varbūt nebūšu labākais piemērs, jo strādāju tikai pusslodzi. kā teikt - priekš sevis pietiek. latos mēnesī varbūt sanāk 750. samaksāju īri, nopērku vilciena mēnešbiļeti un samaksāju telefona rēķinu. pāri paliek apmēram puse, lai paēstu, izklaidētos un apģērbtu sevi.
kā arī neesmu atbraukusi, lai krātu šeit, bet dzīvotu.
Dziivoju Londonaa,tieshi blakus Hiitrovas lidostai,un tur arii straadaaju. Meenesii sanaak pie 1000 £. Bet dziivoshana sheit saliidzinoshi daarga. Man sanaak meenesii iirei ap 350£ ar visiem komunaalajiem. (maksaajam ar draugu uz puseem). Braucamaas kartes jeb oyster card izmaksaa meenesii ap 80£. Paartika un paareejaas preces pat gruuti izskaitljot,vareetu buut 150£. Internets,telefons-kopaa 50£. Ja kraatu naudinju,tad noteikti vareetu arii kko iekraat,bet es nekraaju(ja nu vieniigi kkaadaam lietaam). Uz kurieni Tu domaa braukt?:)
skaidrs.:) Man tur dazhi draugi agraak dziivoja. Tur daudz latvieshu.taapat kaa Northamptonaa. Tur labums taads,ka iire daudz leetaaka un viss paareejais.
smirnoff - es ar šobrīd dzīvoju rietumu Londonā ;-) par ko Tu strādā, ja nav noslēpums.
Šobrīd gan esmu darba meklējumos, tāpēc pagaidām nevarēšu vēl padalīties ar savu pieredzi. Varu tik pateikt, ka Londonā dzīvošana un transports paņem lielus līdzekļus.
Elluxx, iedod savu e-pastu, varu ieteikt aģentūru, kura sniedz darbu Londonā :-)
Autorei - nopelnīt var noteikti, tikai protams, kurš krāj un kurš tērē dzīvošanai. Londonā ir dārgāk, gan īre, gan rēķini, transports, ārpus Londonas - letāk.
:-)
Es dzivoju un stradaju Northamptona.Esmu sheit 1 gadu,no ta 4 meneshus stradaju solarija,pirms tam stradaju dazhadas fabrikas.Fabrikas vareju nopelniit vairak tikai tapec,ka bija jastrada virsstundas,tagad man tadu nav.Stradaju 37,5h nedelja.
es arī vēlos pastrādāt UK :-P
Pazistāmo man tur nav,tāpēc doma ir braukt caur darba iekārtošanas firmu,bet to ir daudz un uzmetēju daudz :-D
Caur kādām darba iekārtošanas firmām esat braukušas?,varbūt kāda var atsūtīt uz e-pastu sīkāku info: [email protected]
Saakumaa jau sanjemsi minimaalo algu,straadaajot fabrikaas utt.,kad panjems uz kontrakta,tad vairaak.Protams,ka tajaas pashaas fabrikaas straadaajot,nopelniit var,jo dziivoshana tur ir leeta. Tu pie kaadaam pazinjaam brauksi vai viena?