Es pat negrasos lasīt visus komentus :-)
Es nedz nosodu neko... Bet man ir viens jautajums, ja līdzšinējās attiecībās akut kas nav okey un TIK ĻOTI gribas ar kādu citu pārgulēt, VAI izņemot darba vietu tiešam nepastāv citas vietas????! Vai tad tiešam tik grūti saprast, ka sajaucot darbu ar privāto dzīvi nekā laba iznākumā nebūs?!
Es vienkārši nekad to nesapratīsu. Man bija padsmitgadi un darbā bija 2-3 gadus vecāki puiši, tādas končas NEKAD tajā laikā, kad tur strādāju neatļāvos neko vairāk par sasmaidīšanos, jokiem, jā, pēdējā dienā, kad bija atvadu ballītes, tad gan aizgāja kaut kas vairāk, bet tas tādēļ, ka zināju, ka vairs TUR nestrādāšu un manā dzīvē tas neko nemainīs, visticamāk pat nesatikšu, nekļūdījos. Un esmu priecīga, ka gan tad, gan tagad esmu gudra meitene un protu atšķirt darbu no privātās dzīve, jo patiesībā man ir skumji noskatīties kā tuvs cilvēks tagad kaut ko cenšas pierādīt sev un apkārtējie, jo atpakaļ ceļa nav, ja reiz iesāka dēku ar kaut ko augstākstāvošu un darbu gribas saglabāt, tad nākas pamest visu un dancot pēc šīs ietekmīgās meitenes stabules, tiešām skumji, bet laikam jau dzīve kaut ko grib ar to pavēstīt, ka piešķir sādas grūtības. Varbūt arī Tev ar šīm grūtībām būs jauna pieredze.