Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

čata studijas

Reitings 156
Reģ: 20.03.2011

sveikas! šodien ar draudzeni aizrunājāmies par čata studijām. tā kā pašlaik esmu darba meklējumos, tad skatījāmies darba sludinājumus un, protams, ir daudz piedāvājumu strādāt čata studijās. es gan netaisos strādāt šādu darbu, jo pašai ir konkrēta izglītība un darbu meklēju savā jomā. bet nedaudz interesē, kādas ir atsauksmes par šo darbu studijā? esmu dzirdējusi, ka ir dažādas studijas. ir tādas, kas ļoti ieciklējas uz to, lai metenes izģērbtos, demostrētu savu ķermeni, bet ir arī tādas, kur meitenes pašas nosaka, cik daudz viņas ir gatavas darīt. kāds ir jūsu viedoklis? varbūt kādai ir pieredze? :)

08.02.2012 21:24 |

Reitings 257
Reģ: 27.09.2011
Es esmu stradajusi,pirm kādiem 3 gadiem, kad ari mekleju darbu un aizgajam ar daraudzeni pameginat. Nu briesmigi tur, nko isti ta nevar nopelnit, ja4ato par visadam preteklibam. Un nav ta kā viņi sola, ka jasmaida, jābūt pieklājigai..Nekā-jārāda pupi, striptizu jadejo un tt.
Tad jau labak masāzas saloni.
08.02.2012 21:49 |

Reitings 156
tas laikam tagad ir populāri - maldināt cilvēkus. mana māsa, piemēram, kkad nesen sūtija CV uz kkādu skaistumkopšanas salonu. it kā jauns atvēries, tāpēc meklē darbiniekus. kā atbildi viņa saņēma - mūs jūsu kandidatūra ļoti ieinteresēja, taču darbs nav skaistumkopšanas salonā, bet gan klientu pievilinšāna uz attiecīgo klubu.
08.02.2012 22:11 |

Reitings 576
Reģ: 29.01.2009
Lūdzu, reāla pieredze
http:// www.sieviesuklubs.lv/ jaunumi/sarunas-sieviesu-kluba -divana/darbs-video-cata-ta-ir-mana- ikdiena-/

iznmiet atstarpes
08.02.2012 22:15 |

Reitings 156
Labākās darbinieces attiecīgi saņem vairāk. Pagājušā mēnesī kāda meitene strādājot 18 stundas ik dienas mēnesī saņēma aptuveni astoņus tūkstošus latu. (!) „Tomēr tas fiziski ir grūti- 18 stundas katru dienu būt kameras priekšā."

Bez komentāriem :-O
08.02.2012 22:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits