Dabas dotumi.

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011

Sveikas! Mani jau gadiem nomoka jautājums- KĀDĒĻ vīrieši ir kā traki uz lielām krūtīm? Personīgi man tās ir ļoti lielas,bet citreiz sāku kompleksot,ka gribētu mazākas,tad varbūt vismaz kāds pievērstu uzmanību manām acīm,vai kaut vai biksēm vai kam citam,bet vienmēr kā paeju kkur garām puišiem dzirdu- mmmm kruutiiis! Man tas jau ir sācis piebesīties,vai tiešām viņi neko citu neredz???

07.02.2012 11:28 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Tāda nu ir tā vīriešu daba.

Manējais teica, ka viņām patīk līdz noteiktai robežai. Nepatīk, ka redz, ka ir par lielu, nu tā, ka tiešām pirmais ko sievietē ievēro ir krūtis, tas nemaz nav skaisti.

Pašai man toč nav nekādi megagiga gaisaspilveni priekšā, bet nu vismaz zinu, ka džekus piesaistu ar kko citu! :-D (l)
07.02.2012 18:02 |

Reitings 129
Reģ: 29.01.2009
Tille,tu jau zini,kas buus? Mums bus meitenite :) a kur tu dzivo? Latvija? Es uk...
Man nav vel neviena strija uz puncha,neko nesmereju,man slinkums un auksti ir kremu likt virsu haha,citreiz uzsmereju reizi nedela varbut?! Man uz dupsha sanos gan ir strijas :( nu cerams izies,un vederam neparadisies vispar :)
A tev veders ir ticis nomerits pie daktera?
07.02.2012 18:06 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Miss-Eliiiizabeth - nu vispār, ja reiz strijas ir radušās, diezvai viņas kkur pazudīs vai vnk izies..
tāpēc tomēr iesaku kko regulāri smērēt gan puncim, gan krūtīm.. kādu eļļu, vai krēmu kas domāts grūtniecēm!
07.02.2012 18:10 |

Reitings 129
A un es esmu pienemusies 8kg. Biju 59,tag 67... Bet es nez kka nevar to iisti maniit,tikai ciskas mazliet apalakas palikusas un veders. Un ka ar tevi?
07.02.2012 18:12 |

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
Maneejam arii patiik lielaakas kruutis. Man ir c bet aizvakar vinjsh pats pateica ka buutu forshaak ja tev buutu lielaakas. Taa kaa es neticu ka taas kas saka ka puishi dievina juusu mazos pupinjus ka par lielaakiem nemaz nesapnjo... Mulkiibas.. Ne visi puishi var pateikt aciis.. Maneejais ir taads ka nedomaa ko saka, dazhrei var taa aiVainot ka raudiens naak. Visi vinji ir vienaadi , patiik vinjiem lielas kruutis apmeeram kkur pie D izmeera.
07.02.2012 18:28 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Daba man nav devusi nedz skaistu augumu, nedz krūtis, viss nācis ar darbu (treniņiem u.c. lietām).
Visiem vīriešiem nepatīk lielas krūtis.
07.02.2012 18:33 |

Reitings 8407
Ir aprobežoti uzskatīt, ka visiem vajag tikai lielus pupus, kā te iepriekšējā komentārā minēja.

Man ir tikai A izmērs un no tā nekaunos, un arī dekoltē staigāju, protams, esmu nopietni apsvērusi arī domu par operāciju, gribētu normālu B vai C izmēru, vairāk nevajag, bet mans draugs drīzāk ir pret to, jo viņš kopā ar mani ir manis pašas dēļ nevis krūšu dēļ, kā arī ja man būtu lielākas krūtis, tas es būtu konkrēta siena guba, jo tad es vienkārši veltos, tagad savu mazo krūšu dēļ izskatos tievāka kā esmu (vismaz kāds mierinājums :-D ).
Un nav tik traki, ka vīrieši tikai uz krūtīm skatās, kādreiz jau skatās arī īstajās acīs. :-D
07.02.2012 18:37 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Es gan neesmu traks uz lielām krūtīm. Man patīk B un C vislabak. A nepatīk, D pa lielu. Nu, bet ja starp A un D, tad laikam D labaks. Bet visa visuma es neskatos pēc izmēra, man svarīgi ir koptēls un ka sieviete "pasniedz" tās. Teiksim miesās kuplaka sieviete ar B izmēra krūtīm neizskatās tik jauki, kā slaida meitene ar B. Un arī nekadi izskatās slaidās, kurām ir lielās, teiksim D. Vēl trakak, ja mākslīgi taisītas pie ķirurga. Tā kā saku, man nav ta, ka jo lielākas, jo labāk.
07.02.2012 18:38 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
elizabeth-es nedziivoju latvijaa,es dziivoju shveicee.
nuu,jaa,taas strijas ir taadas jociigas vispaar,jo es zinu sievietes,kam paraadijaas strijas pusaudzhu gados,jo strauji izauga,bet,kad gaida beerninju jaunas klaat nav naakushas,citaam atkal otraadi-taa nu ir lieta,ko tu nevari uzzinaat ,kameer neesi palikusi staavoklii un tos 9 meeneshsu izstaigaajusi.

es biju 53,bet tagad esmu 60..pashai taa diivaini taadu ciparu ieraudziit,bet nu neko-arii resna nejuutos.bikses taapat es velku 36.izmeera,vienkaarshi puncis ir priekshaa izaudzis,un kruutis palikushas lielaakas.
mums buus puika :)
es par ratiem te satraucos-galiigi nevaru saprast,kaadus gribu un kaadus vajag, jo taadi,kas itkaa ir dizainiigi,maksaa ap 700 ls...bet tik daudz es teereet ne varu,ne gribu..
07.02.2012 18:48 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Sliktā sieviete - ar darbu un treniņiem bez dabas neko neizdarīsi, tad jau visas basketbolistes, piemēram, būtu ar vienadām figūrām, jo slodzes un treniņi un edienkarte ir vienadas. Tapēc daba tomēr arī spēlē savu! ;)
07.02.2012 19:11 |

Reitings 129
Tille,tas jaa baigi dargi prieksh ratiem ir,un ja vel tikai uz kadu gadu vai vairak vini ir. A kadus tu gribi? Ar travel system? Mes nopirkam smukus,labus ratus no firmas Graco par 269poundiem. Man patik tas,kad ir tas domats tiesi jaundzimusajam,un tad var mainit to sedekli kad vecaks paliek,vai uz tevim skatas vai arii parliek otradi uz otro pusi kad bebis skatas uz cilvekiem hehe,un tad Ir kad vnk stumeklis,taka parasto ratini,kad jau lielaks ir. Bet stulbi,kad nenaca masinas sedeklis komplekta,bet nu neko. Man liekas,kad tas dizains sakas ar F burtu,vairak neatceros hehe.. A kadus tu pati gribi? A un jums jau bebim istaba ir gatava?
07.02.2012 19:20 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Mousee vai ka tev tur tas niks-Ka Tu vari zinat,ka VISIEM vajag tos lielos?Komon, ne jau pupus apprec vai ar tiem ir kopa!Paldies Dievam ar tik aprobezotiem man nav naacies saskarties.Un jaa jaa,mans virietis jau 2 gadus melo,ka vinam patik amnas B izmera krutis :D Kas ne tikai krusturi izskatas stingras un seksigas :D
07.02.2012 19:25 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Un kurs no mums par kko nefantaze,ar to ari ta realitate beidzas ;)
07.02.2012 19:27 |

Reitings 2310
eliizabeth- nee,es jau negribu nekaadus baigi krutos.man svariigi ir,lai ir lieli ritenji-tieshaam lielas riepas,ar ko es varu gan pa asfaltu,gan zemes celju stumt- jo es plaanoju daudz staigaat iet,buus gan treninjhs man,gan pastaiga beebim. un es gribu,ka var gan ar skatu uz mani,gan pret ielu..
buutu jau forshi,ja arii mashiinas kreelsinjhs naaktu-taa teikt to ,kas skaitaas ''3''..-kur 3 detaljas: kulba,seezhamaa dalja un mashiinas.cik saprotu,tev ir tikai tie divi bez mashiinas kreeslinja,ja? a un vel es nezinu,kas ir labak-ar 3 ritenjiem vai 4 tomeer?..man liekas,ka ar 3 vareetu buut vieglaak manevreet..
nee.mums istaba nav-nekas veel nav ,jo man mazais buus maija viduu,bet maija saakumaa mees tikai plaanojam paarvaakties uz jaunu dziivokli..tur buus viss no nulles jaasaak...brr-buus stresinjhs ne pa jokam...bet nekas-gan jau :)

jums jau ir istabinja?
mums patieisibaa neas veel nav nopirkt.tikai mana mamma ir 2 kreklinjus jau iegaadaajusies.tas arii viss...
07.02.2012 19:30 |

Reitings 129
Tille,ak tad nu jums tiesham sanaks riktiigs stress,tad jau taka bez maz 2 nedelas lidz iekartot,tu galvenais esi mieriga,neko necilla. A jus tad no sakuma domajat bebi jusu istaba? Man mamma teica,kad kadreiz bebi ielika atvilkne hahaa...
Ooops,man ir mazie ritenisi,tatad tas nav tik labi?es nemaz nezinaaju.. Es nez man ar triis riteniem atgadina taka kerru hahaa. :) labak perc ar cetriem. :)

Mums pietrukst kumode,un matracis,un dekoracijas istabai.tad protams drebites,mums Ir gultinja dabujam leeti,tikai protams,kad vinja vel nav salikta neka. Es domaju mes tapat saksim tik darit kkad marta beigaas siikajai istabu,slinkie anglji hahaa a tu strada?
07.02.2012 20:01 |

Reitings 2310
nuu,jaa..nu mees jau no saakuma varam gultu nolikt arii neiekaarttaa istabaa-nee,es kaut kaa negribu muusu istabaa..labaak,lai pierod ,ka jaagulj savaa istabaa jau no saakta gala..es neiebilstu pie vinja aiziet,bet,ja saac njemt savaa istabaa,tad man liekas,atkauties nevarees veelaak- vislaik gribees.

es nestaipiishos,protams.man te viirs,vinja braalis,teevs,draugi-lai stiepj un nes visu! :-)
es nestraadaaju,nee... es tagad braukshu uz latviju uz 3 nedeeljaam,taapeec domaaju,ka kaut ko paskatiishos latvijaa,ko var moshk leetaak iegaadaaties..
es veel domaaju par mazgaajamjiem pamperiem nevis vienreizlietojamajiem.. taa varot naudu ietaupiit un beernam labaak,jo esot bio materiaals-kokvilna.

nuu--ja tu dziivo pilseetas centraa,tad jau ritenji ir ok,bet es dziivoju itkaa taadaa vietaa,kas ir cents,bet paeejot uz otru pusi man ir mezhmala...tad domaaju,ka vajag gruntiigaakus ritenjus..
07.02.2012 20:15 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Eeem peedeejaas 2vas komenteetaajas,ejiet uz citu sadalju vai arii sazinaties savaadaaak. man nav jaazina par juusu strijaam kkas,sorry! :)
07.02.2012 21:46 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
man gan ir interesanti palasīt par bēbīšiem arī :)
runājot par krūtīm.. man ir skaists B izmers, bet esmu slaida,maziņa un krūtis galīgi neizskatās maziņas, bet proporcionāli uz manu augumu diezgan lielas, pretējā dzimuma pārstāvji nekad nav sūdzējušies, uz lielām (izmēra ziņā) krituši ir puiši, kuri dzīvo sapņu pasaulē :) bet galvenais ir pieņemt sevi tādu, kāda esi.. ta nu tas cilvēka dabaa ir- kkas par maz- nav labi.. kkas par daudz atkal nav labi. tiklīdz pieņemsim sevi tādas kādas esam, būsim daudz laimīgāki, nevis tieksimies pēc pieņemtajiem standartiem.
07.02.2012 23:27 |

Reitings 57
Reģ: 14.12.2011
man ir d izmērs.. nekad nav bijušas problēmas iegādāties skaistu apakšveļu, pilnīgas muļķības, kaut vai LaSenzā tik skaista veļa uz visiem d un dd utt.
tālāk.. arī augšdaļas apģērbi man ir uz xs vai s izmēru un nekas neveļas ārā, es tieši brīnos, kā piem. a izmēra krūšu īpšniecēm krūšu daļā neatkarājas tie krekliņi vai topiņi utt. jo nezinu man ar manām palielajām krūtīm ir tieši laikā.
Un runājot par vīriešiem, savā mūžā nevienu neesmu satikusi,kuram ļoti patiktu a/b izmēri, tiešām. varbūt daži tā apgalvo, jo draudzenei ir mazas krūtis un loģiski, ka viņi teiks, ka patīk :D
07.02.2012 23:49 |

Reitings 3084
man ir vidējas krūtis, B/C. Minēju iepriekš, ka sāku sportot, un maķenīt apjoms pupiem ir gājis nost. Toties smuki stingras (l) jā, vīriešiem patīk. Naktī viņa roka bieži ir uz manas krūts un dupša :-D
nesen satiku savu bijušo draugu. Viņš man paprasīja, kur es savus pupus esot pazaudējusi :-D rupeklis :-D
bet lielākas krūtis -nezinu, pamosties, un meklē pa padusēm pupus....krūšturī, mežģīnēs jau smuki izskatās, bet jābūt labam ļifonam, lai balstītu, netraumētu mugurkaulu. Un tā kā man patīk skriet, tad labāk, lai nekas lieks nekratās :D
08.02.2012 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits