Esmu tādā situācijā, ka nzinu, kā man justies un rīkoties.. Varbūt kāds skatoties no malas ar vēsu prātu var ko pateikt par notikušo.. :-/
Bijām kopā vairāk kā 2 gadus, bet pedējā laikā bija visādi kašķī, kuri ieilga, tad sākās vēsums no manas puses utt Punktu visam pielika, kad atklāju, ka viņš draugos sācis saraksti (tādu, kas ir ārpus neintrālas sarunas robežām), izšķīrāmies.
Pēc 2 mēnešiem viņš man teica, ka grib mani atpakaļ. Es stipri šaubījos, no vienas puses vēlējos šo cilvēku blakus, no otras sāpināja viņa attieksm un uzticība bija iedragāta. Bet puisis teica, ka viņam esot bjis tā, ka izbeidzies rozā briļļu periods, ka esot licies loģiski, ka es viņam esmu, un ja es nebūtu uzzinājusi par viņu saraksti, viņi nemaz nebūtu tikušies. Stāstot, ka esot sapratis, ka gribot būt ar mani, ka esot novērtējus un tml.
BET mans galvenais jautājums bija - kas starp viņu un sarakstes meiteni ir noticis. Tas bija izšķirošais jautājums, vai es dotu otru iespēju. Viņš oateica, ka reiz aizgājuši atpūsties draugu lokā, bet viņa neesot likusies saistoša.
Tagad esam atsākuši attiecības jau 4 mēnešus, viss ir savādāk nekā iepriekš. Vairāk kopīgu lietu, vairāk izrunāšanās, sapratnes, mīļuma. It kā viss iet uz augšu.
Bet es uzzināju ,ka viņš man ir smagi samelojis. Izrādas ar to veceni bijis kopā pāris nedēļas un, protams, nolaidis arī. Un viņš man par šo sameloja!!! (e) Ja es būtu zinājusi, nekad neņemtu atpakaļ, būtu dzīvojusi tālāk bez viņa!!!
Tagad nezinu, kā justies.. No vienas puses sāp tas fakts, ka gulējis ar citu, pēc maniem uzskatiem nav iespējams pēc kā tāda atgriezties pie bijušā cilvēka :-/ Tā ir nodevība noklusēt man tik svarīgu faktu, kas būtu noteicošais - būt vēlreiz kopā vai ne. Es pat nezinu, vai varu to uzskatīt par krāpšanu.. :-/ No otras puses, tas ir noticis pagātnē, kad nebijām kopā, tobrīd bija sakrājies daudz negatīvā un tas vadzis lūzis, bet tagad pēdējos mēnešus attiecības ir citādas, biju laimīga, ka ir uzlabojies tas, kas iepriekš bija ne tik labi, bet tagad uzzinot tādu lietu... Sirds raujas uz pusēm, gribas viņu blakus, bet vai var piedot, ka noklusēju ko tādu..
Atvainojos par garumu, vnk sirds pilna :%27-( Ko jūs darītu - vai spētu norīt tādu krupi? Jeb pieliktu visam punktu? :-/