Toposa sieva vai majsaimniece?

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Ka ieprieksejos forumos lasijat,esmu no tam,kas ir devusi otro iespeju,centos mainities pati, bet otrs ir aizmirsis tomer solijumus un sanak,ka ES esmu ta,kas ir gribejusi atpakalj:) Bet ne par to,tas ievadam...

Vakar man bija darbs,pec tam bija jabrauc uz jubileju,bija sarunats,ka vins mani Rigas centra panjems.Kad jau biju izkapusi norunataja vieta,zvanu,ka esmu klat,sis saka-oj,pabaruc vel pieturu uz prieksu,paej tur,paej situr!ES TIKKO IZKAPU un tagad man jasalst ara 10min lidz nakamajam!Protams,ka biju dusmigu,ka vins nevar pazvanit un pateikt,lai braucu talak,jo zin,ka nedrikstu pat mazliet nosalt del veselibas!Protams gaidiju nakamo transportu, gaju kur sim bija ertak piebraukt(ar datorsomu un vel 1 lielu maisu).Iekapjot masina VINS bija tas aizvainots,ka redz es parmetot,ka man jasalst!!!Kad teicu,vismaz butu pajautajis vai neesmu nosalusi,vins atbildeja-Ko tas dos?Es vnk saku raudat,sito vienaldzibu,es skrienu,esmu laika norunataja vieta un palieku vainiga!Tas butu sikums...

Otrais par ko pedeja laika sokejos...Zvanu-ko taisit vakarinjas-zupu,ok! Uztaisu,atnak,sak ardities,ka nav otra ediena!!!Es ka mulke vel izcepu parsteiguma milajam roibiskvita ruleti,kuru vins pamana,bet ne ta ka gaidiju.Lieki piebilst,ka tiku nosaukta par aitu,kad vairak pec izgajieniem neatbildeju uz vina interesejusiem jautajumiem.Jau 2 gadi...Neesam ne preceti,neko,sis vnm kad atnak majas maja tira,vela izmazgata,vakarinjas ir,bet es esmu aita un ta,kas nerupejas,ta kas nemiljo vinju utt.Kapec vins ta dara?!

Stradajot ar berniem es ar reizem esmu meema,kaut 2 majas,bet re,esmu 2 bijusi majas,nevis ka vins 5...Tapec jabut otrajam :D Smiekligas situacijas,bet es tajos jutos pazemota,neesam ne precejusies,ne bernu,bet man jadara VISI sievas pienakumi un ta vieta mani sabrada kajam...Mana skaistakaja vecuma.

Gari sanaca,piedosanu...

10.02.2012 11:15 |

Reitings 1668
Sunce,Tev taisniba... Es jau vienai pazinai teicu,ka man jau pilnigi tramigi,ja neesmu uztaisijusi est,tas nav normali.Sunce,kads rezultats? Neesmu materiali atkariga,varu jebkura bridi uzlikt kjepu un tagad ari domaju darit,vel jau man ir apzinja,ka esmu gana smuka un ir daudz ipasibu par kuram cits virietis butu cilvecigi priecigs...
10.02.2012 12:19 |

Reitings 1668
Gurri-labak ejot prom neko neteiksu,kamer darba,izvaksos,tik jaatrod dzivoklis vai istaba. Man negribas vel vinjam stastit cik es laba,ja pats to nesaprot ari nesapratis vel pedejas atvadu minutes vajadzes klausities cik es nepateiciga,kada es cuuka utt.Labak ka pelite,klusu,nezinot.
10.02.2012 12:22 |

10 gadi
Reitings 105
Reģ: 29.01.2009
veiksmi Tev! ;-)
10.02.2012 12:28 |

Reitings 1668
:)
10.02.2012 12:29 |

Reitings 2279
Mārdžsita - Tu tā arī neatbildēji uz manu jautājumu.. :D Bet nav jau svarīgi.. Svarīgi ir tas, ka esi sapratusi, ka tu sevi pārāk mīli un cieni, lai ko tādu turpinātu pieļaut! :) Un tas jau priecē!!!
10.02.2012 12:40 |

Reitings 1668
Sunce-dzilji atvainojos,vnk nepiefikseju :D Protams,ka esot precetiem ta ar nav jabut, bet varetu pukoties,ja mes kkas buutu vairak,ka paris kas dzivo kopa!Ja vins butu vienigais pelnitajs utt. Bet,protams,ari tas nav raditajs.Un ari,ja jutas aizvainots,var pateikt to jauki,milji,nevis tikai ar blausanu,ardisanos un otra zaakaashanu...
10.02.2012 12:43 |

Reitings 2279
Mārdžsita - nu Tavā gadījumā nebūtu nekādas atšķirības arī tad, ja jūs būtu precēts pāris! Papīrs, kas apliecina to, ka esi viņa sieva, nenozīmē, ka Tevi var uzreiz sākt necienīt, pieprasīt no Tevis ko tādu, ko viņš pats uz savas ādas diez vai gribētu izbaudīt! :D Atceries to uz nākotni - uz laiku, kad kādreiz būsi precēta sieva! Neļauj, lai Tevi kāds noniecinātu un necienītu!!! Nevienā dzīves situācijā! :)
10.02.2012 12:51 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Nespēju atturēties no komentāra- Tu gadījumā viņu nezāģē tagad diendienā? Piedod, bet, cik esmu lasījusi Tavus komentārus, Tu esi tik cimperlīga un prasīga, ka es nebrīnītos, ka, paņemot atpakaļ, Tu esi sev iedevusi tiesības to nabaga vīrieti tagad pārmācīt pa savam. Tas teikums, ka viņš sadusmojās par pārmetumiem, par to, manuprāt, liecina- ka Tu to vien dari kā pārmet- un vīrietim jau tas automātiski ir iegājies, dusmoties par pārmetumiem, jo neko citu jau nevar no Tevis gaidīt :-)

Turklāt, ja viss ir tik nejauki, vismaz, izlasot Tavu bēdu stāstu tā liekas, tad jau ir jāšķiras nevis jāmoka otrs cilvēks. Un sevi :-)
10.02.2012 12:57 |

Reitings 1668
Es nemaz neesmu cimperliga,vai prasit no otra cienu ir cimperliba?Es vinu nezagjeju,vnk prasu normalu cienu,kas vajadziga attiecibas!Jo vins dara ko grib!Izdoma braukt celojuma diena,ka paredzeta musu kopeja fotosesija un viss,man pat nepajautas! Un atskiriba no vina,neesmu vinam likusi vilties vai zaudet uzticibu sev! Un ja ari dusmas ko pasaku,neesmu pelnijusi lidojosus zaabakus sava virziena un apsaukasanos ne tikai ar dzivnieku sugas apzimejumiem!Esmu loti vienkarsa,man nevajag naudas kalnus utt,gribu lai mani vnk miil un vismaz draugu klatbutne runa ar mani ka ar draudzeni,nevis kajas pameslu!
10.02.2012 13:05 |

Reitings 1668
Un skirsanas ir skaidra lieta.
10.02.2012 13:06 |

Reitings 1705
Tu neesi ne precējusies, ne ar bērniem. tas ir LIELISKI - Tev ir brīnišķīga iespēja sākt dzīvi no jauna ar normālu vīrieti.
10.02.2012 13:19 |

Reitings 1668
8-)
10.02.2012 13:26 |

Reitings 446
Kamēr pati nesāksi sevi cienīt un mīlēt , neviens vīrietis to nedarīs.
Un nevis par padarītajiem darbiem (vakariņas, tīras drēbes utt), bet tāpat. Jo Tu vienkārši esi Tu. Tāda kāda esi. sakārto savi iekšājo pasauli. Pilnveidojies. Lai vari lepoties ne tikai ar "es izdarīju", bet arī "es esmu"
Veiksmi ;-)
10.02.2012 13:33 |

Reitings 1668
Tralallla-paldies,ka teica mans matematikas skolotajs-Zelta vaardi:)
10.02.2012 13:35 |

Reitings 12651
mmmhm, + Blanche, es gan neesmu ievērojusi, ko Tu par sevi raksti un cik cimperlīga esi...BET iemesls, kādēļ man liekas muļķīgi prasīt citām padomus attiecību situācijās - mēs jau dzirdam tikai vienu pusi no stāsta - Tavējo. Protams, ja Tu šitā to pasniedz, visas tikai sadziedājušās teiks - pamet viņu, tralalaa, neciena viņš Tevi un kas tur vēl . Ok, rīkojas viņš nejauki, bet varbūt tas ir ne bez iemesla. Es uzskatu, ka par attiecību jautājumiem, vienmēr ir jārunā savā starpā, nevis jāprasa padomi trešajai personai, kas spriedīs pārsvarā tikai pēc savas pieredzes.
10.02.2012 13:38 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
"[..]esmu no tam,kas ir devusi otro iespeju,centos mainities pati, bet otrs ir aizmirsis tomer solijumus un sanak,ka ES esmu ta,kas ir gribejusi atpakalj." Man šķiet, šī frāze pasaka visu. Parasti pēc šādām "otrajām iespējām" vismaz sākumā kādu laiku ir īsts medusmēnesis, pēc Tevis rakstītā izklausās, ka čalis ij nedomā kaut ko mainīt. Varbūt tiešām Tu biji tā, kas ļoti gribēja viņu atpakaļ, ne otrādi?
10.02.2012 13:43 |

Reitings 2279
P.S. Piekritīšu meitenēm, ka ir jāpaskatās arī uz to, kā Tu pati pret viņu izturies un vai šāda necieņa nav Tavas rīcības sekas, jo vecais labais teiciens - viena pagale nedeg - šeit darbojas.. Taču jebkurā gadījumā, ja attiecības ir iegājušas tādā fāzē, kur no vienas vai otras puses ārā laužas necieņa pret otru, nedomāju, ka attiecībām ir jebkāda nākotne.. cilvēkam ir pirmkārt jāciena sevi, lai viņš prastu cienīt citu.. :)
10.02.2012 13:50 |

Reitings 1668
Es biju aizvakusies prom, 4 dienas vins mani mekleja,zvanija,es ignoreju,sutija sms,bija zvanijis manai mammai,ludza lai palidz dabut mani atpakalj,ka miil mani utt...
Protams,attiecibas ir 2 cilveki,bet vnk mes esam parak dazadi,parak dazadi meerkji dziivee.Man ir svarigi divata KAUT REIZI kkur aizbraukt,bet vienmer ir janjem lidzi vel kads draugu paris,ok,dazreiz man patik barinja atpusties,bet negribas otra cilveka klatbutni baudit tikai vakaros-gultaa. Man interese ko vins dara pa dienu,ka juutas, bet man sads jautajums netiek uzdots. Tad nazis ne ta nolikts,tad mani mati visur, tad vakarinjas ne ta uztaisitas. Ja apsola atbraukt pakalj uz darbu,bet nepazvana,ka nebus,jo ir AIZMIRSIS,ka ko tadu solija,bet izradas,ka saticis pazinju veikala ar iepirkumu maisiem un aizvedis vinju majas(sievieti).Ok,bet tad pazinjo man,jo man no darba lidz pieturai 10min un autobuss nenak ik pa 5min...Ja es cilvecigi pajautaju-kas ta par meiteni draugos,var jau pateikt-klasesbiedrene,bet ne,japasaka-kada starpiba!Ka kada starpiba,Tu ar mani dzivo kopa. Protams,vinam noteikti butu sava versija.
10.02.2012 13:53 |

Reitings 15092
100% piekrītu Ņamsim!

Es arī kaut kā atceros, ka Tev tās attiecības un ar tām saistītās problēmas vienmēr tādas īpatnējas. Neattaisnoju puisi, bet viena pagale nedeg. Paanalizē arī sevi, lai turpmāk nepieļautu savas vecās kļūdas šajās vai jau citās attiecībās.
10.02.2012 13:54 |

Reitings 1668
Nevienai no Jums nenovelu to,ka virietis apsauka,met ar prieksmetiem un dara ko grib,nerekinoties ar Jums.
Paldies par viedokljiem un ka tie ir tik dazhaadi.
Vnk man jasak dziivot sev,nevis vinjam.Vins ir sapratis,ka jadzivo sev,bet es dzivoju tikai vinjam.
10.02.2012 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits