Dažkārt lasot par to, ko meitenes pašas puišiem dāvina, domāju, ka ja viņi būtu tikpat pļāpīgi un emocionāli kā sievietes, tad viņu forumos arī taptu līdzīgas tēmas: "iedomājieties, mana draudzene man pasniedza apenes ar sirsniņā, kolāžu ar mūsu kopbildēm, kotletes sirsniņas formā, dzejoli, smaržas vai salmu āzi... Ko gan lai es ar to daru!" :D :D
Pēc n-tajiem kopā būšanas gadiem man ar katru reizi arvien grūtāk kļūst izvēlēties savējam dāvanu. Sākumā bija vienkāršāk - varēju uzdāvināt smaržas, kreklu, kaklasaiti... Tagad to visu tāpat nopērku ikdienā, kad rodas nepieciešamība, tāpēc par dāvanām jāpiedomā.. Gribas kaut ko īpašu, bet zinot viņa gaumi, intereses un vajadzības, gadu gaitā redzot, par kāda veida dāvanām viņš priecājas no sirds, par kādām - pieklājības pēc, dāvanas izvēle sāk sagādāt īstas mocības.. daudz no svara ir arī tas, ka dāvanas, kas sagādātu īsto prieku, nebūt nav lētas.. :D :D
Kāpēc es to visu stāstu - vīrietim, kā praktiskākam cilvēkam, tas viss var būt patiešām sarežģīts process - sarūpēt dāvanu mīļotai sievietei, kas viņai patiesi sagādātu lielu prieku.. Tāpēc ir divi varianti - vai nu palīdzēt viņam ar padomu - ko jūs gribētu saņemt, vai - priecāties par to, ko uzdāvina, arī tad, ja tie ir tikai ziedi!!! :D
P.S. un ja Tavs draugs ikdienā ēst bieži negatavo, tad pašgatavotas (vai kaut vai viņa sarūpētas) vakariņas varētu būt ideāla dāvana, jo Tu varētu izbaudīt savus svētkus, nedomājot par rosīšanos virtuvē, galda klāšanu, utt. :D