdība, iedragāta uzticība, tāpēc labāk par otra sakariem kamēr pašķiras nezināt. :-D
10.02.2012 12:58 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
bet tas viss jau sākās brīdi, kad vēl bija kopā. vai es nepareizi sapratu?
10.02.2012 12:59 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Es nepiedotu.Nemot vera,ka tad kad guleja ar vinu nebija pagajis nemaz,izskatas,ka vins nemaz neseeroja.Vai tiesam ir uzreiz jalec gulta ar citu,lai saprastu,ka tas cilveks ar kuru bija kopa 2 gadi ir TOMER labaks?! Comon...
10.02.2012 12:59 |

Reitings 91
Jā, viņš uzsāka saraksti ar viņu, pirms vēl bijām šķīrušies!! Uz to brīdi mums bija baidi daudz sakrājies negatīvā, liels slogs!
Es neko neteiktu, ja viņam būtu bijis sex ar kādu man nezināmu meiteni ,tā būtu pavisam cita situācija!!!
Bet šeit - meiča ar ko vēl attiecībās uzsāk sarakstes, tad būtībā sanāk: pameta, nolaida, atnāca.

Mana uzticība jau tā bija iedragāta, bet tagad.. Liekas, ka pūš pīlītes - kas gan var tā mainīties jūtās, uzskatos, ka pēkšņi saprot, ka grib pie manis? :-D Saka, ka esot kļūdījies un negribot par to runāt, kas viņiem bijis. Nu bet vai tad? Zibens iespēra, ka tād apagaismība uznāca :-D

10.02.2012 13:06 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es gan uzskatu, ka tādu lietu var pārmest un autori saprotu, jo, kaut arī viņi bija izšķīrušies puisis lūdzās lai viņu ņem atpakaļ un ka grib atpakaļ attiecības1 tas nozīmē, ka viņam tā pat bija saikne ar draudzeni. tāpēc es to uztveru kā sava veida krāpšanu, jo domā par citu cilvēku un viņu it kā mīl, bet guļ ar citu, kaut arī zin ka grib atpakaļ iepriekšējās attiecības. Ja tik ļoti gribās, tad vajadzēja darīt visu, lai būtu kopā ar viņu.

Vēl pa virsu tam visam samelot! (e)

Priekš manis tās ir divas sliktākās lietas, kas var būt attiecībās. NEPIEDOTU!

10.02.2012 13:10 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Grūti spriest, bet es laikam piedotu. Ja Tu saki, ka tagad viss ir daudz labāk kā iepriekš, viņš cenšas, tad laikam viņš ir sapratis, ko bija pazaudējis. Samelojis viņš, visdrīzāk, bija tāpēc, ka lieliski saprata - zinot patiesību Tu viņu atpakaļ neņemsi. Tā kā to, ka viņš nepateica, es nemaz neuzskatītu par nodevību, tikai to, ka salaidis ar citu... Bet nu no malas jau viegli pateikt, protams (t)
10.02.2012 13:11 |

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
No kā Tu uzzināji ka viņš ar viņu bijis kopā ilgāku laiku u pārgulējis?
10.02.2012 13:14 |

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Nu nezinu visticamāk agrāk vai vēlāk Tu viņam šito tā pat pārmetsi.(pēc ilgāka laika kopā dzīvojot)
Un attiecības ja reiz nonāca šādā strupceļā,kāpēc lai otro reizi nenonāktu ...
10.02.2012 13:15 |

Reitings 91

galvenais jau ir tā neizpratne tagad.. Kad viss ir itkā atsākts, bet pēkšņi uzpeld tāds info..
Un nevar jau ielīst tā cilvēka prātā un saprast, vai viņš kaut ko saka nopietni vai tikai pa jokam.. :-/ Nespēju saprast, ko darīt tālāk.. No vienas puses dēļ pagātnes tagad cepties - tāpat tur neko neizmainīt, no otras jūtos kā apkrāpta muļķe..
10.02.2012 13:23 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
mazāk zināsi- labāk gulēsi atkal pierādās :D
manupraat, viņš tev neteica,jo tieešām ir sapratis, ko tu viņam nozīmē un ja būtu pteicis, tad zināja,ka šāda buutu reakcija. pierādi, ka esi stiprāka garīgi par otru meiteni un ar pašvērtējumu Tev viss ir kartiba (nav, jo esi greizsirdiga) un neparādi ka esi greizsirdiiga, jo tomēr viņš izvēlējās TEVI (l) veiksmi.
10.02.2012 13:36 |

Reitings 200
Reģ: 28.09.2011
Par cik tu raksti, ka tagad viss ir kārtībā un jūties laimīga, tad neatsakies no tā. Tā bija pagātne, kā tu pati saki, kad nebijāt kopā. Lai saglabātos jūsu šī brīža attiecības, vajadzētu tomēr šo lietu pārrunāt, jo tā ir gana svarīga jums abiem.. Bet atkal zinot manu raksturu - neciešu melus tāpēc gan jau, ka nespētu to tomēr piedot... :-/

Bet ziniet, man tie vīriešu apgriezieni patīk. Tikko kā brīvs tā aste gredzenā un jau citā gultā... Tā jau varētu katrs darīt. Davai uz mēnesi šķiramies, es gribu atpūsties (ar citu) un kad paliek vientuļi - es gribu tevi atpakaļ.. Piedod par sarkasmu...
10.02.2012 13:51 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Sevi pazīstu un zinu, ka reāli nepiedotu šādus melus. Nevis negribētu, bet nevarētu. Es nezinu, vai varētu pielikt punktu attiecībām, bet es paviam noteikti gribētu lielu sarunu ar atvainošanos un paskaidrojumu, tīri lai uzzinātu detaļas un pamocītu džeku.
10.02.2012 14:02 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Tu rakstīji, ka izšķīrāties, bet reāli kurš kuru pameta/kurš izrādīja lielāku iniciatīvu?
10.02.2012 14:04 |

Reitings 99
Reģ: 20.12.2010
pinkberry
no visas sirds iesaku tev nedomat par to , kas bija, turklat, jums jau 4 menesu garuma viss ir loti labi :) vins tagad ir ar tevim, nevis ar vinu. dazreiz ir jasalidzina, lai varetu novertet :-) pasai ta ir bijis, gan no manas puses, gan no viriesa! dzivo sodien un pat nedoma atcereties par to meiteni. iedomajies, ka ta ir vina neizdevusies bijusi :-D
10.02.2012 15:15 |

Reitings 99
Reģ: 20.12.2010
P.S es uzskatu, ka pareizi darija, ka neizstastija tev :) es daritu tapat. ja tu neuzzinatu,tev pasai butu vieglak, zel tikai, ka izdevas tomer uzzinat :-)
10.02.2012 15:16 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Viņam, visticamāk, bija bail ar patiesību tevi pazaudēt, tāpēc labāk bija sameloties. Protams, labāk ir tad, ja izstāsta rūgto patiesību.
Bet.. Kas būtu, ja nebūtu šo faktu uzzinājusi? Tu taču visu šo laiku uzskatīji, ka ir vērts šīs attiecības turpināt. Es domāju, ka no puiša puses, ja reiz attiecības ir uzlabojušās, ir izveidojusies kaut kāda izpratne par to, ko viņš grib sev blakus.
Pareizo atbildi tu forumā neuzzināsi. Lielākā daļa no šī portāla klaigā par nepiedošanu kolektīva vārdā, tb aizstavot savu dzimumu, jo "visi vīrieši ir iznireļi".

Dod sev laiku pārdomām un vienatnei, sapratīsi, ko darīt.
10.02.2012 15:33 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
esmu bijusi lidzigi tava situacija, tik mes bijam paskirusies meneis itka, kura laika jau sakam tikties, svetkus Janus vins svineja ar saviem draugiem, kur bija viena meitene. Kad prasiju bildes lai parada(pats vel solija sakuma). Kad es ieraudziju ar teiksim nebiju sajusma, jo vina vinam klepi sedeja, brauca laiva divata un fo4ejas divata) ari bija gruti sagremot, jo pec bildem ar vareja nojaust, kad kkas bijis. Pec nedeljas neiztureju un pajautaju, kad sis teica, kapec man svarigi tas zinat. Es sim atbildeju, kad tad mums viss ir cauri un es ar to nespetu sadzivot, jo tas bija tikko nesen pec musu izskirsanas. Ja ta godigi vins man pateica, kad nekas nav bijis, bet tik un ta dzivoju ar apzinu, kad neticu vinam, kad nezinu kam ticet, jo saubos, lai vai teica kapec netic un ka var neticet, nu ta pazaudeju vinam ticibu un greizsirdiba sakuma vnk bija javalda caur visam malinam, jo vnk sedeju un domaju visadas lietas, ka ari nepatika kad tikas ar nevienu, tas bija smags posms atkal uzticeties. Ja es uzzinatu, kad vinu starpa kkas bijis nepiedotu. Ja ta godigi gribetos pajautat vina draugiem, bet tie jau neteiktu vai meitenei. Bet nav jau jegas. Biju pasakuma, kur bija vini abi, vnk paskatijos so reakciju, ka uzvedas, vai neitrali vai kaa. Vienvardsakot tas nav viegli. Izverte un apdoma vai spesi ar tadu cilveku, kas tik isa laika sev jaunu plaksteri uzlika, un pectam meloja, man butu ta neiespejama misija vairs jebkad kadreiz uzticeties..
10.02.2012 15:44 |

Reitings 91
Paldies visām par viedoklīšiem no malas! :-)

Ir sāpīgi sadzīvot ar to, ko uzzināju. Daudz domāju, nonāku ar sevi pretrunās.. Bet šobrīd vairāk tiecos palikt pie fakta, ka sākām visu no jaunas lapas. Un to, kas bijis starpposmā, izmainīt un izdzēst nevar.

Kā ies tālāk - laiks rādīs.
10.02.2012 15:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!