Labrīt!
Mani arī pirms pāris dienām uzrunāja viens, bet ne fotogrāfs, bet WUNDERKIND modeļu aģentūra, tā kā te bija sliktas atsauksmes, tad nemaz netaisos no lieka braukt un maksāt piečuku, lai gan, kas zina, ko izdomāšu rīt :D
ooo, jā 2. zvaigznīte rullē šajā beztēmā, izlasīju arī savus komentārus un varu teikt, ka mana dzīve pa šo gadu ir ļoti krasi mainījusies- negaidu nevienu mājās, smaga šķiršanās, dažādi romāniņi, mierīgais periods, kas ir šobrīd, un es pat neesmu savās mājās, bet gan kojās :D ...ehh pārdomas, pārdomas
...Interesanti, ka tik daudz notikumi ir bijuši pa šo laiku,bet esmu priecīga, ka esmu šeit un tagad un diez vai es kaut ko būtu vēlējusies savādāk, skatoties ar šodienas acīm.
Tagad, 2012. gada 10. februārī, ir saulains laiks, nesen esmu piecēlusies,šodien man ir brīvdiena, un vakarā ir paredzēta ballīte. Pirms gada es nevarēju iedomāties, ka tik daudz lietu būs notikušas 12 mēnešu laikā.
Jūtos ļoti labi un kakls arī nesāp, jāpagaida, kad pamodīsies istabiņas biedrene ,lai var sākt kārtīgu dienas cēlienu :) 8-)