vīlusies

Reitings 200
Reģ: 28.09.2011

Labvakar...

Kā jāķeras pie rakstīšanas tā vairs nezinu, kā to pateikt, bet vilšanās sajūta iekšā liela...

Iedomājieties?! Man bija vārda diena. Kādas dienas pirms, draugs vaicāja - ko lai dāvina - dāvanu karti apģērbu veikalā vai skaistumkopšanas salonā. Es atbildēju, ka ne vienu, ne otru ar komentāru, ka lai ļaujās iztēlei.. Un ziniet, ko viņš šodien man pateica?! Ka par galdu draugu pasēdēšanai, lai nedomāju, ka viņš to visu izdarīs, tā būšot viņa dāvana man vārda dienā.... Es kā šo izdzirdēju, sirds sažņaudzās.... :-/ Es biju cerējusi uz kko romantiskāku... (t) Kaut vai lai tās ir vakariņas ar visām pie tā piederošajām niansēm, bet MUMS nevis mums un draugiem.... :'-(

Hmmm, a varbūt es par daudz prasu?!

10.02.2012 01:08 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
manējais ir tāds pats -- ilgi domā, ko dāvināt, novilcina līdz pēdējam brīdim un beigās izdomā kādu fikso dāvanu. ziemassvētkos pat bija tik traki, ka, nevarot neko izdomāt, uzdāvināja man naudu :D
bet tā nav aprobežotība un nav arī vienaldzība, viņš vienkārši tāds ir. tāpēc es drīzāk priecājos par reizēm, kad viņš izdomā kaut ko foršu :)
10.02.2012 04:29 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Bet man liekas, ka viņš ar tā galda uzsaukšanu arī ļāvās iztēlei, jo tas ir krietni citādāk nekā dāvanu karte. (t)

Vispār skatos, ka vakariņām nav ne vainas Tavā izpratnē, bet vaina ir tam, ka tas arī draugiem. Lūk, šo nesaprotu...tad jau nevajag tos draugus aicināt, ja ar padalīšanos problēmas.
10.02.2012 10:02 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Es būtu ļoti priecīga par šādu dāvanu (l)
Ja mans mīļais nevar izdomāt, ko dāvināt es pasaku priekšā, pati zinu, kādas mocības ir meklēt dāvanu, ja nav iedvesma un idejas, tapēc atviegloju viņam dzīvi :)
Manējais nebija mājās, kad romantiku iedalīja, reizēm viņam kkas tāds sanāk, bet tad ir ļoti liels prieks (l)
10.02.2012 10:38 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Priecajies!Man 2 gadu jubileja pasniedzot pukjes,davanu nepateica neviena varda!:D
10.02.2012 11:37 |

Reitings 200
Nu es savā gada jubilejā pasniedzot dāvanu draugam, saņēmu tekstu - ai beidz, es gan tev neko nenopirku, jūtos neērti. :D

Labi, darīšu, kā te jau minēja, priecāšos par vakariņām un pēc vakariņām būs vakariņu turpinājums. Tik jāizdomā kā tos draugus (lai nav pārāk vēls) tā pieklājīgi pavadīt mājās! :D
10.02.2012 11:57 |

Reitings 1668
Pec iespejas atrak pazniedz kafiju :D
10.02.2012 11:58 |

Reitings 200
Šai kompānijai šaubos vai pietiks ar ātru kafiju :D Kamēr viss nav apēsts un izdzerts, tikmēr ballīte turpinās! :D Mani draugi ir tik pat nekaunīgi kā es pati dažkārt! :D
10.02.2012 12:07 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Zini, man liekas, ka Tavs draugs ir ļoti mīļš, viņa ideja nav peļama, tas ir jauki, ka viņš vēlas visu sagādāt tā lai Tev par to nav jādomā. Bet cilvēki ir dažādi, sievietes ir dažādas, viena sieviete no vīrieša gaida automašīnu, cita zelta gredzenu ar dimantiem, cita ir pieticīgāka, pietiek vien ar smaržu pudelīti
10.02.2012 12:48 |

Reitings 1668
Gurri +
10.02.2012 12:50 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man vienu gadu arī tā bija, bet to neuzskatīju par dāvanu, jo draugs ikdienā arī pērk pārtiku, bet nu sapratu, ka toreiz arī daudz iztērēja, lai gan labāk pati būtu par galdu samaksājusi un dabūjusi normālu dāvanu.
Tagad konkrēti arī pasaku - nebūs dāvanas, kravāsi mantas, jo vienreiz gadā ir meitenei jāatļaujas kaut ko uzdāvināt.
Un ja man jautā, ko vēlos, tad es arī skaidri pasaku, savādāk nedabūsi neko, jo čaļiem nav pa ceļam ar romantisku domāšanu (protams, vienmēr ir izņēmumi).
Gribēji citu dāvanu, tad vajadzēja izvēlēties no piedāvātajām. ;-)
10.02.2012 12:57 |

Reitings 1534
Kāpēc Tu vispār aicini draugus? Nē, tiešām? Ja draugu aicināšana uz svētkiem ir tikai un vienīgi tāds "atdod dāvanas un lasies" variants, tad neaicini vispār.
Vairāk būs jums abiem. Pavadiet vakaru divatā. Aizejiet uz spa klubu, pavakariņojiet un tā tad arī, lai skaitās dāvana no viņa.
Es neuzskatu, ka vārda diena vispār ir tāds ārprātā nozīmīgs pasākums uz kuru jau mēnesi iepriekš jālauza galva, ko uzdāvināt.
10.02.2012 13:01 |

Reitings 200
Bet ziniet, man bija tāds priekšstats, ka pietiekami ilgi esot tak vajadzētu redzēt vai pamanīt, ko otram vajadzētu... Vismaz man tā ir.. Pagaidām to ideju ir tik daudz, ko esmu pamanījusi, kādas draugam vajadzības, tikai to svētku pa maz! :D
10.02.2012 13:08 |

Reitings 1534
Dzimšanas diena un Ziemassvētki manā skatījumā ir svētki, kad piedomāt pie dāvanas.
Vārda dienas un kopā būšanas jubilejas es nekad šausmīgi nopietni neesmu uztvērusi. Vārda dienā man pilnīgi pietiek ar to, ka atceras un iedod buču. (kaut arī vienmēr esmu saņēmusi dāvanu). Kopā būšanas jubilejās var romantiski pasēdēt kopā, iedzert vinčiku.
Bet tas nenozīmē, ka maz prasu vai zemu sevi vērtēju. Es regulāri saņemu ziedus, negaidītas pusdienas uz darbu un visādas dāvanas. Romantiskas pasēdēšanas ar svecēm un vīnu arī mums ir bieži. :-D
10.02.2012 13:09 |

Reitings 8407
Vīrieši (vismaz lielākā daļa, jo vienmēr ir izņēmumi) nesaprot nekādus mājienus, neredz, ka tev kaut ko vajag, jo lielākoties viņi nemaz tavām vajadzīgām lietām uzmanību nepievērš. Sievietes ir savādākas un parasti daudz vairāk pamana un ievēro sīkumus.
Es jau sen nedodu nekādus mājienus, jo viņš nesaprot, ka tas mājiens, sen jau esmu iemācījusies runāt tieši - ja ko gribi, tad tā arī pasaki. :-)
10.02.2012 13:12 |

Reitings 1534
Runā skaidru valodu. Tu vari no ādas izlīst censdamās izdomāt kaudzi ar mājieniem -tiešiem un netiešiem. Viņš pat nenojautīs. "Ooooooj :-( man beigušās mīļākās smaržas" viņš tā arī sapratīs "viņai beigušās smaržas", nevis "viņai beigušās smaržas? tad viņa noteikti priecāsies, ja tās viņai uzdāvināšu" ...
Man liekas, ka maz tādu, kas saprot. Manējais arī nesaprot. Toties viņš VIENMĒR izdomā kko savu un pārsteidz/iepriecina mani vēl vairāk, nekā, ja būtu saņēmusi gribēto.
10.02.2012 13:16 |

Reitings 2279
Dažkārt lasot par to, ko meitenes pašas puišiem dāvina, domāju, ka ja viņi būtu tikpat pļāpīgi un emocionāli kā sievietes, tad viņu forumos arī taptu līdzīgas tēmas: "iedomājieties, mana draudzene man pasniedza apenes ar sirsniņā, kolāžu ar mūsu kopbildēm, kotletes sirsniņas formā, dzejoli, smaržas vai salmu āzi... Ko gan lai es ar to daru!" :D :D

Pēc n-tajiem kopā būšanas gadiem man ar katru reizi arvien grūtāk kļūst izvēlēties savējam dāvanu. Sākumā bija vienkāršāk - varēju uzdāvināt smaržas, kreklu, kaklasaiti... Tagad to visu tāpat nopērku ikdienā, kad rodas nepieciešamība, tāpēc par dāvanām jāpiedomā.. Gribas kaut ko īpašu, bet zinot viņa gaumi, intereses un vajadzības, gadu gaitā redzot, par kāda veida dāvanām viņš priecājas no sirds, par kādām - pieklājības pēc, dāvanas izvēle sāk sagādāt īstas mocības.. daudz no svara ir arī tas, ka dāvanas, kas sagādātu īsto prieku, nebūt nav lētas.. :D :D
Kāpēc es to visu stāstu - vīrietim, kā praktiskākam cilvēkam, tas viss var būt patiešām sarežģīts process - sarūpēt dāvanu mīļotai sievietei, kas viņai patiesi sagādātu lielu prieku.. Tāpēc ir divi varianti - vai nu palīdzēt viņam ar padomu - ko jūs gribētu saņemt, vai - priecāties par to, ko uzdāvina, arī tad, ja tie ir tikai ziedi!!! :D
P.S. un ja Tavs draugs ikdienā ēst bieži negatavo, tad pašgatavotas (vai kaut vai viņa sarūpētas) vakariņas varētu būt ideāla dāvana, jo Tu varētu izbaudīt savus svētkus, nedomājot par rosīšanos virtuvē, galda klāšanu, utt. :D
10.02.2012 13:23 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
vajag runāt skaidr un tieši, uz kuru pusi viņiem lūkoties pēc dāvanas. :D

šajā gadījumā domāju, ka viņš to domāja tie;sām no sirds un domāja, ka būs ļoti labi, ka tev nevajadzēs rūpēties par galdu, skriet pa veikaliem, stiept visu mājās utt.
10.02.2012 13:33 |

Reitings 200
Dellicious - sāku tevi apskaust!
10.02.2012 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits