Ka ieprieksejos forumos lasijat,esmu no tam,kas ir devusi otro iespeju,centos mainities pati, bet otrs ir aizmirsis tomer solijumus un sanak,ka ES esmu ta,kas ir gribejusi atpakalj:) Bet ne par to,tas ievadam...
Vakar man bija darbs,pec tam bija jabrauc uz jubileju,bija sarunats,ka vins mani Rigas centra panjems.Kad jau biju izkapusi norunataja vieta,zvanu,ka esmu klat,sis saka-oj,pabaruc vel pieturu uz prieksu,paej tur,paej situr!ES TIKKO IZKAPU un tagad man jasalst ara 10min lidz nakamajam!Protams,ka biju dusmigu,ka vins nevar pazvanit un pateikt,lai braucu talak,jo zin,ka nedrikstu pat mazliet nosalt del veselibas!Protams gaidiju nakamo transportu, gaju kur sim bija ertak piebraukt(ar datorsomu un vel 1 lielu maisu).Iekapjot masina VINS bija tas aizvainots,ka redz es parmetot,ka man jasalst!!!Kad teicu,vismaz butu pajautajis vai neesmu nosalusi,vins atbildeja-Ko tas dos?Es vnk saku raudat,sito vienaldzibu,es skrienu,esmu laika norunataja vieta un palieku vainiga!Tas butu sikums...
Otrais par ko pedeja laika sokejos...Zvanu-ko taisit vakarinjas-zupu,ok! Uztaisu,atnak,sak ardities,ka nav otra ediena!!!Es ka mulke vel izcepu parsteiguma milajam roibiskvita ruleti,kuru vins pamana,bet ne ta ka gaidiju.Lieki piebilst,ka tiku nosaukta par aitu,kad vairak pec izgajieniem neatbildeju uz vina interesejusiem jautajumiem.Jau 2 gadi...Neesam ne preceti,neko,sis vnm kad atnak majas maja tira,vela izmazgata,vakarinjas ir,bet es esmu aita un ta,kas nerupejas,ta kas nemiljo vinju utt.Kapec vins ta dara?!
Stradajot ar berniem es ar reizem esmu meema,kaut 2 majas,bet re,esmu 2 bijusi majas,nevis ka vins 5...Tapec jabut otrajam :D Smiekligas situacijas,bet es tajos jutos pazemota,neesam ne precejusies,ne bernu,bet man jadara VISI sievas pienakumi un ta vieta mani sabrada kajam...Mana skaistakaja vecuma.
Gari sanaca,piedosanu...